Hedef 5/5

Başlatan KotuCocuk55, 28 February 2011, 14:47:31

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

@tankut
guzel tespit usta. ;)
@atakumlu55
abi bende dıyardan korkuyorum ama şöyle de birşey var.dikkat ettiysen dıyar ne kadar ıyı top oynarsa oynasın hakemler sureklı aleyhıne calısıyolar ve kaybetmelerıne neden oluyolar.ben bıze de aynı tarıfenın uygulanacagını dusunuyorum  ;)

KotuCocuk55

Bildiginiz üzere ilk yari oynanan mersin macinda yasanan olaylar nedeniyle mersin macinda 2 ardindan aldigimiz ceza nedeniyle boluyla oynadigimiz mactada 3 toplamda beklenmeyen bir 5 puan kaybettik.
Bu maclar normal sartlar altinda oynansa yine kaybedebilirmiydik bu puanlari? evet,ama sonuc olarak öyle oynanmadi.Buda bizim bu sezon yasadigimiz önemli bir sanssizlik oldu,enteresan bir ani olarak futbol tarihindeki yerini aldi.

Simdi diyarbakir macinda,her ne kadar samsunspor"un diyarbakirla iyi iliskileri olsada;
Yine beklenmedik bir olay cikar,hic beklenmedik puan kayiplari olur mu diye adamin aklina gelmiyor degil...

Bursanin staddan cikisi geliyor aklima birde samsunda ahmet türk"ün yumruklanmasi insallah ayagimiza bulasmadan geceriz bu deplasmani...

Bir arkadasin dedigi gibi söz ucar yazi kalir,nasil planlamisiz sene sonunda nasil olmus gormek acisindan cok zevkli bir ugras bu tahmin isi.

Uğur Yıldız

bence diyar maçında ahmet turk olayıyla alakası olmaz diyarlı futbolcular bizim maçtan sonra kaç senedir her deplasman pkk falan filan diye küfür yiyoduk ilk defa samsun taraftarı bizi çağırıp alkışladı herkes samsun taraftarını örnek almalı demişti diyar taraftarları net aleminde genel olarak nasıl karşılandıysak öle karşılarız dediler

ahmetsefa55

ilk yarı da adana macıyla baslayan 5 maclık serıde 11 puan toplamısız.o zamanlarda da burdan maxımum puanı almamız gerekıyo dıyoduk zorlu maclar oncesınde. zorlu maclar dedıgımız yanı denızlı macıyla baslayan serıde ıse ılgınctır yıne 11 puan almısız..

oguz_5528

Düşerken üzüntüden ağladık şimdi sevinçten ağlayacaz

Jnr.Serkan

Adanayı yenelim önce hayırlısıyla...

oguz_5528

06 March 2011, 22:13:10 #51 Son düzenlenme: 07 March 2011, 13:57:37 samsuni
Abdülaziz forumdaki neşemizi bitirdi.5te 5 hayalinin içine ettin azizz!!!!!!!

KotuCocuk55

Ben kendi hesabima göre bu maca üc vermistim.Bakalim bunun telafisini hangi macta yapacaz.

Abi cok aptalca bir fauldu ve kimle konussam,aha simdi bu malin yaptigi faul gol olur demis.Harbiden hissede hissede yedik golü.

mehmet yılmaz

Kesinlikle...
O kadar aptalcaydı ki yaptığı faul. Hani çift dalar falan yine neyse de, herifi ölü pozisyonda arkadan çekiyor. Faul olunca ben de dedim, "şimdi yiyeceğiz."

Yine fikrimdeyim, bu takım 5/5 yapamaz ama rakipler de bizden kötü, yine de çıkabiliriz.

berusa55

Hani baskette serbest atışlar çok önemlidir ve de maçın sonunucuna önemli derece de etki eder ya kaçan her atış; işte bizimkisi de o misal alıdığımız her beraberlik aslında kaçan sayılar olarak elimizden uçup gidiyor ve bu şekilde devam ederse, beraberliklerimizin sayısı artarsa ilk iki ve de play off bile hayal olabilir.

Ahmeti

hadi 5 te 5 i boşverdim şu evimizde oynayacağımız iki maçı alsak onada razıyım , bu haftadan sonra kopmalar başlayabilir durum onu gösteriyor.

GurbetciFanatik

5/5  biraktim ve 1/1 raziyim su tavsanli yenelimde.

CurvaSs

hiç güven duyarak gittiğimiz maç var mıydı? hani evimizde oynuyoruz kesinlikle alırız dediğimiz kaç maçta berabere kaldık, bi' düşünün. ben bunları düşüne düşüne sonunda şu kanıya vardım: burası bank asya, yanımızdaki takımlar da puan kaybedecek, biz de kaybedeceğiz. ligin sonunda ise en sanşlı olan ilk 2'ye kalacak..

güvenemiyorum abiler, n'apayım. evimizdeki çoğu maçı kazanırız, kesin kazanırız, 4 atarız, nefes aldırmayız diye diye berabere kaldık..

yok ya, harbiden bunaldım ...... satayım..!!!

KotuCocuk55

Serinin ilk iki macinda 4 puan yazan varmiydi,ben 6 demistim olmadi..
Hadi bakalim simdi sirada 3 galibiyet var!

Ollivanders

ben de dememişim yahu :D dedim sanıyordum :D