Bank Asya 1.Lig 25. Hafta SAMSUNSPORumuz-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 3-0

Başlatan King Of The North, 06 March 2011, 22:29:00

« önceki - sonraki »

kaptan 55

ahmetsefa55

yaa vay arkadas c.tesi 15.30 a sınav koyan zihniyete ne desem az  >:(

55.hakan

Alıntı yapılan: fat55 - 09 March 2011, 13:20:44
buraya yazan hiç kimse samsunsporu küçük düşüremez.düşürmez de zaten.ama şu var karşındaki bolu nun bütçesi belli senin bütçen belli.onların harcadığı para belli.adana nın durumu da belli.gönül tabi ister her maç 3 puan alalım.ama bunu asıl isteyecek başta yönetim sonra da futbolcu ve teknik ekip olmalı.ben herşeye rağmen alınan 4 puanın iyi olduğunu savunuyorum.oynanan futbola gelince.bu ligde kim güzel top oynuyor.bundan sonra güzel oynayan değil 3 puan alan kazanır.
Şampiyonluğa oynuyorsan her maça 3 puan için çıkacaksın Süper lige oynayan takım ancak Süper Ligi garantilemek için 1 puana eyvallah der.Bütçeyle bu iş olsaydı Tavşanlı lider olmazdı.Şu cümleyi Rıdvan Dilmen küçümsediği Anadolu takımları için kullanıyor:X bir Anadolu takımı Fenerbahçe'ye deplasmana gitse ve maç yapmadan 1 puan verelim deseler o Anadolu takımı kabul eder.Şimdi Samsunspor Bolu ve Adana karşısında bu acizlikte mi Allah aşkına.Alınan puanlara iyi kötü demiyorum şu anki durum ve Samsunspor'un ağırlığı açısından söylüyorum.

King Of The North

Cumartesi olması ve naklen yayın stada gelen taraftarın sayısını etkileyecektir, 3 puan bizim için yeniden doğmamıza neden olacaktır.

Sonuna Kadar 55

yok sayı etki olmaz çünkü biz 17 bin kişiye oynuyoruz..

cembaba

Bence maça kimse gitmesin. Stad boş olsun.. Görün bakın nasıl rahat bir galibiyet alıyoruz. Çok baskı hissediyor bizim futbolcularımız...

kabacevizli55

twitter

Maç Kodu: 2223

SAMSUN 19 MAYIS - SAMSUN

KORAY GENÇERLER(Hakem)
ÖMER FARUK YEŞİL(1. Yardımcı Hakem)
CUMHUR ALTAY(2. Yardımcı Hakem)
BÜLENT BİRİNCİOĞLU(Dördüncü Hakem)

GurbetciFanatik

Macin havasina giriyorum yavas yavas.
Stadi kimse gitmesin baskiyi kaldiramiyor Takim diye böyle sacamlik olmaz.
baskiyi kaldiramazsa bu takim o zaman sampyionluk maclarinda veya play off macinda bu takim ne yapar o zaman.
Sampiyon olacaksa takim baski maski tanimamazi lazim.

kuzey55

eyvah eyvah hakem çok kötü eyyamcının teki.ege bölgesinden hakem ve bu sezon tavşanlının yönettiği 2 maçıda kazanmış adamlar.

LisandroLopez

Ahmet

Musa          Kenan        Kemal           Orhan

Turgay        Hakan         

Agbetu                 Murat                 Ufuk

Zenke

Böyle bi 11 bekliyorum.
Ben Musa'yı tercih ederdim sakat değilse.

**KaR6**

celebi

Ollivanders

Ahmet

Musa Kemal Kenan Orhan

Murat Hakan

Zenke    Dilaver    Ufuk

İzzet

Hem Zenke markaj altında olmaz , hemde dilave ve ufuk un yaratıcılıgından yararlanırız. Murat ve hakan da ön liberoda iyi işler yapar.