KARŞIYAKA MAÇI ORGANİZASYONU

Başlatan edmontdante, 24 March 2011, 17:28:42

« önceki - sonraki »

Ollivanders

babasamsunlu

son karar pazar sabahı belli olur gibime geleyiii :)

##kdc##

eğer uygun bi fikir bulunamazsa ledli fener atma yine aklımızın bi köşesinde bulunsun  :-\

Turuncu

en azından ledli ışıklarla şimşekler yapıp güzel görüntü oluşturalım.Pazarı iple çekiyorum.

seckin55

Store den resimdeki bayraktan alıp tüm maratona dağıtsak nasıl olur acaba; hem taraftarımızda kalıcı olur ev, işyeri ve arabalara da asılırak destek sürebilir.

red_white

biz zahmet storeye uğrayıpta alsınlar

CurvaSs

27 March 2011, 22:55:00 #66 Son düzenlenme: 27 March 2011, 23:01:31 curvasmurfs
küçük bayraklardan dağıtılıp; kırmızı, beyaz, siyah ayrımını güzel yapıp, maç başlamadan herkes sallarsa harika görüntü oluşur. tabii bayrakları enine dağıtıp, orta tarafa oval şekilde armamız veya süper lig için nacizane bir söz yazılabilir. : )

not: bu hafta olmadı, süper ligte yaparız bunu. :D ama aklımızda bulunsun.

Akyol

Arkadaşlar heyecanlanmak güzel şey ama bu saydıklarınız hem maddiyat hem maneviyata dayalı şeyler. Bünye her hafta kaldırmıyor. Bu hafta senkronize şekilde çekirdek çitleyip "ÇIT ÇIT ÇITIRTTT" koreosunu yapıyoruz  :D

Turuncu

Ben asıl rize maçını bekliyorum.Asıl bomba o zaman olcak.Gözümle canlandırdım şimdi yeniyoruz şimşekler yerine elleri kaldırarak ohoh gibi koyduk mu diye bağırıyoruz.Heyecanlandım bak şimdi  :D

edmontdante

Geçtiğimiz haftalarda 9000 adet bayrak için bağlantı yapmıştık ama en ucuz 45 kuruşa  düşürebildik fiyatı.Bu da bizi aştı açıkçası.

CurvaSs

Alıntı yapılan: edmontdante - 27 March 2011, 23:22:56
Geçtiğimiz haftalarda 9000 adet bayrak için bağlantı yapmıştık ama en ucuz 45 kuruşa  düşürebildik fiyatı.Bu da bizi aştı açıkçası.

puffff, çok fazla istemişler abi ya. : ) o fiyata, o org biraz kasar. ama süper ligdeyken, bi' 3 eziklerin veya trabzon maçında yaparız bunu. herkes biraz daha fazla emek ve maddiyat koyar. inşallah tabii. belki o zaman fiyatı da indiririz.  :-\

Burak

27 March 2011, 23:29:27 #71 Son düzenlenme: 28 March 2011, 11:57:57 Burak
aslında bunu klüp yapmalı mesela bilet 11 tl 10+1 tl bayrak için bu rakamları her zaman belli bir sayıda taraftar karşılayamaz

seckin55

Alıntı yapılan: Burak - 27 March 2011, 23:29:27
aslında bunu klüp yapmalı mesela bilet 11 tl 10+1 tl bayrak için bu rakamları her zaman belli bir sayıda taraftar karşılayamaz her zaman
Nerde bizde onu düşünebilecek yaratıcı yöneticiler, dediğin gibi olmalı kesinlikle.

CurvaSs

+1 liranın üstünü nasıl verecekler acaba? :D ama biraz orglarda destek olmak için, bilet parasından 0.5 kuruş verebilirler. 9.5 lira kulübe, 0.5 lira organizyona şeklinde. hee bi' yerde vermesinler de, bağımsız hareket etmek her zaman iyidir.

Dartagnan

bagımsız olmak ıyıdır ıyı :D bırde onların mı agzını cekecegız? .Aman aman :D