Hedef 5/5

Başlatan KotuCocuk55, 28 February 2011, 14:47:31

« önceki - sonraki »

samuray

evet kazasız belasız giresun maçınıda atlattık evet biraz zorlandık stres yaptık ikinci devere geriye yaslandık skoru koruma telaşına düştük nerede tavşanlı maçındaki oyun nerede bu maç içindeki futbol ama olssun iyi aynayamadan kazanmakta çok önemli gerçi turgay ve zenke o golleri atmış olsalar giresunun kardı iyice düşecekti ama olmadı sağlık olsun hedefe adım adım önce diyarbakır maçı mutlak üç puan belki erken ama lig sonunda 60 puanı toplayalım direk şampiyon olarak çıkalım inşallah diyorum yürü be samsunsporum kim tutar seni  samsunspor_x samsunspor_x >l< >l< samsunspor_x >l<

Ahmeti

5 te 5 iddamız devam ediyor diyarbakır, karşıyaka maçlarını atlatırsak denizliye patlatırız gibi geliyor bana.

berusa55

21 March 2011, 19:32:03 #62 Son düzenlenme: 21 March 2011, 19:37:01 berusa55
5/5 iddamız devam edemiyor malum Adana maçında kazanamadık. Bu başık açılırken 5te5'teki kasıt adana, tki,giresun, diyarbakır ve karşıyaka maçlarıydı; hepsinden de 3 puandı amaç ama 4/5 te bir beraberlikle çok iyi olur.

**KaR6**

denizliyi yeneriz 5 te 5 olur sorun mu  :)

berusa55

6'da 5 olur baslıgın acıldıgı haftaya göre. O da süper olur ;) :D

ahmetsefa55

ersin abi inatla 5 de 5 olmıcak dıyosun sanırım  :)

Serkan

ben ksk'den nedense çok korkuyorum :s

berusa55

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 21 March 2011, 20:21:44
ersin abi inatla 5 de 5 olmıcak dıyosun sanırım  :)

Başlığa uygun hareket edelim  :D :P

Burak

5 te 5 olsun da bir hafta önceden sonradan başlamış problem değil :)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Serkan - 21 March 2011, 20:23:00
ben ksk'den nedense çok korkuyorum :s
raad ol kardesım.3 den aşağı olmayacak o maç.galip baba o maça da guzel bır prım acıklar bızımkılerde parayı gorunce her turlu alırlar macı  :)

celebi

benne hikmetse güngörnden çekiniyorum

Serkan

Alıntı yapılan: celebi - 21 March 2011, 21:33:58
benne hikmetse güngörnden çekiniyorum

güngörende o soğukta o futbol'u gören her insan çekinir abi  (=

celebi

:o :o :o :o
hiç sorma be kardeşim

cembaba

Denizli maçımızı ben banko olarak görüyorum. KSK ise en zor maçımız olacak sanırım. Çünkü toparlandı takımları. Stadın yıkılacağını düşünürsek, o da 3 puan 3x5 =15 puan iyi puan güzel puan Allah bereket versin :D

berusa55

SAMSUNSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ KALPAR: "59 PUANLA ŞAMPİYON OLABİLİRİZ"

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, 44 puanda olduklarını, 5 maç daha kazandıkları takdirde şampiyon olabileceklerini belirterek, "Kalan 8 maçta kazanacağımız 5 maçtan alacağımız 59 puanla şampiyon olabiliriz" dedi.

Bank Asya 1'nci Ligi'nde liderliğin keyfini yaşayan Samsunspor'da teknik direktör Hüseyin Kalpar, Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır ve Basın Sözcüsü Haluk Tan ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Nuri Asan Tesisleri'ndeki toplantıda takımın son durumunu değerlendiren teknik direktör Hüseyin Kalpar, Giresunspor maçını kazanmanın sevincini yaşadıklarını dile getirerek, "Şimdi önümüzde çok zor bir maç daha var. Spor kamuoyunda herkes Diyarbakırspor maçını rahat yeneceğimizi söylüyor. Bu çok doğru bir yaklaşım değil. Maç oynanmadan kazanılmaz. Rakibimizi ciddiye alıyoruz. Bir hüsran yaşamak istemiyoruz" dedi.

Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır'da Kemal ve Orhan'ın sarı kart cezalısı olduklarını ve Diyarbakırspor maçında oynayamacaklarını dile getirdi.

http://spor.haberler.com/samsunspor-teknik-direktoru-kalpar-59-puanla-2610167-haberi/