Bank Asya 1.Lig 25. Hafta SAMSUNSPORumuz-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 3-0

Başlatan King Of The North, 06 March 2011, 22:29:00

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: aaa55 - 08 March 2011, 01:38:06
Şampiyon olacak takımımı, kendi evinde izlemek için samsuna geleceğim. Tavşanlıyı yenecek ve bu yıl evimize geri döneceğiz. Bunu artık başarmak zorundayız. Küllerimizden doğmak zorundayız. Eski günleri anmaktan bıktım artık. Yeni zaferler istiyor gönlüm. Mayısta okuluma, uzun süre önce aldığım ve hiç takamadığım kırmızı - beyaz - siyah kravatımla gitmek ve arabamın arkasına takımımın atkısını asmak istiyorum. giresunluları çıldırtmak istiyorum. Gerçi onlar bizim ayarımızda olamadıklarını çoktan kabullendiler ya neyse. Çıkalım artık bu sene. Bekle 19 Mayıs geliyorum C.tesi.

kardesim, beni bul... Yanımıza gel.

Ollivanders

sizlere inat Ses tellerim kopana kadar bagıracagım tavşanlı maçında. Biz işimizi yapıyoruz ya siz ey futbolcu bozuntuları ?

Serkan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 08 March 2011, 13:12:52
sizlere inat Ses tellerim kopana kadar bagıracagım tavşanlı maçında. Biz işimizi yapıyoruz ya siz ey futbolcu bozuntuları ?

ADAMSIN ,ADAM..

kuzey55

Samsunspor, Adanaspor ile 1-1 berabere kalırken sahada oynadığı futbolla sevenlerini tek kelime ile hayal kırıklığına uğrattı.                                    
                      Samsunspor karşılaşmanın ilk yarısında eksik Adanaspor karşısında kelimenin tam anlamı ile kaleci Ahmet Şahin ve önündeki 4'lü defans ile sadece savunmada kaldı.
                      Anlayacağınız ne orta saha ne de ileri ikili rakip kalede bırakın bir baskıyı tek bir gol pozisyonu bile üretmeyi başaramadı.
                      Bunda Billy Mehmet'in son derece etkisiz futbolu ve çakma ortasaha Turgay Gölbaşı'nın Hakan Bayraktar'a gerekli desteği verememesinin de çok büyük etkisi vardı.
                      Eksik Adanaspor ilk yarı boyunca daha istekli daha hırslı daha arzuluydu.
                      Samsunspor'da sadece bir şeyler yapmaya çalışan isim ise Zenke idi.
                      Karşılaşmanın ikinci yarısında ise 59'uncu dakikada ilk korner atışını kazanan Samsunspor, 69'da ilk organize atağı ile Zenke ile ilk pozisyonunu bulabildi.
                      Baştan sona eksik Adanaspor'un daha atak oynadığı karşılaşmada 84'üncü dakikada piyangogodan çıkan ikramiye misali  Billy Mehmet'in golü ile öne geçen Samsunspor, bu kez dakikalar 87'yi gösterirken sezonun ikinci yarısında Samsunspor adına hiç bir karşılaşmada en ufak bir katkı sağlamayamayan Abdulaziz'in son derece gereksiz bir faulü sonrası kazanılan duran toptan  Adanaspor golü yakaladı.
                      Sonuç olarak dünkü karşılaşmada sakın ola ki Samsunspor galibiyeti kaçırdı demeyin. Samsunspor bana göre beraberliği bile hak etmedi.
                      İddia ediyorum şu an ligin en kötü futbolunu oynayan takım Samsunspor...
                      Bu sadece Hüseyin Kalpar meselesi değil.
                      Bu bana göre ağırlıklı olarak futbolcuların da meselesi..
                      Geçen hafta içinde ödenen primi bile bu futbolcuların sorun ettiklerini biliyorum.                                
                      Farkındasınızdır gerçekten 2 aydır şampiyonluk yolunda takıma moral ya da destek vermek amaçlı  bir şeyleri görmemezlikten geliyor ve ne olursa olsun pozitif yazmaya çalışıyordum.                              
                      Ancak şimdilik sadece şunu söyleyebilirim.
                      Görüntü şampiyonluk adına hiç iyi değil

ERCÜMENT GÜL

kuzey55

hocadan ve bazı futbolculardan dolayı süper lige dair umutlarım oldukça azaldı bence bu sezonu biz yine kaybettik.

Ollivanders

masbene

özkan

Biz oynuyoruz ki bu trübünler doluyor diyen azizmi kıracak bizim azmimizi ,
Kalpar yada isa turan gibi düzeni bozmaya çalışan,nuri asan'a fitne fesatı sokmaya çalışanları şutlamak yerine,haluk tan gibi oraya git orayı yağla buraya gel burayı yağla hareketlermi engel olacak 19 mayıs'a gitmemize ?

Kimse yokken biz vardık,bunlar gidecek yine bizler olacağız o trübünlerde.O yüzden babalar gibi gideceğiz maçımıza,aşkımıza..

Haa aziz;maç boyunca gerek çevredekilere gerek kendime engel olacam,ama ister yenelim,ister yenilelim her türlü maç sonu senin adın ağzımda olacak !!! ;) ;)

masbene

ABDÜLAZİZ'İN YANINDAYIZ
Adanaspor maçında traftarın tepkisi ile karşılaşan Abdülaziz'e Samsunspor yönetimi sahip çıktı. Basın Sözcüsü Haluk Tan,"Abdülaziz'in Samsunsporluluğundan kimse şüphe duymasın. Ona güveniyor ve her zaman yanındayız" dedi
ADAM GİBİ ADAMIM
Hakkında çıkan eleştirilere çok üzüldüğünü belirten Abdülaziz Solmaz ise,"Ben Samsun'un ekmeğini yiyorum. Kesinlikle ekmek yediğim yere ihanet etmem. Trabzon doğumluyum, ailem orada. Ama en büyük haksızlığı da Trabzonspor'da gördüm. Bana yakıştırılanları ağzıma dahi almak istiyorum. Adam gibi adamım. Bunu beni iyi tanıyanlara herkes sorabilir. Çok üzgünüm" dedi.
halk gazetesi

oguz_5528

Yan Toplardan gol yemezsek kesinlikle yeneriz,tavşanlı Allah korusun 1-0 öne geçerse çok kötü olur,golü erken bulursak maç bizim

FaTiH_HaN

ben bu saatten sonra takımdan iyi futbol beklemiyorum. şampiyonluk için kazanmayı arzulayan hırslı mücadeleci bir takım olmamız yeterli ki hasbelkader böyle bir takımız son haftalar hariç. bankasyada iyi futbol denilen birşey yok en azından bu sene için önümüzdeki 4 maçtan 12 puan çıkarabiliriz ve ilerleyen haftalarda yaşayacağımız puan kayıpları için kredimiz olur. inşallah tavşanlı maçını alıp serinin ilk maçından alnımızın akıyla çıkarız.

celebi

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 08 March 2011, 15:23:05
4 maçtan 12 puan çıkarabiliriz ve ilerleyen haftalarda yaşayacağımız puan kayıpları için kredimiz olur. inşallah tavşanlı maçını alıp serinin ilk maçından alnımızın akıyla çıkarız.

BENDE ŞAHSEN BU ŞEKİLDE OLACAĞINA İNANANLARDANIM

LisandroLopez

CurvaSs

önümüzdeki 4 maçı da alın, THY'nin tüm denizli seferlerini kapatalım.. Çok mu şey istiyoruz?

GurbetciFanatik

Tavsanli  ic saha
giresun    ic saha
D,bakir    deplasman
K.yaka    ic saha

bence 10 puan bile süper olur
cünkü rakiplermiz birbirlerine oynuyacaklar ve kimse 10 puan alamaz 4 haftada