Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Hasbi Ağanın Kemikleri sızlamadıysa eğer bende adam değilim..  >:( >:( >:( >:( >:(

AntZ

Alıntı yapılan: kuzey55 - 04 February 2011, 20:09:46
http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20110204/samsunspor_taraftarindan_baskana.html

ajansspora mail attım tarafsızlıgınızı göstermek için yayınlayın diye metni gönderdim yayınladılar...

>l< >l< >l< >l< Helal kardeşim.  ::)

cembaba

Alıntı yapılan: kuzey55 - 04 February 2011, 20:09:46
http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20110204/samsunspor_taraftarindan_baskana.html

ajansspora mail attım tarafsızlıgınızı göstermek için yayınlayın diye metni gönderdim yayınladılar...

Kardeşim harikasın...

Ollivanders

Bu duyuruyu ulusal basına yaymamız lazım. İNnternet spor da da yayınlanmıstı . Orada da yayınlanmalı.

kuzey55

tüm türkiye gösün ne olduğunu şimdi.

ajansspora kızıyordum her defasında şikayet maili atıyordum ama şimdi gönlümü aldılar..teşekkürler...

celebi

ajanssporda çıkması güzel oldu

samsunspor.co.nr

Şimdi facebook'ta paylaştım.
Mükemmel bir iş çıkartmışsın,eline,gönlüne sağlık dostum.

kuzey55

internetspora da msj attım umarım onlarda yayınlar.haberfx var sırada şimdi ona yazıyorum...seni türkiyeye rezil etmek boynumuzun borcu?

rahmankından

Trabzonspor taraftarının zamanında klübümüze yaptığı çirkef saldırıları unutmayalım unutturmayalım

samsunmania

twitter

doðan

Dün aksam site olarak bildirimizi hafif diyen arkadaslarım için bu günkü bildirinin beklenmesi gerkliligini soylerken , hiç de haksız degilmisim öyle degilmi...
Bu gunü nasıl tamamladığımı hatırlamıyor ve her turlu platformda  uğramış olduğumuz rzaleti paylaşmaya çalışıyorum ve hala duzeltme metnini bekliyorum ...
Gerk yok aslında düzeltmeye diyerek  site yoneticileri ile birlikte bu metinle tutu nun istifa sinı istedik .. Hakkımız diye düşünüyorum

TeRMeLee

Şu başlığı da artık "Taraftar Başkan Tutu'yu Uyardı" diye değiştirsek iyi olur .

Nuri Asan

Takım iyi giderken balta vurmak istiyorlar,bunun başında da daha hangi takımlı olduğunu bilmediğimiz trabzon yalaması büyük(!...) başkan geliyor.

Yıallardır bize sövülüp sayılıyor bugüne kadar neredeydiniz.Yarın şampiyon olsak bu allahsız kitapsızlar şampiyonluğu trabzona hediye edecek.

İnadına;

İpne Trabzon olamassın Şampiyon