LİG A 25.Hafta İstanbulspor 0-0 SAMSUNSPOR

Başlatan King Of The North, 11 March 2007, 16:31:22

« önceki - sonraki »

Ladikli

Şanssızlığımızın ve dahada çok forvet oyuncularının beceriksiz son vuruşları sayesinde bir puanla yetinmek zorunda kaldık.İkinci yarı Serdar özkan'ında oyuna girmesiyle ilk yarıya oranla tempolu ve sert geçti.Benim dikkatimi İstanbul sokaklarında Malatya yönetiminin İ.B.B maçıyla ilgili afişler astırması çekti.Taraftarlarını stada götürebilmek için  semtlerden otobüsler kaldırdılar.Süper lige dönmek için uğraş verdikleri kesin.Gelecek hafta bizm yönetimde bişeyler yapar umarım.

bengülü

Samsuni senin canın sağolsun sana bir şey olmamış o bize yeter çok üzüldüm büyük geçmiş olsun sonunda makinan bulunmuş çok sevindim takıma gelince aptal g.kaba atamayacağın penaltıyı niye kullanıyorsun ne güzel erol topun başına geçmişti takım genel olarak iyi oynuyor birde benim zemin çok kötüydü ve bu haftada fırsatı kaçırmış olduk işimiz gittikçe zorlaşıyor ilk 6 için

34 SS 1965

Alıntı yapılan: "samsuni"fotoğraflara ve makineme kavuştum ama henüz samsun'a kavuşamadım :) Yarın ekleyeceğim inşallah...

bu habere bende sevındım en yakın zamanda fotoları koyma dıleyığle mehmet abı

mehmet yılmaz

en üsttekli foro esenler otogarındaki İyigün Çarşamba servis aracının... Helal olsun dedim görünce.

Maç öncesi takımın stada girişi ve henüz boş olan tribünlerde ısınma tezahüratları...

mehmet yılmaz

yönetim uyuma taraftarın dışarda...

atkılar fora; istiklal marşı...

tribün doldu...

kaçan penaltı...

mehmet yılmaz

dışarı beyaz, dışarı beyaz.... helal olsun size helal olsun...

maç sonunda karışık hislerle stattan çıkış...

fotolar bunlar; herkes bulsun kendini :)

youtube'a da ekleyeceğim birkaç görüntü.

bengülü

Elinize Sağlık Samsuni Fotolar Birbirinden Değerli Ah Birde Galip Gelebilseydik .........

Sadece Samsunspor

AL İŞTE ADAM IN TOPA VURURKEN Kİ HALİ BİLE Bİ GARİP(PENALTI)

mehmet yılmaz

kayacan

Valla dostlar benim pc de foto moto gözükmüyor foto varda benmi göremiyorum acaba.

körfez55

samsuni sadece çekirdekçilerin foto larını çekmişsin adamlar bişey yapmış gibi.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "kou_Lü"samsuni sadece çekirdekçilerin foto larını çekmişsin adamlar bişey yapmış gibi.

Orada toplam 9 tribün resmi var  ve 6'sı doğrudan bağıranlara ait. ayrıca çekirdek de yeseler ayva da yeseler o insanlar Samsunsporlu... Herkesten bizim gibi davranmalarını bekleyemeyiz.

Son olarak sözüm sana değil ancak Altay maçında İzmir'deki Samsunsporluların fotoğrafını bir Karşıyakalı çekiyorsa oturup düşünmemiz lazım; neden kendimizi ifade edemiyoruz. Neden 1.000 km yol gidip deplasman yapıldığı halde angil dingil takımların yanında Samsunspor'un adı geçmiyor diye...

KaleArkası

Sevgili Hocam Resimler için teşekkürler.Makinanızın kaybolmadığına sevindim

Arkadaşlar Sevgili Tuğberkin eklediği resme bakarmısınız.Gökhan sanki üflesen yıkılacak biçimde topa geliyor.Sen forvetsin Tuğberkinde dediği gibi harbi den kendisi penaltı olmuş.

körfez55

samsuni burda tartışacağım en son kişsin fakat oraya gelip oturana çekirdek yiyene ben samsunsporlu demem..fotolar için tşkler.saygılarımla.

34 SS 1965