Hedef 5/5

Başlatan KotuCocuk55, 28 February 2011, 14:47:31

« önceki - sonraki »

Ollivanders

2 haftada 4 puan parolasıyla ligin sonunda şampiyon oluruz.

Ahmeti

ben maçların bir bütün halde değilde tek tek ele alınmasından yanayım 5,6 hafta sonra kim hangi konumda bilemezsin ona göre maçın zorluk ve kolaylık derecesi daha farklı olur bir bakmışız kazanacağımız maçı kaybetmişiz, kaybedeceğimiz maçı kazanmışız o yüzden maçları o günün şartlarına göre karar vermek daha mantıklı.
Mesala bu hafta oynayacağımız adana maçı onlar mecburen açık futbol oynayacaklar onlar üzerimize geldikce biz onlara darbeyi vuracağız ve 3 puanı hanemize yazdıracağız.

KareAs55

Nedendir bilmem fikstüre bakdıkça yüzümde bir gülümseme geliyor  :)  Tabiki bu takımın sağı solu belli olmuyor ama yani Samsunsporlu oluşumu bir yanıma bırakırsam bile , eğer bir kaza olmazsa şuan çok sağlam geliyoruz...

uzunmehmet

bu takım istese her macı alır bizimkiler mac seciyor bana kalırsa kaybettiğimiz puanlara bakın...bende inanıyorum ki inanmş  samsunspor_x 5 te 5 de yapar seriyede takar havasınıda atar...bu buyuk taraftara şampiyonluk yakışır...

kabacevizli55

takımı şartlandırmamak gerek

King Of The North

spooks

şampiyonluk namus oldu !  samsunspor_x

özkan

Ben valla hiç 5de5 3de3 7de7 demiyorum.Ne zaman geleceğe dair hesap yapsak yatıyoruz arkadaş.Örnek adana,örnek ordu,ornek denizli.Bu hafta alırsak kalan 3 maçı alırız,bu maçı alırsak ooo.. önümüzdeki 2 maç zaten kolay alırız dediğimiz her maç puan kaybıyla neticelendi.

O yüzden maç maç bakmayı uygun görüyorum.Hem böylece daha oturaklı olmuş oluruz.Haftaya göre değilde fikstüre göre yorum yapmak daha güzel olacakdır.

Gorkem

geçen sezon adanaspor maçıyla biten 5 te 5lik galibiyet serimiz inşallah bu sezon adana maçıyla başlıyacak.

Ayberk

ADANA(D)  3
TAVSANLI 1
GIRESUN 3
DIYARBAKIR  (D) 3
KARSIYAKA 1
DENIZLI (D)  1
ERCIYES  3
ORDU  (D) 1
GUNGOREN 1
GAZIANTEP BB (D) 3
RIZE 3

Al sana 23 puan. Namağlup gider miyiz bu kadar süre, bilinmez. Hadi 1 mağlubiyet alsak yol kazası, 22 puan olsun.  37+23=60 aşağı yukarı 55-60 puan arası da zaten ilk 2'de olur bence. Biz bu sene çıkacağıızzz, rahat olun :D

Uğur Yıldız

ben herkes gibi düşünmüyorum bana kalırsa kek görülen güngören bize sürpriz yapabilir çok enteresan bi takım :) onun aksine denizli ve ordu gibi takımları daha rahat geçeriz bizim takım hakkatten kontraatağa iyi çıkıyo tam deplasman takımı olduk umarım içeride sorun yaşamayız dışarıdan korkum yok :) umarım bu sezon şampiyonluk gelir  samsunspor_x

1927

Bence hedef 1/1 olmalı.
Her maçı tek tek düşünmek lazım ;)
Kaç puanla olur bilmiyorum ancak bu takım, bu sene  Süper Lige çıkacak!!!!

maviay55

celebi

5 te 5 55 olsun inşaallahh

spooks

Yonetım sıteyi takip etmıyosa arap olayım.haber gazetesınin başliğı 5te 5ten geçer. =)