Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

AntZ

04 February 2011, 17:51:07 #375 Son düzenlenme: 04 February 2011, 17:58:06 Ant55
Öyle bir rezillik yaptınki bunun karşılığı bırak o koltukta oturmayı bu şehirde gezememek, hatta ayak basamamak olmalı. Taraftara küfür etsen vallahi de daha iyiydi. Bu büyük taraftar şampiyonluk için, takımın havasını bozmamak için bunu bile sineye çekiyor ve sen aklınca bu büyük taraftarı uyarıyorsun! Bu saat oldu bir açıklama da gelmedi, nasıl olsa bunu da unuturuz değil mi?  :-X Açıkçası tatmin edici bir açıklama da beklemiyorum, kaldı ki bu sözleri hiçbir özür, hiçbir açıklama telafi etmez.

kaptan 55

EN BÜYÜK DESTEK
TRABZONLULARDAN
Son olarak Altay maçında bir grup taraftarın Trabzonspor aleyhindeki tezahüratlarına değinen Tutu, "Samsun kozmopolit bir şehir. Burada Trabzon, Ordulu, Giresunlu ve Rizeli vatandaşlarımız var. Biz Samsunspor olarak bugüne kadar en büyük desteği Trabzonlu işadamlarından aldık. Bu işadamlarının da hiçbiri 'Ben Trabzonluyum' demiyor. Samsun'da yaşıyorum ve Samsunluyum diyor. Altay ve Rize maçında bazı taraftar gruplarımız sloganlar attı. Bu sloganlar daha kibar olmalıdır. Taraf olmak istemiyorum ama bu kulüp gerçekten belirli bir yere geldiyse, bu, Trabzon ve Rize kökenli işadamlarının desteğiyle olmuştur. Bunu hiç kimse göz ardı etmemelidir. Taraftarlarımızın da bu kişilere teşekkür etmesi gerekir" diye konuştu.

alın size haber gazetesinden alıntı.
SAMSUNSPOR başkanı ama taraf olmak istemiyormuş.

kartal maçında görüşmek üzere... >:(

Ollivanders

Sabırla bekliyoruz... Çok merak ettim meşhur açıklamayı

AntZ

Alıntı yapılan: Serpico55 - 04 February 2011, 17:56:03
Sabırla bekliyoruz... Çok merak ettim meşhur açıklamayı

Bana yaptıkları pisliği iyice sıvayacaklarmış gibi geliyor, inşallah yanılırım  :(

ahmetsefa55

bızı beş para etmez adamlarla muhatap ettınız.bıze karsı onları savundunuz.bu yedıgınız ılk b.. degıl.ama bu en buyuguydu.ıstıfa edın lan hainler.

babasamsunlu

YETER ARTIK SABAHTAN BERİ KENDİMİ TUTTUM...

ERKUUUUUUUUUUUTT KAFANA SIÇİİİİİİİMMMMMMMMMM  ERKUUUTTT >:( >:( >:( >:( >:( >:(

ahmetsefa55

bıraz once yonetımın adamı burdaydı.umarım okumustur sayfaları.

kuzey55

hani açıklamanız öğleden önce dediniz akşam oldu.

Nuri Asan

04 February 2011, 18:23:10 #383 Son düzenlenme: 04 February 2011, 23:23:01 samsuni
koduğumun trabzonu,rizesi,bilmemnesi her maçta bize söverken neden sesinizi çıkarmıyordunuz.
Bizim trabzon ile husumetimiz dün başlamadı.Erkut'un demesiylede bu iş bitmez.

Amaç şu takım şyşye gidiyor ya bir kaç trabzonlu piç çıkıp takımın iyi gidişini engellemek istiyorlar.yıllardır zaten bu trabzonun politikası idi.istiyorlar ki karadenizde sadece biz olalım.

city ultras

allah kurban olayim gel suraya Galip Öztürk sunlara göster kendini,yap su baskanlig,nerdesin Mentesoglu özledik sizleri,
kimler kaldi su samsunsporum.

twitter

düşünüyorum, anlamaya çalışıyorum yok hiç bir mantıklı açıklaması yok
şu mersin maçını bir kaybedelim görürüm ben o yönetimi hiç mi akıl yok sizde abi ya

ibo055

Alıntı yapılan: Ant55 - 04 February 2011, 17:51:07
Öyle bir rezillik yaptınki bunun karşılığı bırak o koltukta oturmayı bu şehirde gezememek, hatta ayak basamamak olmalı. Taraftara küfür etsen vallahi de daha iyiydi. Bu büyük taraftar şampiyonluk için, takımın havasını bozmamak için bunu bile sineye çekiyor ve sen aklınca bu büyük taraftarı uyarıyorsun! Bu saat oldu bir açıklama da gelmedi, nasıl olsa bunu da unuturuz değil mi?  :-X Açıkçası tatmin edici bir açıklama da beklemiyorum, kaldı ki bu sözleri hiçbir özür, hiçbir açıklama telafi etmez.

tek kelime bakalım   ne yapaçaksın  tutuuuuuuuuuuuuuuu

Ertuğrul Sağlam

Aslen Samsunlu veya Samsunlu olmayıp bu şehirde yaşayan, Bu şehirde kazanan kim olursa olsun herkesin kendi çapınca sosyal sorumlulukları vardır. Samsunspora maddi destek olan kim olursa olsun kimse verdiği parayı Babasının hayrına vermiyor. Bu şehirde yaşamanın, Bu şehirde kazanmanın, Bu şehirde işadamı olmanın Nafakasını, Zekatını veriyor Haa vermek zorundamı? değil ama vermek zorunda olmasa bile onu bu zorunluluğa iten sebepler vardır.

Milletvekilimiz Suat Kılıç Kulübe şehir dışından Samsunslu olmayan işadamlarından ciddi manada destek sağladı kendisine bu destekten gayretinden dolayı teşükkür ediyoruz. Ama bu paralar nerlerden bulundu? Kimlerden istendi? Kimlere bu verdiği paralar karşısında ne gibi sözler verildi? Bunu doğal olarak birçoğumuz bilmiyoruz ama o parayı veren Samsun veya Samsunspor ile alakası olmayan insanlarda bu paraları Babasının hayrına veya bizi çok sevdiği için vermedi. Bu parayı verenler mutlaka ama mutlaka Devletten ihale alan Devlete iş yapan firmalar. En basit örnek VARYAP. TOKİ'nin enbüyük Taşeronlarından birisi bu firmadan 500,000 TL civarında para alındı! Karşılığında ne verldi? Mutlaka buna karşılık bu adam biryerlerin ihalesini alacak. Yani verdiğinin kat kat çıkaracak.

O yüzden diyoruz SN Başkan bizi Türkiye'ye rezil ettin. Dün stadın %20 si birilerinin aleyhine tezahürat etti yarın %100'ümüz bağıracağız, Hemde daha gür bir şekilde İ....T........ OLAMAZSIN ŞAMPİYON. KİM KO.....SA KO...UN T....... K.....UN T....... K......AN ALLAH RAZI OLSUN........

Ve şunu gene söylüyoruz BURASI HERYER DEĞİL ŞEHR-İ SAMSUN.
Bu şehirde it sürülerinin varlığı hissedilmeyinceye kadar mücadelemize devam edeceğiz.

ONURLUYUZ, GURURLUYUZ
SAMSUNSOR'LUYUZ
AMATÖRE DÜŞSEK BİLE
SAMSUNSPORLU OLMAYAN
KİMSENİN KURUŞUNA İHTİYACIMIZ YOK
İSTEMİYORUZ!...........

yazan55

04 February 2011, 19:26:00 #388 Son düzenlenme: 04 February 2011, 23:23:55 samsuni
erkut tutu çok alemsin cümle alem seni sevsin rahatladım be ya

kuzey55

bugün tribundergide ts linin söylediği birşey çok canımı sıktı.lig radyoda birisi istanbuldan bağlanıyorum samsunspor yönetcisiyim gs liyim demiş...

tutuya ne kadar küfür ediyorsam çift takımlı olup samsunsporluyum diye geçinenlere edebiyat yapanlara da aynı küfürü ediyorum.siz utanmazsınız ama ben sizlerden utanıyorum....