Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Fecr_55

ALLAH kabul etsin abicim, olacaksa zaten dualarimizla olacak..

celebi

inşaallah be kardeişm inşaallah

Sonuna Kadar 55

dengele bu hafta belli olacak tavşanlı maçıda.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: celebi - 07 March 2011, 17:52:51
az önce söylemesi ayıp ikindi namazımı eda ettim namazdan sonra birden bende anlamadım dedim Allahım bu sene olsun. sanki bu sene olacak inşaallah. kalbim o kadar rahatladı. sene sonunda hayırlısı olsun inşallah.

Amin hocam amin inşallah..
Alıntı yapılan: Fecr_55 - 07 March 2011, 17:54:00
ALLAH kabul etsin abicim, olacaksa zaten dualarimizla olacak..

ben yazcaktım sen yazmışsın ;)
bide buna ek eğer çıkacaksak Ahmetin Kemalin Muratın Hakanın yüzü suyu hürmetine çıkacaz..
Onlarının emeklerinin karşılığı kesinlikle şampiyonluk ;)

spooks

ahh şu 3 puanı alsaydık....  :( :(

celebi

tavşanlı maçından sonra tekrardan iyi bir hava yakalarız hem takım olaark hem taraftar olarak

Serkan

Alıntı yapılan: celebi - 07 March 2011, 17:57:24
tavşanlı maçından sonra tekrardan iyi bir hava yakalarız hem takım olaark hem taraftar olarak

böyle bir yönetim böyle ******* bir futbolcular ile ben süper lig'e çıkmak istemiyorum.

özkan

Alıntı yapılan: Serkan - 07 March 2011, 18:39:56
böyle bir yönetim böyle ******* bir futbolcular ile ben süper lig'e çıkmak istemiyorum.

Bi laf var;isteksiz dövüşten,sakat çocuk doğarmış..Çıksak bile bunlarla 12 ay sonra yine sonumuz bankasya olur..

GurbetciFanatik

Sonumuz bank Asya olcaksa hic cikmalim bari.
Bidaha düsme stressini kaldiramam ben.
Hem ne güzel alismistik bank Asya ya bütün takimlari ezbertledi samsunspor bana.
Neredeyse Tavsanlinin bile kadrosunu ezberledim ;D ;D ;D ;D ;D

Ahmeti

arkadaşlar birkaç kendini futbolcu veya yönetici sanan şahsiyetlere kızıpta samsunspor'umuza küsmeyelim kimler gekdi kimler geçti geride kalan bir taraftar birde samsunspor'umuz, etrafımızda olmuş birsürü yapmacık insan anlayacağınız yok bize bizden başka dost.

5trawberry

İstanbul B.Belediyespor taratar grubu Bozbaykuşlar'dan ilginç bir pankart daha  :D :D

CurvaSs

ss.biz'de ne kadar inci sözlük yazarı var?  ;D ;D

5trawberry

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 07 March 2011, 20:25:36
ss.biz'de ne kadar inci sözlük yazarı var?  ;D ;D

ben yazıcı değil, takipçiyim valla :)

CurvaSs

Alıntı yapılan: 5trawberry - 07 March 2011, 20:26:27
ben yazıcı değil, takipçiyim valla :)

takip etmek de güzeldir. :) bu arada gençler-ibb maçına gideceğim büyük ihtimal. bozbaykuşlar ile birlikte maç izlemek güzel olur.  :D

5trawberry

Röportajlarını okudum gülmekten öldüm.

Öncelikle neden İBB ve neden "Boz Baykuşlar"?
-amatör küme takımlarının bile belli bir taraftar kitlesi varken İstanbul Büyükşehir Belediye Spor futbolcuları alnındaki terleri boş tribünlere akıtıyorlar. Biz de buna dur demek için bu takımı destekleme kararı aldık. Dedik ki 150 kişi toplanalım stadyuma gidelim 10'ar parça halinde oturur daha kalabalık görünürüz.

Merak ettiğim bir soru: Her takım taraftarının gözünde bayrak adamlar olur yeni bir oluşum olmanıza rağmen bir efsaneniz var mı?
-"Efendiliği ile, futbol bilgisi ile ve takımımızı taşıdığı yer açısından ccc Abdullah Avcı ccc."

:D :D