Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Burak

Bugün Çiftlik'te reklam dağıtıyorlardı iddialı girecekler sanırım  >l< >l<

Ayberk

Bank Asya 1. Lig'in resmi internet sitesinde takım künyeleri bölümünde bundan 1 ay öncesinde yanlış ve eksik bilgiler doluydu. Bir mail atmıştım, stadyum kapasitelerinden tutunda takım kadrolarına hiçbir bilginin güncel olmadığıyla alakalı. Ama açıkçası bir cevap beklemiyordum. Az önce mail geldi. İlgi alakama teşekkür etmişler, bilgileri düzelttik falan gibisinden bir şeyler yazmışlar. 19 Mayıs stadyumu 19.720 kişi görünüyor, takım kadroları güncellenmiş. Şaşırdım açıkçası, beklemezdim, alkışlamak düşer >l<

Ertuğrul Sağlam

20 Mart pazar günü oynayacağımız Giresun maçında 18 mart Şehitler günü ve Çanakkale Zaferi haftasına özel, görsel ses getirici bir çalışma yapabilirmiyiz?

fat55

Ercüment GÜL ercument.gul@mynet.com

YANILMIŞIM
[ 10.03.2011 ]

Özellikle hafta sonu oynanan Adanaspor - Samsunspor karşılaşmasında  Kırmızı-Beyazlıların   sergilediği son derece ruhsuz ve kişiliksiz futbol ve  alınan beraberlik ardından şehir insanının hafta başından beri dikkat ediyorum da yüzleri asık keyifleri kaçık, gözleri umutsuz...
           Dolayısıyla da  psikolojisi bozuk...
           Buna bir de yaşanan şu kış mevsiminin  güneşsiz o puslu ve  kapkara kasvetli havası da eklenince; emin olun gün boyu Samsunspor'u sevenlerin ağzını bıçak açmıyor...
           Pekiiii bu şehir insanına  bu psikolojiyi  yaşatan kim?
            Ben size söyleyeyim....
           Geçen hafta Adanaspor maçı öncesi ödenen primi bile beğenmeyen Samsunsporlu bu futbolcular...
           İşte bu futbolcular şampiyonluk yolunda çok kritik diye nitelenen Adanaspor karşılaşmasında ilk korneri 59'uncu dakikada atıyor ve  ilk gol pozisyonunu 69'uncu dakikada üretebiliyor.
         Sonrasında ise maçın sonlarında 84'üncü dakikada piyangodan golü buluyor ardından 3 dakika sonra da kalesinde golü görüyor.
         Yani hafta içi ödenen prime dudak büken Samsunsporlu bu futbolcular, toplam 6 dakika piyangodan yakaladıkları skoru bile korumayı beceremiyor..
         Emin olun hiç kimse Samsunspor'un aldığı beraberliğe üzülmüyor.
        Üzülünen hatta ileri gidiyorum utanılan şey, son derece kişiliksiz ve aynı zamanda ruhsuz futbol...
         Tabi ki futbolda yenmek de var yenilmek de...
         Ama ortaya konan böylesi futbol; bana göre de gerçekten utanç verici...
         Oysa bu büyük taraftar Bank Asya Ligi'nin tartışmasız bu zamana kadar  tribünlerdeki en kalabalık taraftarı....
         Samsunspor'un evinde oynadığı karşılaşmalarda bu takıma destek vermek amaçlı tribüne gelen en az taraftar bu zamana kadar 10 bin dolayında oldu...
         Geçen hafta sonu Rizespor'un evinde oynadığı karşılaşmada tribünlerde 2 bin tarftarı bile yoktu.
         Sonuç olarak hatırlarsanız geçen hafta bir yazımda bu futbolculara kefil olmuştum.
         Anladım ki YANILMIŞIM !

ahmetsefa55

güngören stadına nasıl giderım ?
zincirlikuyudan metrobuse bındım ee sonra ?  :-\

Burak

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 11 March 2011, 17:26:06
güngören stadına nasıl giderım ?
zincirlikuyudan metrobuse bındım ee sonra ?  :-\

ondan sonrasını ben çelebi abiyle gitmiştim sağolsun  :D :D

ibo055

ahmetsefa55

ahmetsefa55

11 March 2011, 17:44:16 #13943 Son düzenlenme: 11 March 2011, 17:47:33 ahmetsefa55

Şehzadeler'den Aktaş'a plaket

Bu sezon faaliyete giren ve kısa sürede büyüyen Şehzadeler Taraftar Derneği'nin Başkanı Mehmet Çetir, Yönetim Kurulu Üyesi Oktay uysal ve Kutlukentli Şehzadeler Grubu Başkanı Mehmet Nedirli, dün gazetemizi ziyaret etti. Spor muhabirimiz İlker Aktaş'a teşekkür plaketi veren Dernek Başkanı Mehmet Çetir, "Kurulduğumuz günden bu yana hep bizim yanımızda olan İlker Aktaş'a teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. Çetir, "Bizim amacımız tribünlerden küfrü uzaklaştırmak. Bu nedenle tüm gruplarla ilişkilerimizi iyi tutuyoruz. Tek düşüncemiz takımımıza destek vermek" diye konuştu. Kutlukentli Şehzadeler Grubu Başkanı Mehmet Nedirli ise, "Kutlukentli Şehzadeler olarak bundan sonraki tüm maçlarda yerimizi alıp, menfaatsiz şekilde takımımızı destekleyeceğiz" dedi

habergazetesi.com.tr

bunlar şıracıyla bozacının hikayesini biliyolarmı acaba ?

kuzey55

büyük samsunsporlu ilker aktaş ile samsunsporun büyük taraftar grubu şehzadeler :) bu şehzadeler nerde oluyo maçlarda gören bilen var mı? sadece poz verirken görüyorum ben bunları...

birolkys

SAMSUNSPOR'A MARŞ
Ünlü sarkı sözü yazarı Burak Öksüzoğlu'nun Samsunspor için bestelediği "Şampiyonum" adlı marş Tavşanlı Linyitspor maçında taraftara dinletilecek
11 Mart 2011 Cuma 16:39

CD YAPTIRDI
Samsunlu şarkı sözü yazarı Derebahçeli Burak Öksüzoğlu Samsunspor için şampiyonluk marşı yazdı. Ünlü şarkıcı Seda Sayan'a da şarkı sözü yazan Burak Öksüzoğlu, marşı modern stüdyoda CD yaptırarak, Samsunsporlu yöneticilere hediye etti.

MAÇTA ÇALINACAK
Samsunspor yönetimi dinleyenler tarafından büyük beğeni toplayan marşı, Tavşanlı Linyitspor maçı öncesi stadyumda çaldıracak. CD'nin önümüzdeki günlerde çoğaltılarak piyasaya sürüleceğini belirten yöneticiler,"Mükemmel bir çalışma. Öksüzoğlu'na çok teşekkür ediyoruz" dediler.

ŞAMPİYONUM

BU TARAFTAR SENİNLE YOL ALACAK
HERKES SAMSUN'U TANIYACAK
KIRMIZI BEYEZIM SAMSUNSPOR'UM
KİMSE O KALENE GOL ATAMAYACAK
LA LA LA LA LA LA

KENDİSİ YAZACAK, KENDİSİ ÇİZECEK
BU KADERİ YENİDEN DEĞİŞTİRECEK
SAMSUNSPOR'UM TARAFTARINLA
BUGÜN BURADA TARİHE GEÇECEK

ŞİRİNLER NEREDE...BURADA
ÇILGINLAR NEREDE...BURADA
SÖĞÜTLÜ BAHÇELİ, DEREBAHÇELİ
BURADA, ÖLÜMÜNE BURADA

KUPA BİZİM OLACAK, OLACAK
HERKES SAMSUN'U TANIYACAK
KIRMIZI BEYAZIM ŞAMPİYONUM
KİMSE O KALENE GOL ATAMAYACAK
LA LA LA LA LA LA
http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=26151

samsunum

ÖZTÜRK'ÜN JESTİ YİNE YETMEDİ
Samsunlu işadamı Galip Öztürk, Adana maçının devre arasında telefonla konuştuğu Kalpar'dan galibiyet isterken, oyunculara da açık çek vaat etti
11 Mart 2011 Cuma 15:51

KAYA'YI ARADI
Samsunspor'un deplasmanda 1-1 biten Adanaspor maçının devre arasında bir sürpriz yaşandığı ortaya çıktı. Karşılaşmayı televizyondan takip eden Samsunlu işadamı Galip Öztürk, Futbol Şube sorumlularından Cahit Kaya vasıtası ile Samsunsporlu oyunculara maçın kazanılması halinde açık çek vaat ettiği öğrenildi.

KALPAR'LA KONUŞTU
Devre arasında soyunma odasına giden Kaya, kırmızı beyazlı oyunculara, "Sizlerden sayın Öztürk'ün bir ricası var. Bu maçı kazanın, çekin üzerindeki rakamı kendiniz yazın" dediği öğrenildi. Galip Öztürk'ün ayrıca teknik patron Hüseyin Kalpar'la da telefonda konuşarak, "Size güveniyoruz. Bu maçı ben çok önemsiyorum" şeklinde ifadeler kullandığı belirtildi. 

adamsın sen yaa  >l< >l<                                          halk gazetesi

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: kuzey55 - 11 March 2011, 17:50:39
büyük samsunsporlu ilker aktaş ile samsunsporun büyük taraftar grubu şehzadeler :) bu şehzadeler nerde oluyo maçlarda gören bilen var mı? sadece poz verirken görüyorum ben bunları...

şehir tarafı kale arkasının kapalı tribüne yakın tarafında toplanıyorlar. ama kalabalık olmuyorlar.

Dartagnan

demekkı paraları cok abı.Yapacak bır sey yok .

FaTiH_HaN

beste nasıl çok merak ettim uydurmaya çalışıyorum ama olmuyor  :)