Bank Asya 1.Lig 25. Hafta SAMSUNSPORumuz-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 3-0

Başlatan King Of The North, 06 March 2011, 22:29:00

« önceki - sonraki »

Forvetim

kaleyi gören şut çeksin kardeşim, paso şut çalışsın bunlar duran top çalışsın. biz niye şut çekmiyoruz ?

Uğur Yıldız

bana kalırsa bizim takımın motivasyonu iyi olursa alırız bu maçı tribünler eminim  iyi olucaktır yeter ki istesinler biziyencek takım yok ya yalandan o kadar puan kaybediyoruz

Cagdas Ünver

Kazaniriz. Tavsanli adana kadar dişli degil. Puan Tablosu aldatmamali. Rahat olun bu maç bizim.

Gorkem

engin55

Ben bu maçtan değilde giresun maçından korkuyorum. Çünkü rakiplerimizi yeniyoruz. Düşme hattındaki takımlara ya yeniliyoruz yada berabere kalıyoruz..

55(tuncay)55

geride kalan haftalarda 2 maç hariç (diyarbakır.g.b.b.) rahat maç seyredemedik hep stres hep stres dallamanın biri giriyor oyuna gerizekalı gibi hareketler yapıyor sonra puan kaybediyoruz takımın oyununa gelince bank asyada iyi oynayan takım yok herkesin hedefi 3 puan

radikal-fma

Samsunspor yeterki süper lige çıksın Azizede herkese desteğe hazırım

Ajan

Azizin sünnet töreninde kirve bile olmam,yeter ki çıkalım mantığı da doğru gelmiyor çıktığımız gibi orada kalmamız lazım.

furkan5534

kazanmamız gerekıyor.tavsanlı Allah korusun bızı yenerse cıkar süperlig'e dıyorum.. biz yenersek yenı bır baslangıc olabılır samsunspor_x :-X

kumköylü ahmet

macimiz cumartesi bura saati ile saat 1300 de ve benim dukkan o gun normalde acik ama ben simdiden dukkani o gun acmiyacam ve mac saatini beklicem.ALLAHim utandirma bizi..

_SoN_

isa55

Sonuna Kadar 55

fat55

ben azizden daha kötü olduğunu düşünüyorum turgay gölbaşı nın.turgay ın bu takımda yeri yok.topu ayağında tutamıyor saçmalıyor.

hacettepeli

abdülaziz oynamasın da kim oynarsa oynasın bundan sonra. tavşanı avlayacağız inanıyorum. ne kadar formda olurlarsa olsunlar bizimkiler gerçekten yürekliyseler ellerinden geleni yapıp taraftarı sevindirirler, kendilerini affettirirler.