Lig A 20.Hafta SAMSUNSPOR 0-2 Elazığspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 04 February 2007, 16:38:55

« önceki - sonraki »

salihcakir

Forvetim

takım oyuna ağırlığını koyamıyor orta sahada oyuna basıp kanatları kullanmamız lazım şu anda radyo yayını durdu elazığspor marşı dinletiyorlar SAMSUNDA Kİ RADYOLARA YAZIKLAR OLSUN

kayacan

İstanbulspor ve kasımpaşa kesin kaybettiler maçları kocaeli ve altay maçıda berabere biterse tam yenme zamanımız olur çok yaklaşıyoruz üst sıraya.

cagdasahmet

Rakiplerimiz Puan kaybediyor.Kazanmaliyiz.

tankut

şu anda reklamları veriyo bu radyomu

kayacan

staddaki abilerimize telefonla bağlansakta yorumları buraya yazsak ne iyi olur..

Forvetim

üstümüzdekiler yeniliyor bu maçı kesin almamız lazım haydi samsun toparlanıp maça hakim ol bitirelim bu işi serkan dökme oyuna girmeli orta alan hakimiyetimiz olmalı

cagdasahmet

Alıntı yapılan: "tankut"şu anda reklamları veriyo bu radyomu

Su anda Müzik veriyor evet Radyo.Bu o kadar zor bir is olmasa gerek.Bizimde Radyomuz olsa cok iyi olur.Gurbetten maca gelemiyoruz malesef.Bu arada Kasimpasa Penalti atiyor.

King Of The North

Kasımpaşa 2-0 İstanbulspor da 3-0 yeniliyo.Dün de İ.B.Belediye 0- berabere kaldı.Bu hafta bizim haftamız olacak yeter ki şu Elazığa 1-2 tane çakalım.10 puanlık maç bu 10 puan hadi Samsun.Samsunspor oleyy.

Amsterdamli

Zafer Sakar--->Serdar Ozkan
Mustafa Cicek--->Serkan Dokme

cem 55

2 yarıya 2 degisiklikle baslıyoruz serkan dokme ve serdar özkan oyuna girdiler bence cok olumlu degisiklikler insallah yararlı olur orta saha da biraz daha cok top tutar pozısyona gireriz

samsunmania

Amsterdamli

Golu yedik, arkadan anonim yorumcumuz Erol'un hatasi diyordu.

kayacan

ender

cins bi takimiz ne diyeyim ben.isimiz zor bizim.malatya bunlara 6 atti.