Bank Asya 1.Lig 25. Hafta SAMSUNSPORumuz-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 3-0

Başlatan King Of The North, 06 March 2011, 22:29:00

« önceki - sonraki »

Sonuna Kadar 55

Dartagnan

artık plan yapmıyorum.Bılıyorum kı bu maclar husranla bıtecek ve emınım artık.Kım ne derse desın.Bay olumsuz da ılan eden varsa etsın.Dıyarbakır macı harıcınde benım artık umıdım kalmadı.5 te 5 yapalım dıyorduk.Ne tatlı hayalmiş arkadaş?

masbene

unutmayalımki biz boyle köm köm hüsran yasarsak bu takım yine yalnız kalacak...kuantuma devam, haydi millet canlanın... yayalım enerjimizi... eminim yeneceğiz...hersey inanmakla baslar. hepsi birer hataydı, biliyoruzki hata yapan futbolcu kardeslerimiz de bizim gibi üzülüyorlardır. ben iclerinde taş kalpli olan biri olduğunu sanmıyorum. biz samsunspor taraftarıyız. gerekirse AbdulAzizi de affeder bağrımıza basarız. YETERKİ İNANALIM  >l<  >l<  >l<

Akyol

A.Aziz'i tek bir şartla affederim; Tavşanlıya golünü atar yeneriz, maçtan sonra tribünün önüne gelir İ.ne trabzon olamazsın şampiyon diye maratonu bağırtır heh işte o zaman affederim  ;)

celebi

Ollivanders

kaptan 55

emrullah

Alıntı yapılan: Akyol55 - 08 March 2011, 16:16:01
A.Aziz'i tek bir şartla affederim; Tavşanlıya golünü atar yeneriz, maçtan sonra tribünün önüne gelir İ.ne trabzon olamazsın şampiyon diye maratonu bağırtır heh işte o zaman affederim  ;)

Akyol ağzın bal yesın  :) doğru diosun a.aziz efendi gazeteye demec vermek kolay hadi bakalım simdi gorelım senii

masbene

Biz süperlige cıkalım... dediğin gibi bu da inşallah Azizin sayesinde olur. haha o zaman seneye bağırtırız azizi dediğin gibi. ama suan için olumlu varyasyonlar yaratmalıyız.

Serkan

kaptan 55

CurvaSs

kaptan 55

belki yöneticisinden,topçusuna içimizdeki irlandalılara olumlu bir varyasyon yapmış oluruz.