Bank Asya 1.Lig 26. Hafta SAMSUNSPORumuz-Giresunspor 1-0

Başlatan King Of The North, 12 March 2011, 17:15:37

« önceki - sonraki »

celebi

dedim demem mi  :) yetişiyor 20 günü falan kaldı bildiğim kadarıyla

**KaR6**

iyi bari, hadi inşallah o zaman, sıkmaya devam :)

kaptan 55

kötü futbolada razıyım,1-0 olsun bizim olsun.

Ahmeti

bir kemal sunal hesabı yaparsak fazla kalmadı maça

Salı : sallanır

Çarşamba : çarşafa dolanır

Perşembe :  perişan olunur

Cuma : mubarek gün

Cumartesi : tatil

Pazar : hooooop güüüüümm

selahattin55

samsuna rahat yok giresuna koymadann.koyacağız 5.0.olsun bizim olsun

samsunspor.co.nr

14 March 2011, 16:19:23 #110 Son düzenlenme: 14 March 2011, 21:26:58 samsunspor.co.nr
İstikrarsız grafiğimizin gereği saçma bir puan kaybı yaşamayız umarım.
Önemli,Zor maç. 1-0 olsun 3 puanı alalım.sonra diyar-ksk. bu maçlardan galibiyet ile ayrılırsak 50 puan yaparız ve 3. ile aramıdaki puan farkını açmış oluruz.
Bizim 1. ya da 2. olmamız hiç umrumda değil. bu yıl süper lige çıkalım yeter.
Süper lig'den bank asya'ya gelen takım min. 11,3 milyon dolar yayın geliri ile gelecek yanılmıyorsam.
Bu da 18 trilyon yapar. Bu para sadece yayın gelirinden elde edilen miktar.
yani ligi 30 puan ile bitirip küme düşen bir takımın yayın gelirinden alacağı para 18 trilyon (aşağıda detay vermeye çalıştım).
O paranın bir bölümü ile kurulacak her takım bank asya'da kafaya oynar. Bu yıldan sonra bank asya'da alttan gelip,kafaya oynayacak takım olmayacak buca-tavşanlı vs. (eğer altyapısı ve finansal durumunda ekstra bir artısı yoksa)
düşen takımlar hem süperlig kadroları hem de finasman anlamında iyi durumda bank asya'ya gelecekler.
Bu sene ne olursa olsun çıkmalıyız. Taraftarından,futbolcusuna,Yöneticisinden,kulüp doktoruna  kadar herkesin her maça final ciddiyetiyle bakması gerekir.
Rehavet bitirir bizi.Allah korusun.Ciddiyetimizi kesinlikle elden bırakmamalıyız.Her takıma maksimum saygı göstermeliyiz.En az bizim kadar iyi olduklarını düşünerek hazırlanmalıyız.

Yayın geliri hesap tablosu ;
Naklen yayın gelirlerinin;
- Yüzde 11'i Süper Lig'de şampiyon olan takımlara, şampiyonluk sayılarına göre,
- Yüzde 35'i 18 Süper Lig kulübüne eşit olarak,Bunu her takım kesin alıyor.10 trilyon.
- Yüzde 45'i puan performansına bağlı olarak, 30 puan alsın.puan başına 273 milyar (geçen sene toplam puan 846 puan olarak gerçekleştiğinden bu şekilde hesaplama yapıyorum.) 8.1 trilyon da buradan geliyor.
- Yüzde 9'u ise Süper Lig'i ilk altı sırada bitirecek takımlara sezon sonu ödülü olarak dağıtılacaktır.
Toplam 321 milyon dolar üzerinden hesap yapılacaktır.ilerleyen yıllarda bu gelir daha da artacaktır. %10 KDV hariç artış uygulanacak her yıl.

Sevgiler.

samet_55

FaTiH_HaN

tavşanlı maçından sonra futbolcular çıtayı çok yükseklere çektiler aynı performansı beklemiyorum ama bi şekilde alırız maçı giresun direnemez.

King Of The North

Artık her takımı karşımızda direnir vaziyette görmek istiyorum.

Kodalak

tavşanlı maçındaki gibi aynı ciddiyetle oynayalım,ilk dakikadan itibaren topu hep bizde tutalım,paslaşmaları iyi yapalım,kanatları kullanalım,zenke ona atılan 3 toptan 2 sini paz vermeyi sürdürsün,1 inde gidip gol atmayı denesin.

bu maçıda o zaman Allahın izniyle çok rahat alırız.

birde taraftarımız herzamanki gibi müthiş olsun....

ahmetsefa55

bizim futbol takımı hocası gecen gun bızım tavsanlı macı nolur dedı.bellı olmaz hocam zor mac dedım.o macı alabılecek tek guc taraftar dedı.neyse mac bıttı dun ıdmanda bana dıyo kı ;
-sefa ızledın mı samsun macını ?
-o da laf mı hocam tabı kı ızledım  :)
-bak ben sana ne dedim ? bu macı taraftar sayesınde kazandınız. yanındakı arkadasına donerek '' bunlarda bı taraftar var.her pozısyona aaa uuuu dıye dıye hakemın felegını şaşırtıyolar.valla helal olsun.''  :D

yanı anlıcanız dısarıdan boyle bır ızlenımımız var.gıresun macında devam etmesı dılegıyle..

hacettepeli

FaTiH_HaN

bizim tek ilacımız erken gol tavşanlı maçındaki pozitif futbolun sebebide bu bence. erken gol bulduğumuzda rakip takım direk oyundan düşüyor taraftarında bunda büyük payı var zaten gerisi çorap söküğü gibi geliyor giresun maçında da erken gol bulursak çok rahat kazanacağımız bir maç. akşam maçlarında pek şansımız yok ama şeytanın bacağını kırarız giresun maçında

55(tuncay)55

günler geçmek bilmiyor yorumları okurken bile heyacanlanıyorum haydi pazar günü gellllllllllllllllllll

Cagdas Ünver

zor maç. Inşallah taraftar kadar futbolcularda kazanmayı ister.