Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

zaytung haberlerini mi takip etsek ki acaba  :o

davidsavage

Alıntı yapılan: berusa55 - 10 March 2011, 15:13:36
Bu arada bir haber ancak bu kadar gerizekalıca yapılabilirdi az suna bakın:

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=1&id=75782

Şimdi adam iyileşti mi tamamen yoksa sakat mı haber gazetesi aydınlat bizi  :D ;D

berusa55

Düşünün artık haberin vehametini :D

kumköylü ahmet

Sonuna Kadar 55

ankara kar var burada yağmur adana sıcaktır maç günü..

Ertuğrul Sağlam

SÜPER LİG ŞANSIMIZ SÜRÜYOR

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, "Hesaplarımız hala devam ediyor. Kendi sahamızda oynayacağımız maçları kazanırsak bu takım istediğimiz sonuçla lige çıkacaktır. Karamsarlık içine düşmedik,
düşmeyeceğizde. Süper Lig şansımız halen daha devam ediyor" dedi

YİNE ŞAŞIRTTI
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Adanaspor beraberliğinin kendilerini üzdüğünü söyledi. Kazanmaları gereken bir maçtan puan ayrılmalarının çokda kötü olmadığını ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, "En iyisi 3 puandı ama 3 puanı alamadığımız için sahadan beraberlikle ayrıldık bu durum bana göre kötü değil" diye konuştu.
DİKKAT EDECEĞİZ
Burada dikkat edilmesi gereken konunun galibiyet golünü bulduktan hemen sonra kalelerinde golü görmenin olduğunu dile getiren Kalpar, "Bundan sonra böyle olayların yaşanmaması için çalışacağız. Ligde şampiyonluk şansımız halen devam ediyor. Çok zorlu bir maç programına giriyoruz. Karamsarlık içine girmemeliyiz" dedi.
DENGE

Allah rızası için bir şu adamı sustursun. Kendimi bildim bile futbolun içinde ve takipçisiyim, ama bu yaşıma kadar Kalpar gibi sıra dışı bir hocaya hayatım boyunca şahit olmadım. Samsunspor'un başındaki bir insan. Bukadar patavatsız, Bukadar dengesiz, Bukadar vurdum duymaz olamaz.

Kendi sahamızda oynayacağımız maçları kazanırsak şampiyon olurmuşuz. Bir hoca çıkıp sadece kendi sahasındaki maçları kazanması için takımı şartlandırırmı? nekadar cahilce bir açıklama bu. Allahım sabır ver bu taraftara ve biran önce bu beladan bizi kurtar.

Fecr_55

Her zamanki basit aciklamalari..Sasirmadim..

FaTiH_HaN

Kalpar yine kendi kafasına göre planlarını yapmış deplasman maçlarında takımı beraberliğe oynatacak gibi tüm hesaplarını iç sahadaki maçlara göre yapmış. inşallah vardır bir bildiği  :o

tanju55

Arkadaslar uzun zamandir siteye giremiyorum...facebookda bir Haber okudum cok sevindim ama inanamadim...yeni stad yapilacakmis 19 mayis Arena 55.000 kapasiteli...155 locasi olacakmis 55 Giris kapasi avm ve sayamadigim bikac sey daha...
Büyüksehir belediyesinin projesiymis ve sanayiyi yikip oraya yapilacakmis...

Bu Haber dogru mu ? Bir bilen var mi ?

davidsavage

Alıntı yapılan: tanju55 - 10 March 2011, 19:21:44
Arkadaslar uzun zamandir siteye giremiyorum...facebookda bir Haber okudum cok sevindim ama inanamadim...yeni stad yapilacakmis 19 mayis Arena 55.000 kapasiteli...155 locasi olacakmis 55 Giris kapasi avm ve sayamadigim bikac sey daha...
Büyüksehir belediyesinin projesiymis ve sanayiyi yikip oraya yapilacakmis...

Bu Haber dogru mu ? Bir bilen var mi ?

Süper lige çıkarsak hayata geçecek diyende var çeşitli söylentiler var,ortada net bişey yok henüz. Kapasiteside söylenildiği gibi 55 bin felan olacağı pek gerçekci de durmuyor.

sadece55

böyle bişeyi mantık olarak cidden düşünüyormusunuz :)

tanju55

Insallah cikariz...millet stad görsün...:)

Sercan

Samsun'a yeni stad yapılmaz...

Akyol

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 10 March 2011, 19:38:31
Samsun'a yeni stad yapılmaz...
Sen öyle san! Bak 155 tane locası olacakmış 55 tane kapısı 555 tane alafranga 555 tane alaturka tuvaleti 5555 tane kapı kolu 55 tane büfesi  çatısı 55 saniyede kapanan 55.555 kişilik AYSİ ARENA yapılacak  ;)

Sercan

Sen Samsun'sun çok çok küçük düşün...