LİG A 25.Hafta İstanbulspor 0-0 SAMSUNSPOR

Başlatan King Of The North, 11 March 2007, 16:31:22

« önceki - sonraki »

KaleArkası

Alıntı yapılan: "tatanga88"Maçta benle ilgilenen Her türlü yardımcı olan Abi ve kardeşlerime Teşekkürler.Samsunspor a diğer maçlarında başarılar.. Biz Nasıl ligde kalma ümidimizi Yitirmediysek Sizde Süper lige çıkma ümidinizi yitirmeyn. Takımın arkasnda olmak çok önemli.

Yeşil Siyah Saygılarla!!,,

Güzel düşüncelerin için teşekkürler.Taraftar olarak her zaman takımımızın arkasındayız ama böyle uyuşuk haysiyetsiz gurursuz yönetim olunca böyle takım oluyor.Taraftarı için maç kazanır.Stada girmek için eziyet çeken taraftarın hatrına maç kazanılır.Ama bu ruhsuzlar(Yönetim+topçular) bir an önce lig bitsede si..olsak gitsek hesabı yapıyor.Yazık olan yine taraftara oldu

Sakaryaspor'a Süper Ligte Kalma yolunda başarılar

Kırmızı Beyaz Siyah Saygılarda Bizden

Sportmen

Ilk yarisini canli seyrettim bosa harcanmis bir 45´dakika vardi sahada..ikinci yarisini her ne kadar seyredememis olsamda anlatilanlardan anladigim kadariyla baskili ve bol pozisyonlu bir ikinci 45 dakika..
Hem oyun,hemde skor olarak Diyarbakir macinin bir benzeri..
Forvetin etkisiz kaldigi yada gününde olmadigi zamanlarda süpriz isimler cikip maci cevirmesi lazim
Yaraticiligi ve tecrübesiyle Erol aslinda bu amaca yönelik yapilmis bir tansfer.Ancak ondan da istenilen verim bir türlü alinamadi..Bundan sonraki maclar icin hoca mutlaka takim icirisinden süpriz golculer bulmak zorunda..Sadece forvete endeksli bir takimin basarili olmasi zor..

Sportmen

Ayrica saha icinde bir kac sey söylemeden gecemiycem

Saha tam bir REZALET..
Amatör takimlarin oynayacagi bir sahada ligA maci oynatiliyor.
Istanbulsporun oyun kurgusu mac kazanmak üzerine degilki,rakibi boz oyunu cirkinlestir,bulabilirsen bir gol,yat üstüne bulamazsan yenilme..Bu düsüncede olan bir takim icin bu saha bulunmaz hint kumasi.
Daha bozuk bir saha bulsunlar ligA yi sampiyon bile bitirebilirler..Böyle rezalet olurmu?

Federasyonun görevi futbolda kaliteyi artirmak seyir zevkini güzellestirmek degilmidir?
Neden böyle bir cirkinlige izin veriyorlar onuda anlamis degilim...

körfez55

noldu o çok sevdiğin gökhan kaba hakkında yorum yapmıyosun.ben dedimya işte adam KAZMA geçen hafta demiştim.bu adam bi hafta atar sonra tamaz.işte gökhan kabayı savunanlar canlı canlı izledi maça kim haklı siz karar verin.bu adamdan ne köy olur ne de kasaba.golcüymüş.pehhhhh güldürmeyin beni.erola laf yok zten adam berbattı.ikisinden ,işi yok takımda am başkada forvetimiz yok.taraftara gelince sesim kısık ve birçok arkadaşım benim gibi elimizden geldiğince bağırdık destekledik takımı.tabiki 1 puana sevinmiyoruz ama önümüzdeki haftalara bakacaz.

mehmet yılmaz

Maçta idim ve elimizden geldiğince desteğimizi verdik takımımıza. Şu an fotoları sizinle paylaşamıyorum ama bu gece eklerim siteye. Ayrıca içerideki taraftarla dışarıda kalan Samsunsporlular arasındaki güzel tezahüratı da görüntü olarak paylaşırız.

Maça çok endişeli gittik. çünkü kontenjan nedeniyle bilet bulamyacağımızı düşünüyorduk. biletix'te bilet bitti denilince de endiemiz daha bir arttı. Ancak gittiğimizde Samsunspor biletlerinin satılıyor olduğunu görünce sevindik. İçerideki maçlarda 2 YTl olan biletler burada 10 YTL idi. Maça 45 dakika kalana kadar 200 kişilik bölüm doldu. Ancak ondan sonra dışarıda biriken ve girmeyi bekleyen 300-400 kadar daha Samsunsporlu girdi içeriye. Tabii girmeleri pek de koay olmadı. Biz içeriden onlar dışarıdan "yönetim uyuma, taraftarın dışarıda" tezahüratrı yapmak zorunda kaldık. Samsun'dan hususi olarak maça gelen üç-beş kişiden birisiydim sanırım. Gruplar da olmayınca tezahüratta sıkıntı çekebileceğimizi düşündüm. Ama İstanbuldan bazı arkadaşlar gayet iyi kotardılar işi; sağolsunlar... TV'ye de iyi bir Samsunspor tribünü izlenimi verdiğimizi düşünüyorum.

Tabii tezahürat yapmadan maç seyretmek isteyen Samsunsporlular da vardı -ki bu konuda maalesef yapabilecek fazla birşey yok. Neticede umduğumdan çok daha iyi ve kalabalık bir tribün oluşturduk. Fotoları ekleriz. Bu arada herşeye rağmen dışarıda kalan 50-60 kişilik bir Samsunspor grubu da vardı. Biz içeride onlar dışarıda karşılıklı kırmızı-beyaz çektik.

Maça gelince; ilk devre durgun bir oyun vardı. Penaltıda Gökhan topun başına geçince kaderime razı oldum çünkü bu sezon Kasımpaşa maçında Serkan, yine ilk devreki İstanbul maçında Caner, geçen sezon Ericiyes maçında Serkan gibi tatsız hatıralardan dolayı penaltdan umutlu değildim. Nitekim öyle de oldu.

İkinci devre daha ofansif bir Samsunspor vardı. Özellikle Serdar Özkan takıma hareket getirdi. Feridun ve Adnan her daim oldukları gibi yine çok iyiydiler. Akın çok krtiki bir gol kurtarsdı. Ayrıcva Akınla ilgili şunu söyleyeyim, geçenlerde sitede konuştuğumuz Akın'ı tribüne çağırma işini yaptık ve çok memnun olduğuna şahit oldum. Moral oldu Akın'a ve oda rakibin tek ve çok ciddi atağında iyi bir kurtarış yaptı. Erol ise maalesef daha da kötüye gidiyor.

Genel anlamda yeterli olmasa bile eskiye nazaran daha hakim, daha pozisyonlu bir oyun oynadık. Beraberlik üzse bile oyun ümit vericiydi. maç sonunda da takımımızı alşkılarla uğurladık içeri.

Maçın hakkı bizimdi lakin Tanju, Ertuğrul, Cenk, Serkan geleneğinden bir golcümüz olmadığı için kazanamıyoruz. Bu forvet tarzıyla kazanamamız da zor.

Aramızda yer alan Tatanga88 arkadaşımıza da desteği için teşekkürler.

Sportmen

Alıntı yapılan: "kou_Lü"noldu o çok sevdiğin gökhan kaba hakkında yorum yapmıyosun.ben dedimya işte adam KAZMA geçen hafta demiştim.bu adam bi hafta atar sonra tamaz.işte gökhan kabayı savunanlar canlı canlı izledi maça kim haklı siz karar verin.bu adamdan ne köy olur ne de kasaba.golcüymüş.pehhhhh güldürmeyin beni.erola laf yok zten adam berbattı.ikisinden ,işi yok takımda am başkada forvetimiz yok.taraftara gelince sesim kısık ve birçok arkadaşım benim gibi elimizden geldiğince bağırdık destekledik takımı.tabiki 1 puana sevinmiyoruz ama önümüzdeki haftalara bakacaz.

O,nerde Serkanimiz!!! diye feryat figan edenler varyaa.Zamaninda Istanbul Belediyespora karsi penalti kacirdi diye adama birak artik futbolu biktik senden diyerek etmedikleri hakareti birakmamislardi..
ah ulan Caner sakatlanacak zamanimi buldun!!! diyenler varya,onlarda burda onun icin kari pazarliye diye azmi hakaretler ettiler...
Yarin Gökhan kaba gidince yerine Ronaldinhomu gelecek saniyosun sen..
Simdi Gökhana sallayanlarda yarin baska forvet gelince ah ulan Gökhan neredesin diyip demiyeceklerini daha önce yasananlara bakarak anlayabilirsin..
Her kaybedilen mactan sonra taraftar bir günah kecisi arar ve bulur..Dün Serkandi,Canerdi bu gün Gökhan..

Futbol takim oyunudur forvet kötü günündeyse cikip orta sahadan hatta defanstan biri atmali...
Galatasarayin sampiyonluklara ambargo koyudugu dönemlerde Caponenin ayagindan cok mac kazandigini gördük..
Kaldiki ben kimseye niye elestiriyosunuz demiyorum.Herkes begenmek zorunda degildir.Kötü oynayan her oyuncuyu elestirmek taraftarin en dogal HAKKIDIR..

Ancak!!!
Elestirmek baska sey hakaret etmek baska sey..Senin kafan orasini basmiyoo iste..Ama yasin genc ögrenirsin daha..

Unutmadan bir sey daha söyliyeyim neden genclere sans verilmiyo diyenler Altay macini nedense hic hatirlamak istemiyorlar..O macta Gökhanda yoktu Burhanda..Forvette genc SAMET oynadi.Beni yanlis anlamasin Sametide severim.Ancak ALTAY sezonun en rahat macini cikardi..Bazilari kanimca sadece sallamak istediklerine salliyolar..Herkesi kendi adalet anlayisiyla bas basa birakiyorumm.

körfez55

hala gökhan kabayı savunuyosun.bence senin kafan basmıyo.yaşın büyük ama basmıyo işte..adamı izlemedinmi yaw.forvet oyuncusu bu golleri kaçırırmı.foırvet kötü gününde diyosunda ben onun hiç iyi gününü görmedim.bikaç maç dışında adam hep yamuk.hep dışarı hep auta atıyo topları.ya penaltı kaçırıyo penaltıdan daha basit golü atamıyo.çbu adam neden oynuyo o zaman.neden aldığı paranın hakkını golleriyle vermiyo.ayrıca saydığın kişiler bizim sevdiğim oyuncular hepsi samsunlu samsunsporlu.gökhan kaba değil.gökhan sadece bir maçta böyle değilki adam hep kötü hep kötü.atamıyo yaa.başka forvetimiz yok olsa zaten oynayamaz.bu ayakla adam sadece bizde oynar zaten.

ali ihsan

Bu oyuna beraberlik yakışmadı.Oyuna hakim olan ve ne yaptığını bilen bir görüntüdeydik.Baskıyıda kurduk ama golü bulamadık.Tarlada maç oynatan yetkilileride kutlamak lazım !!! Takıma gelince Akın iki kritik kurtarış yaptı ve güven verdi.Defans iyiydi ama özellikle Ferudun harikaydı kademelerde çok başarılıydı.M.Çiçek bal yapmayan arı misaliydi gene.Erol oynadımı bilemiyorum ben sahada göremedim.Sinan ve zafer vasatı aşamadılar.Gelelim G.Kabaya arkadaş penaltı kaçar onu anlarımda altı pastan top auta atılırmı ya bomboş kale varken.D.bakır maçındada aynısını kaçırmıştı demekki bu şanssızlık değil beceriksizlik.Yetenekleri kısıtlı ve sene sonuna kadar ne yazık ki gol umudumuz kendisi destek olmaktan başka çarede yok.Nokta vuruşu yapabilen bir forvetimiz olsa şu an play off garanti ilk iki mücadelesi yapacaktık.Bu pozisyonlarda insanın gözleri ister istemez Serkan Aykutu arıyor.Ve SERDAR ÖZKAN tek kelimeyle mükemmeldi.Adam ben futbolcuyum diyor keşke ilk onbirde başlasaydı ama bundan sonra herhalde banko olur.Takımın mücadelesi gayet iyiydi ve umut verdi M.Uğurla bu iş olacak gibi.Erolun yerine Burhan ,Sağ açığa Serdar Özkan,sol tarafa Sinanın yerine Zafer ve M.Çiçekin yerine S.Dökme monte edilmeli bence.Umutlar haftaya kaldı gene.VE SON SÖZ TARAFTAR MÜKEMMELDİ.

hasselbaink

tek teselli eskiye göre daha iyi oynamış olmamız. zaten bu sezon teselli bulma şampiyonu olacağız. istanbulspor beraberliğe yattı ve etkisiz bir takım görüntüsü verdi.

iyiler Feridun, adnan, tufan, serdar ö., akın
kötü oynayanlar. g.kaba, erol

kaybolmayan golcü istiyoruz, aralıklarla gol atan değil.

GençKozluklu

Arkadaşlar bugün GENÇ KOZLUKLAR olarak maçtaki yerimizi aldık. İlk defa iyi bir Samsun izledik. Ancak şanssızlık işte penaltı kaçtı. Goller kaçtı. Olmayınca olmuyor. 3 puan almak içten bile değildi. Takım çok iyi oynadı. İstanbul adım bile atamadı. Bu şekilde giderse artık içerde dıaşrda daha çok maç alırız
İçerde kazanıp dışarda kaybetmesek de yeterli olur. Oftaş, Belediye, Malatya gibi önemli deplesmalnalrdan en az beraberlik almak iyi olur. Hala iddamız sürüyor. Haftaya Sebatı yenmek durumundayız.
Belediye maçında onbinler olur statta.
en büyük sıkıntımız iyi bir golcümüzün olmaması. Bitirici bir golcümüz olsa çok daha iyi durumda olacağımız kesin. Mustafa hocayla takım mücadelecci bir kimliğe kavuşmuş. Umarım hedefe ulaşırız.

GENÇ KOZLUKLULAR

körfez55

kozluklular kaç kişiydi acaba biz orda grup görmedik de..bağıran bizler gibi münferit taraftarlardı.diğerleri çekirdek çıtlattı.

edmontdante

Alıntı yapılan: "samsuni"

Akın çok krtiki bir gol kurtarsdı. Ayrıcva Akınla ilgili şunu söyleyeyim, geçenlerde sitede konuştuğumuz Akın'ı tribüne çağırma işini yaptık ve çok memnun olduğuna şahit oldum. Moral oldu Akın'a ve oda rakibin tek ve çok ciddi atağında iyi bir kurtarış yaptı. .

Çok yazık oldu.3 puan kaçtı ama ya  yenilseydik.O zaman herşey bitmiş olurdu bizim için.

Maçı TV den izledim.İlk yarı İstanbulspor'un pozisyonları vardı ama tamamen  Evren ve Tufan'ın birbirinden kopuk oyunlarından kaynaklanan pozisyonlardı.Adamların sallapati uzaklaştırdıkları toplar pozisyon oldu bu nedenle ama neysee ki FERİDUN hepsinde ters kademedeydi ve pozisyonları engelledi.

Devre arasında siteye yazdığım yazıda  İstanbulspor'un bizi yenemeyeceğini ama bizim nasıl gol atacağımızı (Yani zor atacağımızı) belirtmiştim.Çünkü  İstanbulspor iyi bir takım değil bence .LİG A da bu sıralarda nasıl bulunuyor  insan şaşırıyor.Ama bizim de gol atmamız çok zordu  nedenini açıklamaya gerek var mı.Tabiki GÖKHAN KABA.

GÖKHAN KABA ile ilgili yazmaktan usandık gerçekten.Geçen hafta iyiyidi 2 gol yaptı çalışkandı okey ama  bu adam İYİ FUTBOLCU DEĞİL sonuç olarak.Yani altyapı-yetenek -oyun anlayışı yok.Zaman zaman iyi olacaktır olduğunda da hakkını vereceğiz tabiki ama  ondan birşey olmayacağı çok açık.FUTBOLU ONA KİM ÖĞRETTİYSE YANLIŞ ÖĞRETMİŞ

Mustafa hoca Burhan ve Serdar'ı nasıl kenarda tuttu anlamak mümkün değil.Oyunun dengesi  bu 2 değişiklikle anında bize döndü.

Ve tabiki EROL KAPUSUZ.Tam bir ŞARLATAN.En başında aynıyd görüşlerim geçen   bunda haftaya rağmen en ufak bir değişiklik yok.

FERİDUN 10 numara.İyi oynaması önemli değil adam yüreğiyle oynuyor.

Kaleci AKIN 2 kritik  kurtarış yaptı biri ilk yarı kafa topu diğeri 2.yarı Evren'in hatasından sonra.Herhalde bu hafta eleştirilmez.Ama bir titreklik olduğu ve bunun taraftara güven vermediği açık ben de dahil.Tribüne çağırıldığına çok sevindim.Çocuğun bunu beklediğini ev çok önemsediğini dediğim gibi kulüp içinden yetkili bir ağızdan öğrendim.

Penaltı olunca  TV de müthiş ses geldi taraftarımızdan ama  boşa gitti.Gökhan topa gelmeden hepimiz gibi bende de şüphe vardı aklıma ANKARASPOR maçına RAFAEL'in kaçırdığı penaltı geldi ve KABA'da kaçırdı.Penaltıyı bırak adam daha rahatını atamadı.

BU adamlarla bu kadar oluyor demekki.FUTBOL İYİ FUTBOLCULARLA OYNANIR.iyi futbolcuyu bırakın bizdeki bir kaç adama futbolcu demek iltifat olur

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "edmontdante"Gökhan topa gelmeden hepimiz gibi bende de şüphe vardı aklıma ANKARASPOR maçına RAFAEL'in kaçırdığı penaltı geldi

evet, Rafael'in kaçırdığını nasıl da atlamışım? O penlatılar kaçmasa Süper ligde kalırdık, düşsek bile şu penlatılar kaçmasa çok daha farklı bir yerde olurduk.

Akın konusunda yazmıştım; şunu söyleyeyim hakikaten çok sevindi. Hatta şaşırdığını da söyleyebilirim. Önce kaptan Adnan çağırıldı, ardından da iki numarada Akın.

Maçtan sonra topçulara izin verilmiş. İstanbul'a dağıldı her biri.

bluegreen55

Samsunsporun böyle zor durumlara düştüğünden beri kazandığımız penaltılara bakamıyordum ama penaltıyı Gökhan KABA atmaya karar verince gol olmayacağından emin olarak penaltıyı izledim hani pozisyon gereği dönerde birinin önüne düşer gol atar diye.
   Gökhan KABA çok değişik bir adam.golcü olmadığı gol vuruşlarının kısıtlı olduğu kesin ama ileri atılan topların çoğuna vurdu ikili mücadeleleri kazandı güçlü fiziğiyle savunmayı yıprattı ama topla olan mücadelesini hiç kazanamadı
   Bazı pozisyonlarda topu önüne alıp golü düşünceğine halen yandakilere omuz atıyo topa kimseyi yaklaştırmamaya çalışıuyo ama nafile kimse yaklaşamasada olumlu bişey yapamıyor.
   Belkide Gökhan Kabaya şans verilmeye devam edilecek Türkiyenin yeni Hakan Şükürü olacak.(hakan şükür de böyl beceriksizdi ama adm ballının allahıydı Gökhan Kabada o şansda yok.)
   Gökhan Kabadan başka forvet oyuncumuz yoksa biri gol vuruşu çalıştırsın bu adama.Samsunsporun mazisine hiç ama hiç yakışmıyo.
  Tanju,Ertuğrul,Serkan,Cenk,ilhan mansız gibi şu anda aklıma gelen yüzler kulübüne girmiş gol kralı olmuş oyuncuları izleyen ve özleyen samsunspor seyircisininde bu tarz bir golcüyle karşı karşıya kalınca gösterdiği tepki normal.

atakumlueray

maça geç kaldıgım için istanbulspor tarafına girebildim ve istanbul tribününün yarısı samsunsporluydu.maça gelince zemin bozuklugu belki kaçan goller için sebep olabilir ama  ruhsuzlugun hiçbir sebebi yok.erol u zaten saymıyorum gökhan da ona uymuş..sanki kavgalılarmış izlenimi bıraktılar bende.sonlara dogru oyuna giren burhan en az feridun kadar iyiydi.en azından takım için birşeylerini verebilecegini hissettirdi.serdarın sonradan girmesine de taktik icabı desek bile 94.dakikada kullanfıgımız kornere 3 kişiyle gitmemiz 1 puana takımın nasıl razı oldugunun göstergesiydi....