Lig A 20.Hafta SAMSUNSPOR 0-2 Elazığspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 04 February 2007, 16:38:55

« önceki - sonraki »

salihcakir

stada giden abilerimizle az evvel konustuk. samsunda havanın güzel olduğunu, şehirde kırmızı-beyaz bir ruhun ve hareketliliğin olduğundan bahsettiler.
ilerleyen dakikalarda daha çok haber alırız kendilerinden.

salihcakir

arkadaşlar stad gişelerinde biletler tükenmiş. Karaborsadan bilet alınıyormus. binler dışarıda kalacak gibi bir görüntü varmış. hadi bakalım hayırlısı

Sadece Samsunspor

benim gibi maç.a gidemeyenler ve gurbetçiler alın canlı dinleyin maçı elazığ radyosu

http://www.radyofm23.com/index.html

adamlar deplasmandaki maçın yayını yapıyor bizim radyolar daha kendi evimizdeki maçların yayını yapmıyor nasıl samsun radyosu anlamadım

neyse dinleyin arkadaşlar

kayacan

İnşallah bu maçı alacağız. Mutlak galibiyet gerekiyor.Başka sonucu düşünemiyorum....

salihcakir

taraftarımız biletleri ile dışarıda kalmış. yönetim gene becerememiş bu işi...

Sadece Samsunspor

benim gibi maç.a gidemeyenler ve gurbetçiler alın canlı dinleyin maçı elazığ radyosu

http://www.radyofm23.com/index.html

adamlar deplasmandaki maçın yayını yapıyor bizim radyolar daha kendi evimizdeki maçların yayını yapmıyor nasıl samsun radyosu anlamadım

neyse dinleyin arkadaşlar

salihcakir

arkadaşlar 11 kocaeli maçındaki gibi.yalnız serdar özkan yerine çiçek var..

kadir55ist

selam
çok sağol tuğberk her hafta maçı dinlemek çok iyi .
inşallah maçıda alıp daha keyifli oluruz.
haydi hayırlısı.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "kadir55ist"selam
çok sağol tuğberk her hafta maçı dinlemek çok iyi .
inşallah maçıda alıp daha keyifli oluruz.
haydi hayırlısı.

bişe deil arkadaşım yeterki yensin samsunsporum

kayacan

Orduspor kocaeliyi 1-0 yeniyor ve kasımpaşa berabere bizim için iyi sonuçlar.... Bizim maçta 0-0 berabere...

Amsterdamli

Samsun potansiyelini kullanmasini bilmiyor arkadaslar. 2a da biletleri tuketen bir kulup ve radyo yayini yok. Oysaki okadar yerel radyo var.

Bu isi neredeyse butun takimlar yapiyor bi biz beceremiyoruz.

Link icin tesekkurler sevgili Tugberk, macida almak dilegi ile.

kayacan

13. dakika uşaksporda istanbulspor önünde 1-0 önde bizim maç 0-0...

kayacan

Nasıl oynuyoruz hiç bilen yokmu. Ben radyoyu açmayı beceremedimde. Bu arada uşak istanbulu 2-0 yeniyor...

cem 55

ilk 15 dakıkada maca hic ıyı baslamadık insallah takım toparlanır taraftarımızın da destegiyle kesin almamız gerekiyo  bu maçı ilk tehlikeli  atagımızda erol la gelişti haydi saldır samsunum

salihcakir

10. dakkaya kadar tutuk bir görüntü çizen takımımız bu dakkalarda oyunda hakimiyetini hissetirmeye başlamış. erol 14. dakikada gole yaklaşmış. kafası yandan dışarı çıkmış. çok az farkla.