Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

bence beraberlik iyiydi futbola göre.

Forvetim

dingil herif, anılı seyrettikçe ah kafam ah diye duvarlara vuruyor mudur acaba. sana kapak olsun anıl, bu taraftarı az ciddiye alsan ne olurdu, şu azizi kes artık sokma oyuna falan adam resmen kasıtlı takımı sabote ediyor niye görmek istemiyorsun niye anlayamıyorsun boş konuşmuyor kimse

binikalamadım

Samsunspor trabzonsporlulaşıyor

04 Şubat 2011, 09:55

Yusuf ÇELEBİ

Transfer döneminde ts'dan iki oyuncunun daha Samsunspor kadrosuna katılmak istendiği dönemde Samsunspor yönetimine istinaden faxladığım yazıyı aynen sizlerle paylaşıyorum.

...

SAMSUNSPOR KULÜP BAŞKANLIĞI'NA

Yönetim kurulu üyelerinin dikkatine,

Konu ; Samsunspor  trabzonspor'lulaşıyor...

Çok değerli Başkan,değerli yöneticilerimiz, Samsunspor süper ligde başlayan ve Bank asya ligindede devam eden süreçte onurundan ve marka değerinden çok şeyler kaybetti.

Siz yönetim kurulu üyeleri göreve geldiğinizden bu yana Samsunspor o eski onurunu ve marka değerini tekrardan kazanmaya başladı bu bağlamda sizlere teşekkür ediyoruz.

Yalnız şu günlerde Samsunspor'un hassasiyetleri ve değerleri noktasında orta ve uzun vadeli süreçlerde Samsunspor'u sıkıntıya sokacak hamleler atılmış olması ve atılmaya devam edeceği yönündede bilgiler almamız sizlere bir Samsunspor sever olarak bu uyarıyı yapma gereği duyduğumuzu ifade etmek isteriz.

Konuyu açmak gerekirse geçmişten bugüne Samsunspor'da hiç olmadığı kadar ts patentli teknik adam ve futbolcu barındırıyor olması ve bunlara yeni ilavelerin yapılacak olmasını üzülerek takip etmekteyiz.

Samsunspor ile trabzonspor arasında her daim korunması gereken hassasiyetlerin değer yargılarının var olduğunu hatırlatmak isterim.Samsunspor bünyesinde şu anda teknik adam ve futbolcu olmak üzere dört ts orjinli kişi barındırmaktadır bu kişilere iki isim daha eklenebileceğini düşünürsek altı trabzonspor patentli oyuncu ve teknik adamın orta ve uzun vadede Samsunspor'a çok ciddi zararlar vereceğini bugünden öngörmek tehlikenin ne tür boyutlara ulaşacağını kestirmek Samsunspor'a yapılmış en büyük katkı olacaktır.

Bu hatırlatmayı yapmaktaki amacımız ırkçılık açısından değerlendirilmemeli.

Yönetim kurulu olarak bu hamleleri yaparken iyi niyetinizden şüphe duymuyoruz fakat kulübün çok yönlü sorunlarıyla boğuşurken bu yoğunluğun etkisiyle yapılan bazı hamlelerin ne tür sonuçlar doğuracağını tahmin edememe sağlıklı karar verememe gibi durumlarla karşı karşıya olabileceğinizi düşündüğümüzden bu yazıyı sizlerin dikkatine sunmak istedik.

Samsunspor takımında bunca ts patentli kişilerin olmasının ne tür sonuçlar doğuracağını burada tek tek yazmayacağım bunu sizin yorumlamanızı istiyoruz fakat bir tanesini bile düşündüğümüzde (sahaya ve yedek kulübesine bakan futbolseverler  altı ts orjinli oyuncu ve teknik adamı Samsunspor forması altında) görmesinin bile Samsunspor camiasında ve futbol kamuoyunda ne tür izlenimler bırakacağının hesabını yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Kısaca Samsunspor'un trabzonspor'lulaşmasına gönlümüz el vermediği için bu tehlikenin farkına varılıp gerekli adımların hassasiyetle atılmasını değerlerimizin ve onurumuzun korunmasını siz değerli yönetim kurulu üyelerinden rica ediyoruz.

Yusuf ÇELEBİ   / İSTANBUL / 07.01.2011

ŞİM-ŞEK-LER

Billy memet'in sırık gibi boyu var bir adamı tutamıyor arkadaş  >:( >:(

ŞİM-ŞEK-LER

Bir tarih yazılacak
Samsunspor'um için
Sorup soruşturmalı
Nedir nasıl ve niçin
Samsunspor'um baş ol
Kenetlen kaya -taş ol
Seni görmek isteriz
Yükseklerde daima
Su verin tutuşturun
Cesaret verin hama
Samsunspor'um baş ol
Kenetlen kaya -taş ol

samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

CurvaSs

Alıntı yapılan: ŞİM-ŞEK-LER - 07 March 2011, 16:00:34
Bir tarih yazılacak
Samsunspor'um için
Sorup soruşturmalı
Nedir nasıl ve niçin
Samsunspor'um baş ol
Kenetlen kaya -taş ol
Seni görmek isteriz
Yükseklerde daima
Su verin tutuşturun
Cesaret verin hama
Samsunspor'um baş ol
Kenetlen kaya -taş ol

samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

şu sözleri büyük bi' pankart yapıp maraton tribününden boydan boya sarkıtmamız lazım.. yanlarda da 100 veya üzeri bayrak dağınık halde sallandığı zaman harika olur. hem mesajımızı vermiş oluruz, hem de görsel showa imza atmış oluruz....

Ahmeti

bir duyum aldım orduspor sahasının tadilatından dolayı maçlarını istanbul'da oynayacak diye bilgisi olan varmı.

Dartagnan

16:45 te Trt3 macın tekrarını veriyor.Haberınız olsun...

CurvaSs

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 07 March 2011, 16:27:01
bir duyum aldım orduspor sahasının tadilatından dolayı maçlarını istanbul'da oynayacak diye bilgisi olan varmı.

yok abi öyle bir şey. maraton tribünleri tadilata girmişti, o yüzden maraton tribününü maçlara kapttılar. milleti sadece kale arkalarına ve kapalıya sıkıştırdılar. ama şehirdeki aşırı tepkiden dolayı maraton tribününü sezon sonunda yenilemeye karar vermişler.

yani, bi' aralar istanbul muhabbeti vardı ama artık öyle bir şey yok. :)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Dartagnan - 07 March 2011, 16:54:50
16:45 te Trt3 macın tekrarını veriyor.Haberınız olsun...
kardesım ızleyın de gurur duyun.spıker o kadar guzel seyler soyledı kı bızım ıcın ama bu topculara bız cok fazlayız..

berkay55

ahmetsefa trt 3 yayınlıyor maçı şuanda gol dakikası yaklaştı

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: berkay55 - 07 March 2011, 17:25:01
ahmetsefa trt 3 yayınlıyor maçı şuanda gol dakikası yaklaştı
mac boyunca top falan oynamadık.kanser olmak ıstemıyorum.

Sonuna Kadar 55

maç canlı daha güzel oldu ama hüzünlü sona erdi..

emre

ula yazacağım yazacağım sinirden yazamıyorum. >:( >:( >:( bu işte de bir hayır vardır inşallah.

celebi

az önce söylemesi ayıp ikindi namazımı eda ettim namazdan sonra birden bende anlamadım dedim Allahım bu sene olsun. sanki bu sene olacak inşaallah. kalbim o kadar rahatladı. sene sonunda hayırlısı olsun inşallah.