Hedef 5/5

Başlatan KotuCocuk55, 28 February 2011, 14:47:31

« önceki - sonraki »

Forvetim

evet her hafta oynayacağımız maçı ele alalım, ileriye dönük tahminler değişebiliyor, bu takımlar arasında ne olacağı belli olmuyor. kazandığımız maçı elde var 1 diyelim sonraki haftayı oynayacağımız rakibin durumuna göre de değerlendirmekte fayda var, sağlam basalım. sağlam ilerleyelim.

Ekrem

İnşallah istikrarlı bir grafik sonucunda  Süper lige çıkarızz  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

FaTiH_HaN

adana maçını alırsak kalan 4 maç çorap söküğü gibi gelir diye düşünüyorum. 2 hafta üstüste evimizde oynayacağımız maçlara rahat çıkmak için adanayı kesin yenmemiz lazım. ki adana kendi sahasında rakiplere bakmaksızın kendi futbolunu oynamaya çalışıyor. Bu bizim için avantaj tek kortuğum adam embilla ne zaman ne yapacağı belli olmuyor ersinle eşleşirse kırmızı kart görebiliriz

Tanju Con

adana fellahlarina basariz 0-3 simon zenke hatrick yapar 1dk!!!

55cem55

bu sene ii takim diye bisey yok her takim rahat puan kaybettigi icin 55 puan ve ustu cok rahat yeterli diyebiliriz ankaraspor muhabbeti kesin puan cetvelini asagi cekecek zaten..ayrica bizim rakiplerimizin cogu bay gecmedigi icin suan itibariyle cok avantajliyiz zaten bunu da her mac bi final degerlemesiyle sezon sonu 59 puan samsunspor sampiyon diyelim ve 2 ay sonra bu tahminleri ortaya cikaralim ben demistim bu puanla sampiyon olacagiz diye nostalji yapalim...bu yorumu da hindistandan yapiyorum delhiden sevgiler...soz ucar yazi kalir bu gunleri hatirlariz:)

furkan5534

ADANA(D)  3  : Adananın maçını izledim bi facia olmazsa futbolcularımız saglam oynarsa rahat alırız ınsallah
TAVSANLI 3  :   Tavsanlıya zaten puan verdik.tavsanlı 11 haftadır yenılmıyor.ama bunun ıpını önce giresun sonra biz cekeriz.
GIRESUN 3/1    :   giresun 2 haftadır kazanıyo.bize gelene kadar ne olur bilemıyorum ama en az 1 puan alırız
DIYARBAKIR  (D) 3 : Bir kaza yasamazsak zaten 3 puan Allahın emri
KARSIYAKA 3     : Maç zaten Samsunda eger biz bu maca kadar seri yapmışsak,19 MAYIS nou camp gibi olur dayanamazlar.
DENIZLI (D) 1/3  :  hersey ıstedıgımız gıbı devam ederse adım kadar emınım denızlı trıbunlerını sırf SAMSUNSPOR taraftarı doldurur ve bu mactan en kotu 1 puan alırız.
ERCIYES  3 :     dıger maclara göre daha kolay gıbı eskısı gıbı degıl ercıyes dusese gectı rahat gecerız ınsallah
ORDU  (D) 1  :   cok dengesız bı takım cok zor mac olur onlarında hedefı bellı.her skor cıkabılır ama en az 1 puan dıyorum
GUNGOREN 3 :   kım bılır bu mac'a gelene kadar belkıde bır cok sey bıtmıs olur,gungorenı 19 mayısa gomerız Allahın ıznıyle.
GAZIANTEP BB (D) 3 :  g.antep iyi takım ama desteklerı yok.süperlig hedeflerı olcagını sanmıyorum kazanırız.
RIZE 3 :    bu maca kadar sampıyonlugu garantıyemedıysek,Emınım hayatlarında oynayacakları en zor mac olur zaten böyle bırsey olsa ıspanya samsunun yanında halt yemıs olur.bursaspor'un sampıyonlugundan 10 kat daha ses gecırıcegımıze ortalıgı yakacagımıza emınım.Allah sonumuzu hayır etsın sonumuz SÜPERLİG olsun Alem Takım, TARAFTAR GÖRSÜN..İnşallah hersey ıstedıgımızden daha daha ıyı olur..

samsunspor_xHAZIRLANIN ÇOCUKLAR EVİMİZE DÖNÜYORUZ ( AMİN ) samsunspor_x

**KaR6**

ciddi ciddi hala maçların yanına puan yazabiliyonuz he mi :) cesaretinize hayran kaldım valla, Samsunsporlu olup herhangi bir maça önceden sonuç verebilmek yürek işi...

her maç bir adım bizim için.. sağlam adımlarla ilerleyip teker teker değerlendirmemiz gerekir maçları.. onu yeneriz bunu yenerizle olsaydı şimdiden açıkara yapmıştık zaten..

ahmetsefa55

napalım abı zaman gecmıyo.hem boyle tahmın yapıp sonra rezıl olmak da tatlı oluyo  :) ayrıca ben takımıma guvenıyorum.11 de 11 yaparız Allahın ıznıyle  8) 8)

Ollivanders

Kesss istanbuldan konuşmak kolay :D

**KaR6**

Alıntı yapılan: Serpico55 - 01 March 2011, 23:01:02
Kesss istanbuldan konuşmak kolay :D

sana kalsa kimseyi yenemeyiz dimi ;D

ahmetsefa55

istanbul mu ? bize her yer deplasman olm adanaya gıdemeyenler utansın  ;D

Ollivanders

Totem olum :D daha belli degil kardesim her an herşey olabilir :D

ahmetsefa55

iyi hadi bakalım bekliyoruz  ;)

tankut

Bolu ve Tavşanlı dışında diğer takımların 10 maçı kaldı, bizim ise 11 maçımız var. Ayrıca Bolu, Miy ve rize diyar ile oynadılar. Yani hem 10 maçları var hemde bu maçlardan biri diyar maçları değil. Bu da bu takımlarla +6 puan avantaj demek. Bolu ve tavşanlıdan boluyu yendik Tavşan da bize gelecek. Geri kalan şampiyonluk adaylarından denizli ve orduya gideceğiz. Bu da demek oluyorki  bu iki takıma yenilmediğimiz taktirde bu ligin gerçeten en avantajlı takımı ve gizli lideri biziz. Puan ne olur bilemem ama bu koşullarda ve bu hava ile bu takımın ilk ikiden süper lige çıkamaması gerçekten özel bir manaret ister. Bu maharette olsa olsa Kalparda olur herhalde.       

Atakumlu

Alıntı yapılan: tankut - 02 March 2011, 12:54:31
Bolu ve Tavşanlı dışında diğer takımların 10 maçı kaldı, bizim ise 11 maçımız var. Ayrıca Bolu, Miy ve rize diyar ile oynadılar. Yani hem 10 maçları var hemde bu maçlardan biri diyar maçları değil. Bu da bu takımlarla +6 puan avantaj demek. Bolu ve tavşanlıdan boluyu yendik Tavşan da bize gelecek. Geri kalan şampiyonluk adaylarından denizli ve orduya gideceğiz. Bu da demek oluyorki  bu iki takıma yenilmediğimiz taktirde bu ligin gerçeten en avantajlı takımı ve gizli lideri biziz. Puan ne olur bilemem ama bu koşullarda ve bu hava ile bu takımın ilk ikiden süper lige çıkamaması gerçekten özel bir manaret ister. Bu maharette olsa olsa Kalparda olur herhalde.        

usta guzel bi analiz yapmıssın oncelikle tebrikler...sonrasında diyarbakır evet durumu kotu ama su anda ustundeki bazı takımlardan daha iyi futbol oynuyorlar sonucta bu uc takım diyarbakırla oynadı ama 3 ude kayıpsız atlattılar bu macları, benim korktugum maclardan biri diyar macı cunku bize karsı kapanırlarsa bizim kapalı defanslara karsı durumumuz belli(bkz. Kartal ic saha)...ama inşALLAH ligin son haftasında gulen ekiplerin basında gelicez...