Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunmania

Alıntı yapılan: celebi - 06 March 2011, 17:06:12
vakiti geçirelim şu bursa ibb maçını netten izleyebileceğim link var mı

bırak bu işleri çelebi. ikinci takımını desteklemek için manevra yapma bize.  ;D ;D

celebi

maviay55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 06 March 2011, 17:50:33
kanal
sekmelerini tek tek dene. Çıkacaktır illaki. Bazen değişiyor yayın kanalı.
evet kanal 2 deymiş görüntü güzel eyvallah 5trawberry

5trawberry

Alıntı yapılan: maviay55 - 06 March 2011, 17:52:43
evet kanal 2 deymiş görüntü güzel eyvallah 5trawberry

rica ederim ne demek.

twitter

bunlar nasıl adam ya 400 kişi statdayız diyorlardı  :D

oguz_5528

Bu maçı alamazsak Tavşanlı karşısında kötü oynayabiliriz,yenersek Tavşanlı gelmeye çekinir Samsun'a  ::)

Forvetim

kar-den  iddia da beraberlik vermiştim yattı ama olsun Samsunsporuma yaradı bu sonuç. bunların 57 si neyin nesi kuruluşu desen değil plaka desen değil ne iş, bilen var mı

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Forvetim - 06 March 2011, 18:55:25
kar-den  iddia da beraberlik vermiştim yattı ama olsun Samsunsporuma yaradı bu sonuç. bunların 57 si neyin nesi kuruluşu desen değil plaka desen değil ne iş, bilen var mı
trıbun lıderlerı 57 dogumluymus sanırım  ;D

mehmet yılmaz

Beyler, başta Lig TV olmak üzere şifreli kanalları çözen programların linklerini forumda paylaşmayınız.

King Of The North

06 March 2011, 21:30:20 #13674 Son düzenlenme: 06 March 2011, 22:09:52 Sapýna Kadar 55
eziktaş yasladı travzana ;D

babasamsunlu

HOCAM KÜFÜRLÜ MESAJLARIMIZI SİLELİM LÜTFEN..  ;)

oguz_5528

herkes herkesten puan alıyor,şimdi bize gülenlere lig sonunda gtümüzle gülecez,kimse kafasına takmasın

Gorkem

ne kötü gece travzanda yenmiş

twitter

inanılmaz kötüyüm

atılan bir golün bile değerli olduğu ligde bir ******* yüzünden 2 puan kaybettik

Mert

En çok üzüldüğüm şey o kadar yolu gidip takımına destek vermek için her türlü fedakarlıktan kaçınmayan taraftarımızın dönüş yolunun zehir olmasıdır.