Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

samsunspor.co.nr

Şimdi fanatik.com.tr'ye de ben attım yazıyı,umarım yayınlarlar.

cembaba

Valla site olarak rekor kırıyoruz şu an arkadaşlar. 2 günde 30 sayfa olan tek konu sanırım. Bravo TUTU!  >:(

Nuri Asan

senin tutuna koyayim erkut ne zamandır sinirlenmiyordum vallahi bravo sana

Cagdas Ünver

Hani nerde Tutu beyin açıklaması ? Akşam oldu tık yok. Istifasını mı hazırlıyor acaba ? Ne dersiniz ?

Nuri Asan

Bu maçı alamassak haddini aşan tutu tüm suçu taraftara yükler

binikalamadım

TS'li Başkan İstemiyoruz
Artık İstifa Et Diyoruz
Biz Samsunsporluyuz

bu adam şimdi trabzonlu rizeli işadamları olmasaydı Samsunspor 2. ligde olacaktı mı demek istedi...kafayı yedirecek bu adam bize...

kartal maçında sırf 90. dakika ona küfredebilmek için İstanbuldan Samsuna gelmeyi düşünüyorum

Nuri Asan

Alıntı yapılan: binikalamadım - 04 February 2011, 21:09:50

bu adam şimdi trabzonlu rizeli işadamları olmasaydı Samsunspor 2. ligde olacaktı mı demek istedi...kafayı yedirecek bu adam bize...

YAda tam tersi şampiyon olursak onların sayesinde olduk diyecek.
Çok aşağılık insan gördüm ama bu kadarını da görmemiştim.Defol git kuklalıktan başka ne işe yarıyorsun zaten orada?

kuzey55

burayı takip eden ve ajansspora yorum yapan rizeli orospu çocugu defol git lan şerfsiz rum

Sercan

Alıntı yapılan: kuzey55 - 04 February 2011, 21:21:38
burayı takip eden ve ajansspora yorum yapan rizeli orospu çocugu defol git lan şerfsiz rum

sadece oraya değil kardeşim birde bmn de 53RS61 nickli bir o.ç var o da taki edip edip oraya yazıyor,******* bıkmadılar tesenin bi taraflarını yalamaktan...

kuzey55

hangi üye bu tespit edilemiyormu bu onun bunun evladı.trabzon yalaması rum tohumları.

ajansspor şaşırtmaya devam ediyor ve aleyhimize yazılan bütün mesajları siliyo

cem

sende şeref haysiyet varsa istifa edersin...
sen bu takıma kaç tl bağışladın tutu
seni kaç paraya satın alDılar...
kimse susturamaz İBNE TRABZON....

TeRMeLee

04 February 2011, 21:39:18 #431 Son düzenlenme: 04 February 2011, 21:43:53 TeRMeLee
Alıntı yapılan: kuzey55 - 04 February 2011, 21:25:40
hangi üye bu tespit edilemiyormu bu onun bunun evladı.trabzon yalaması rum tohumları.

ajansspor şaşırtmaya devam ediyor ve aleyhimize yazılan bütün mesajları siliyo

Silinmesinde bir katkısı var mı bilemiyorum ama aleyhimize yazılan mesajları şikayet ediyorum, ondan dolayı siliyor olabilirler.

AntZ

Alıntı yapılan: kuzey55 - 04 February 2011, 21:21:38

atıyoruuummmm, oooooooooo Polat55  zzzzz

Recep

la rizeli seni veledi zina ananı Samsunsporlular mı

celebi