LİG A 25.Hafta İstanbulspor 0-0 SAMSUNSPOR

Başlatan King Of The North, 11 March 2007, 16:31:22

« önceki - sonraki »

KaleArkası

Alıntı yapılan: "battal55"Bunların elinden çekirdeği alıp dışarı atacan aslında.

Aslında en temizi ve en mantıklısı senin dediğin.İbrete alem 2 kişiyi staddan dışarı attımı bak bidaha çekirdeği azına alan varmı.En sonunda benide çileden çıkarttı bu çekirdekçiler.

GençKozluklu

Arkadaşalr ne çekirdeği ya. Bizde orada milletin tezahürat etmesi için o kadar yırtındık. Neyse. ben çok bağırdım sen az bağırdın muhabbeti saçma.

90 dakika bağıracak performansın yok. Ancak bu kadar.

KaleArkası

Sevgili cemalg

Sen üstüne alınma.Bizim Battal ile çekirdek muhabbetimiz başka.Nasıl kurtuluruzu tartışıyorduk çekirdekçilerden.Hakikaten bi önerisi olan yokmu?

Bir gün çok hastayım.Samsunspor-manisapor maçı var geçen sene.Gittim taraftar gruplarına katıldım baktım ayakta duracak dermanım yok gittim bir kenara oturdum.O kadar hastayım ki yaz atı olmasına rağmen tir tir titriyorum.Adamın biri geldi yanıma oturdu.Çekirdekçiden çekirdek aldı.Başladı kütür kütür yemeye.Ters ters adama baktım.Adam yanlış anlayıp bana çekirdeğini uzattı.Adam kusura bakma sana vermedim dedi.Ya dedim abi git işine bak benden büyüksün beni kötü kötü konuşturma dedim.Adam hala kusura bakma geç uzattım diyo.La dedim defol git yanımdan sen beni çekirdekçimi sandın dedim.Adam bana döndü.Ya şurda baran taraftar grupları varya az önce onların yanına oturdum beni çekirdek yiyo diye kovdular bende sen burda oturunca ne bilim çekirdek yersin diye düşündüm dedi.Aslında kibar bi insan ama maçta bana çekirdek babam da uzatsa tutup aşağı atasım geliyor işte.O maçtan sonra Şaban hoca istifa etmişti

Her şeye rağmen süper lig güzelmiş.Bir sene daha kimse çekemez :cry:

south_london

mesut ve mustafa kardeşlerim dedikleriniz yanlış katılmıyorum.kozluklulara helal olsun istanbul ve çevredeki her maça geliyorlar.bağırıp bağırmaması önemli değil insanları kırmadan konuşun sizden ricamdır.

King Of The North

Ya zaten herkes çekirdekçi denmiyor ki burda.Samsunspor sevdalısı destekleyen adamlar üstüne alınmasın lüften.Benim de en sinir olduğum şeylerden biri stada gelip çekirdek yemeleridir bazı sözde samsunsporluların.Vakit geçirmeye gelmiş 2.takımı olan Samsunsporu izlemeye gelen tipi tiplerden bahsediliyo burda.

34 SS 1965

Alıntı yapılan: "55teXas55"mesut ve mustafa kardeşlerim dedikleriniz yanlış katılmıyorum.kozluklulara helal olsun istanbul ve çevredeki her maça geliyorlar.bağırıp bağırmaması önemli değil insanları kırmadan konuşun sizden ricamdır.

tamam kardesım ayıp edıyosun yok bız onları gormedıkde o acıdan soledık nerde samsundan gelen gruplar onlar olsaydı zaten super olaktı

edmontdante

Alıntı yapılan: "bluegreen55"Bazı pozisyonlarda topu önüne alıp golü düşünceğine halen yandakilere omuz atıyo topa kimseyi yaklaştırmamaya çalışıuyo ama nafile kimse yaklaşamasada olumlu bişey yapamıyor.
.

Tespitin çok doğru kardeşim.Rakiple boğuşuyor topu ona vermiyor ama sonra topla savaşı başlıyor.Topla savaşını zaten her zaman kaybediyor.Yani bir futbolcu düşün adam atılan tacı bile 3 metre ayağından açıyor.biz daha neyi tartışıyoruz ki.Atılan tacı stoplayamayan bir adamın bırak golcülüğünü futbolculuğunu tartışmak lazım.

Gökhan KABA'nın "gol benim işim " demecinden çok transferi döneminde  yönetim ve menajerin "TÜRKİYE ONU KONUŞACAK  " demecini  tartışmak lazım.NE GÖRMÜŞLERDE TÜRKİYE ONU KONUŞACAK DEMİŞLER ANLAŞILIR GİBİ DEĞİL.İŞTE BÖYLE YÖNETİCİ VE MENAJERLERİN ELİNDEYİZ DEMEKKİ.

Yalnızca BİZ

Gökhan Kaba'nın kaçırdığı pozisyonları hatırlamak istemiyorum....

veis

ne gökhan kaba ne yönetim dün maçda bi dünya adam var bagıran toplam 20 kişi bagırmayan fenerli dedik bagırmayan ipne dedik adamlardan tık yok ayıp yaa.samsunlu samsununa sahip çıkmıyorki elin rizeli gökhanı veya trabzonlu engin uzunu sahip çıksın.bide 55 numara samsunun taraftarınındır futbol özürlüsü erolun olamaz.ç

Sadece Samsunspor

Ses yok

Penaltı kaçıran Samsunsporlu Gökhan, birçok fırsatı da değerlendiremedi. Ev sahibi ekip 1 puana sevindi.

İstanbulspor, konuk ettiği Samsunspor'dan zor kurtuldu: 0-0. Boğalar karşısında etkili olan Karadeniz ekibi, Gökhan Kaba'nın ayağından bir de penaltı kaçırdı. Oyuna İstanbulspor iyi başladı. Ancak Samsunspor hemen dengeyi kurdu. 14'te Hakan, Gökhan Kaba'yı ceza alanı içinde düşürdü. İstanbulspor kalecisi Volkan,  
Gökhan'ın köşeye giden şutunu kurtardı. İkinci yarıda da Gökhan yüzde yüz 3 golü kaçırınca maç başladığı gibi bitti.

BENCE CANER OLSAYDI ATARDI YİNE BİR GOL BENCE CANER DAHA İYİ

cem and naz55

belirsizlikten dolayı maça gidemedim izlediğim kadarıyla takım özellikle 2.yarı çok iyiydi kadrolar açıklanınca serdar özkan ın yedek olduğunu görünce çok şaşırdım 2.yarıda dilimde tüy bitti serdar ı al serdar ı al diye yanlız serdar ın bir şeyi dikkatimi çekti topu kaybedince küsüyor yada hakeme bakıyor maç bizim hakkımızda istanbulsporlular maç bitsin diye yapmadıkları kalmadı resmen futbol olarak ezdik
akın çok iyidi yanlız ilk yarı kornerde bir pozisyonda boşa çıktı
gökhan kaba için ise allah bize sabırlar versin penaltı kaçarda boş kaleye nasıl atanazsın karşı karşıya nasıl atamazsın bu benim düşüncemdir gökhan kaba altay ın forveti olabilir karşıyakanın forveti olabilir ama samsunspor un asla türk telekom a attığı golleri göz önüne almak hata olur bu maçta en zor şeyleri yaptı penaltı kaçırdı 2metreden boş kaleye gol atamadı ve dahası takımın oyundan memnun kaldım forvetler hariç diyarbakır maçı istanbulspor maçında gökhan kaba nın kaçırdıkları deniz e köprü istanbulspor u hapsettik ama gol atamadık neyse iddamız devam ediyor üstüste 2 maç kazanırsak ilk 6 içinde buluruz kendimizi caner serkan dönün artık

mehmet yılmaz

34 SS 1965,KOÜlü, Tatanga88,55Texas55,Ladikli ve diğer arkadaşlardan özür diliyorum. Maç boyunca çok güzel fotoğraflar ve video görüntüleri çekmiştim. Hatta maçın haricinde benim için de çok önemli olan bazı fotoğraflar vardı ancak maalesef dijital fotoğraf makinemi kaybettim. Dün maçtan sonra aramadığım yer kalmadı lakin bulamıyorum bir türlü. Halen İstanbul'dayım ve muhtemelen İstanbul keşmekeşinin kurbanı oldum.

Açıkçası canım sıkıldı; çünkü makinenin fiyat olarak değeri düşüktü ve bunun hiçbir önemi yok ama içindekilere kahroldum resmen...

Maçtan sonra konuştuğum herkes Samsunspor'un özellikle 2. devre çok iyi oynadığınında benimle hemfikirdi. Herşeye rağmen dünkü taraftara üç puan yakışırdı.

Çekirdekçiler konusunda yapılabilecek çok birşey yok maalesef. Önemlş olan arda kalan 50-60 kişilik sağlam tayfanın bağırması idi. Davulsuz, hazırlıksız ama yalın Samsunspor sevgisiyle bunu yapabildiğimizi düşünüyorum.

Tribün adına en güzel sahne dışarıda ağaç dallarında ve duvarda maç seyreden Samsunsporlularla karşılıklı olarak çekilen kırmızı-beyazdı bence.

berusa55

neyse arkadaslar rakibimiz olan bir takıma karsı cok iyi oynadık 3 puan alsak süper olcaktı ama en azından maglup olmayıp aradaki farkın acılmasına engel olduk!ümitlerimiz play-off icin kalan 9haftada devam edecek!insallah play-off'a kalırız!

King Of The North

Aynı Diyarbakır maçı gibi hatta bu maçta dünyaları kaçırdık Gökhan Kaba sağolsun.Şimdi 38 puanla 4.sırada oturuyo olcaktık ve alttakiler bize bakacaktı her hafta Samsun naptı diye ama kısmet yok napalım ve de beceriksizlik diyelim.Eskişehir maçına kadar alacağımız 3 maçta 7 puan hedefimizi güçlendirecektir diyorum ama gene de bu takıma hiç güvenemiyosun.

Forvetim

Hakan Şükür - Gökhan Kaba,, İkisi de Adapazarlı ikisi de beceriksiz,,Hakan gerçekte basketbolcu iken tesadüfen futbolcu oldu,,Lise de basket takımındaydı zaten basket hastasıydı, futbola alıştırıldı futbolcu oldu,,oynaya oynaya gol atmayı öğrendi..Gökhan da aynı çizgi de ilerliyor gol atmayı öğrenecek ama bize faydası yok..