Bank Asya 1.Lig 26. Hafta SAMSUNSPORumuz-Giresunspor 1-0

Başlatan King Of The North, 12 March 2011, 17:15:37

« önceki - sonraki »

isyankar

çok önemli bir maç kanattimce linyit maçından daha tehlikeli

55(tuncay)55

bu hafta bizim için çok karlı ve güzel hafta oldu bu hafta aldıgımız liderligi sezon sonuna kadar götürürüz inşaallah

Gorkem

Linyit maçından daha zor geçecek bu maç ama yeneceğiz başka yolu yok

binikalamadım

vanlioglu

önümüzdeki 3 haftayı 9 puanla kapatırsak ki kapatmamak için hiçbir neden yok, ilk 2 ve diğerleri olarak puan tablosu ayrılır düşüncesindeyim aynı süper ligdeki gibi.

Turuncu

samsunmania

Biz ctesi gibi oynarsak isterlerse çin seddini yeniden örsünler alırız ama bizim korkumuz devamlılığımızın olmaması. Her maç gibi bu maçtan da çekiniyorum ama inşallah kazanacağız.

Serkan

temennim maçta giresun tribünleri ile bir olumsuzluk yaşanmaması yönünde,

Ayberk

Pazar öğlen saatlerinde bunların rakipleri bizim rakiplerimizi yenseler, giresun da bize karşı galibiyet yeminiyle çıksa keşke :D

mehmet yılmaz

Ligin en az gol yiyen takımıyız; savunma hattımız çok sağlam. Kaleci Ahmet ve stoper Kemal her zaman çok iyi oynuyorlar. Evimizde uzun süredir gol yemiyoruz. Fakat esas faktör hücum gücümüz olacaktır. Kartal maçı gibi mi olur yoksa Tavsanlı maçı gibi mi olur? İşte bütün ayrıntı burada gizli olabilir. Acaba takımımız hangi yüzünü gösterecek?

Kesinlikle zor bir maç olacaktır. Zor da olsa kazanacağımıza inanıyorum. Giresunspor, bu durumda olmamalıydı bence, düşeceklerine asla ihtimal vermiyorum.

İlk maçta olduğu gibi tribünler arasında sorun olmayan, dostça ve galibiyetimizle bitecek bir maç olmasını temenni ediyorum.

kabacevizli55

kartal_x  tki_x gibi oynamamıştı bize karşı linyit kapanmadı kartal çok fazla kapanmıştı linyit gibi oynarsa giresun  kazanmamak elde değil

**KaR6**

bu saatten sonra o öyle oynarsa bu böyle oynarsa yok.. bizim takım çıkacak, tavşanlı maçında ne oynadıysa aynını oynayacak, vura vura kazanacaz.. adem gidecek orhan gidecek murat koşacak hakan dağıtacak, iş bitecek..

seckin55

celebi

red_white