Bank Asya 1.Lig 26. Hafta SAMSUNSPORumuz-Giresunspor 1-0

Başlatan King Of The North, 12 March 2011, 17:15:37

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: umtcmz - 15 March 2011, 01:23:13
Dershanede son 2 dersi asıp stadda yerimi alacağım.  :P
asma kardes ogretmenleride getir  :D

berusa55

King Of The North

Bu hafta daha büyük bir tribün şov yapsak, tüm stad bağırsa maç sonuna kadar, spikerin sesi duyulmasa, Giresun tir tir titrese...

kaptan 55

fat55

engin abi demişti.kareo yu son maça saklıyoruz diye.benim fikrim stad sanırım seyirci rekoru kıracak.full olur gibi.büyük bir pankart yaptıralım.şöyle yazsa

''SIĞMIYORUZ YENİ STAD İSTİYORUZ.''
NE OLURSA OLSUN BEN 20 TL ile katılıcam.

pitbul055

Alıntı yapılan: fat55 - 15 March 2011, 13:06:31
engin abi demişti.kareo yu son maça saklıyoruz diye.benim fikrim stad sanırım seyirci rekoru kıracak.full olur gibi.büyük bir pankart yaptıralım.şöyle yazsa

''SIĞMIYORUZ YENİ STAD İSTİYORUZ.''
NE OLURSA OLSUN BEN 20 TL ile katılıcam.
>l<

King Of The North

Bir de arkadaşlar maraton artık belli bir seviyeyi aştı, herkes uyum içinde neredeyse.
Maç öncesi hazırlanılsa, maratonun önüne biri gelse, tüm maratona 3 lü çektirse nasıl olur?

celebi

şimdi tam bende onu diyecektim. harika olur. kapalı katılabilir mi bilmem ama şirinlerin ve forza şimşeklerin katılımı ile dahada harika olur bu iş.

fat55

arkadaşlar benim hayalim de şu .bu yönetimle ortak yapılabilir.maratonun yarısına beyaz tişört diğer yarısına kırmızı tişört dağıtılsa.kale arkaları da aynı şekilde biri beyaz diğeri kırmızı olsa güzel olurdu sanki.

fat55

engin abi benim fikirleri de beğensene.sadece beğen e bas abi.2 saniye :D

berusa55

AlıntıKırmızı-Beyazlılar toplandı
[ 15.03.2011 ]

Ligin 25'inci haftasında cumartesi günü evinde Tavşanlı Linyitspor'u 3-0 mağlup eden Kırmızı-Beyazlılar, dün akşam saatlerinden tesislerde toplandı. Yapılan hafif çalışmayla Giresunspor maçı hazırlıklarına start veren Samsunsporlu futbolcuların morallerinin yüksel olduğu gözlendi.

Turuncu

15 March 2011, 15:38:29 #131 Son düzenlenme: 15 March 2011, 15:43:16 Turuncu
Şimşekler bşeyi ypcklar laylaylay :D  diye 3lü çektirip harika olur.

cembaba

Turuncu

Alıntı yapılan: CemBaba - 15 March 2011, 15:43:50
Bizim stadda üçlü yü kaç kişi bilmekte :D
abi önceden hatırlıyorum yapıyoduk şimşekler diye yanılmıyorsam.

berusa55

Herkes biliyor Cem  ;)

Bilmeyen kardeşlerimize de 15 sn'de itinayla öğretilir.