Bank Asya 1.Lig 26. Hafta SAMSUNSPORumuz-Giresunspor 1-0

Başlatan King Of The North, 12 March 2011, 17:15:37

« önceki - sonraki »

özkan

ilk yarı sonundaki istatistiğimize göre kalan 9 maçımızda 5 galibiyet,2 beraberlik,2 mağlubiyet almışız.Aynı istatistitiği yakalarsak şampiyon olarak bana göre çıkarız zaten;Ama yinede tahminen şöyle olur gibime geliyor;

Giresun :3
D.Bakır:3
K.Yaka :3
Denizli:1  >Büyük ihtimal playoff için oynayacaklarından zor geçer
Erciyes:3
Ordu:0 >Playoff'u zorlayacaklarından zor bir maç olacakdır.Kazanmamız muhtemel yinede.
Güngöre:3
Antep.Bld:1
Rize :3 >Çıkmayı garantilesek bile,sırf rize çıkmasın diye  :D :D :D

Jnr.Serkan

Ben nedense Diyarbakır maçından çok korkuyorum...

Ollivanders

ahmetsefa55

Burak

bütün maçları yazın oldu olacak korkmuyorum hiçbirinden alayına gideriz  ;D ;D

berusa55

Ben, Tavşanlı maçındaki oyunu oynasınlar Barça'dan bile korkmuyorum  :)

**KaR6**

14 March 2011, 14:40:53 #96 Son düzenlenme: 14 March 2011, 14:50:20 **KaR6**
bakın rica ediyorum bir kez daha, sadece bu haftaya odaklanın, teker teker, sakin sakin gidelim.. zaten topun ağzında duruyorum, gaza getirmeyin beni arkadaşş ;D

son 9 hafta, belki de ömrümüzün en zor 9 haftası olacak.. Allah hepimize güç, kuvvet, sabır versin, kutlamalarda omuz omuza oluruz inşallah..

berusa55

La git sen tecilini yaptır oraya odaklan  ;) :D :D

Şaka maka hallettin mi kardeşim?

FaTiH_HaN

giresun maçında büyük ihtimal para cezası alırız koltuk sayısından fazla seyirci stada alındığı için merdiven boşlukları hatta WC bile dolacak :) şimdiden heyecan sardı  :)

**KaR6**

Alıntı yapılan: berusa55 - 14 March 2011, 14:43:40
La git sen tecilini yaptır oraya odaklan  ;) :D :D

Şaka maka hallettin mi kardeşim?

yarına bıraktım, psikolojik olarak hazırlanmam lazım ;D

celebi

şu anda a2 ler giresunla ön hazırlık babından maç yapıyorlar kardeşleri yenerse abileride yensşn inşaallah

**KaR6**

çelebi abi, şu 3 maçı kazanırsak, bayragı yaptır, boğaz köprüsünün ölçülerine göre :)

celebi

maddi olarak hazırlık tamam kardeşim iş sadece ölçülere kaldı. hanım diyor ki vestele mi özendiniz. :) :D

celebi

**KaR6**

deseydin ya bizim 5 yıllık planımız o diye :) ahmet kardeşimle asacaktık, öyle plan yapmıştık, yetişiyor mu askerliği şampiyonlugu görmeye?