KARŞIYAKA MAÇI ORGANİZASYONU

Başlatan edmontdante, 24 March 2011, 17:28:42

« önceki - sonraki »

Burak

benim led feneri benim ufak kardeş kırdı  :o  :P :P

Dartagnan

benım led de macta kayboldu .Cuneyte yerde bulunanlardan bı tane verılmıs ama rengını soylemedı :D Ne renk laaa cuneyttt? Benımse alırım haaaa :D

ahmetsefa55

yeni iletiler'e bakıyodum 2 sayfa olmus.bu baslıgı gorunce en sona sakladım merakım artsın dıye  :D sonra hayalkırıklıgına ugradım   :(

##kdc##

Alıntı yapılan: Dartagnan - 24 March 2011, 18:01:17
benım led de macta kayboldu .Cuneyte yerde bulunanlardan bı tane verılmıs ama rengını soylemedı :D Ne renk laaa cuneyttt? Benımse alırım haaaa :D

abi senin ki ne renk ona göre salliyim bendekinin rengini  :P fener zaten benim ayağımın dibindeydi maçtada yanımda sen olduğuna göre büyük ihtimal seninkidir  :'( :P

Serkan

ben matbaada lastikleme işine gönüllü olurum bedavadan Kafa (=

Dartagnan

valla siyahtı cüneyttt :D işin sakası yapılır veya yapılmaz bız zaten buradayız :D

berusa55

Bu başlık hiçbir şey yapmayalımdan bir şeyler yapmaya doğru gidiyor şimdiden  :D

Jnr.Serkan

Geçen maç stada girerken polis üstümüzü aradı.Led fener varsa ver.Polis kamerasında tespit edilirsen 6 ay stada giremezsin dedi...Polisten polise değişiyor bu.Kesin Trabzonluydu zaten tipten belliydi.

##kdc##

belki senin ledli fenerin bi şekilde döne dolaşa benim cebime girmiş olabilir  :-\ halısaha da veririm abi bende ki de siyahmış   :P

Serkan

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 24 March 2011, 18:31:20
Geçen maç stada girerken polis üstümüzü aradı.Led fener varsa ver.Polis kamerasında tespit edilirsen 6 ay stada giremezsin dedi...Polisten polise değişiyor bu.Kesin Trabzonluydu zaten tipten belliydi.

töbe estafurullah hangi maddeden fener'e ceza kesicek yahu ne kadar Dengesiz var bu ülkede polis oluyor..

##kdc##

kameradan tespit edebilmişler mi bari kimlerin fener yaktıklarını  :D

edmontdante

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 24 March 2011, 18:31:20

adamlar bizim organizasyonları engellemek için ellerinden geleni yapıyorlar artık  buna eminim

Akyol

2 sezon önce maçı hatırlamıyorum son dakikalar aşağıya indik tellere yaslandım maçı izliyorum. Memleketimin zeka küpü! polislerinden yanıt "TELLERE ELEKTRİK VERDİLER YASLANMA"  >l< >:(

emre

sonunda akla mantığa uygun bir başlık  :P ;D ama ne yalan söyleyeyim başlığı görünce hem şaşırdım hem heyecanlandım.abi t.d de bile miillet bakalım Samsun haftaya ne yapacak diyordu  :)  ne güzel günler geçiriyoruz,Allah bu sitedeki birlikteliği bozmasın..

kuzey55

hepimize 6 ay ceza versinler seyircisiz oynarız :9