Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

kabacevizli55

3 kruşluk adamların ağzına sakız olduk

ahmetsefa55

abıler benı su sıteden atın allah askına yada bırakın kufur edım baska turlu ıfade edemıyorum kendımı serefsız tutu

LisandroLopez

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken Samsunspor ve Samsunspor taraftarları için olabilecek en kötü şey oldu diyebilirim :-X

yilmazselcuk55

Bence kartal maçına sağlam bi protesto yapalım  bi de maratona kocam burası her yer değil  die yazılıpp maç başlarkene tepkiyi koymak ardın takımı destekleyipp skoru aldıktan sonraa **** trabzon olmazsın şampiyon seslerii ...

ramcQ_55

küfür etmek istemiyorum arkadaş abdesliyim... töbe töbee

twitter

td'de de kapatılan başlığım cevap sayısı "61" artık bilemiyorum tesadüf müdür

epçeli köylü

Bir açıklamayla tüm yaptıklarını yerlebir etti. Bu kadar basiretsizlik olur.

34 SS 1965

td bır arkadasımız gercekden guzel soylemıs ekrem engız yoksa nayıno mu dıye.adamın aklına hersey gelıyo neden olmasın kı nayıno denen adamı kac gundur bızım tafya td de surundurdu adamı yerın dıbıne soktu adam ıkı gun gıremedı
akıllarda soru ısaretı bızım baskana demesın boyle boyle bı acıklamayap ben tamam samsunda yasıyorum falancalıyım ama zoruma gıttı samsunspor taraftarının bu sekılde davranmaları dıyerekden .biizimki de zaten mal tamam yapayım senımı kırcam demıstır boyle bı acıklama yapmıstır naptıgını bılmeden.

kabacevizli55

mal başkan şimdi hindi gibi düşünüyodur ne desem diye insan mal olunca lafın nerelere gitçeğini bilmiyo özürlü herif >:(

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: 34 SS 1965 - 04 February 2011, 14:44:44
td bır arkadasımız gercekden guzel soylemıs ekrem engız yoksa nayıno mu dıye.adamın aklına hersey gelıyo neden olmasın kı nayıno denen adamı kac gundur bızım tafya td de surundurdu adamı yerın dıbıne soktu adam ıkı gun gıremedı
akıllarda soru ısaretı bızım baskana demesın boyle boyle bı acıklamayap ben tamam samsunda yasıyorum falancalıyım ama zoruma gıttı samsunspor taraftarının bu sekılde davranmaları dıyerekden .biizimki de zaten mal tamam yapayım senımı kırcam demıstır boyle bı acıklama yapmıstır naptıgını bılmeden.
kardesım merak etme hepberaber gelırız onların hakkından.samsunsporumuzn haklarını sonuna kadar savunuruz.o nayıno denen zırtapoz da cevabını aldı zaten daha konusamıyo eskısı gıbı  ;)

Recep

sı... erkut bez getir
cıvık sı... tez getir >:( >:(

binikalamadım

hani ne zaman açıklama yapacak bu adam saat 14 oldu....

kuzey55

yerel gazetelerde yer almadı açıklama...hala bir açıklama gelmedi bundan ne zaman istifa edecek acaba?

Dartagnan

madem  ulusal basına acıklama yaptın mılletın agzına sakız ettın,bunun ozrude ulusal basından olmalı.

daha adam acıklama yapmamıs,hangi ulusal basından bahsedıyorsun ? dersenız bu lafa soyleyecek sozum de yok acıkcası.

kuzeycity

açıklama maçıklama düzeltemez itibarımızı artık, onurumuzu 5 para ettiler