Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: birolkys - 21 January 2011, 14:36:24
Salıpazarı ilçesinin merkezinde  bordo.... bayrak asılıymış.Eğer doğruysa yazıklar olsun.Bir de belediye başkanı samsunsporluyum diyormuş  ..............Bilgisi olan varmı?
ben bu konuyla ılgılenım ve sonucunu da buraya yazarım

şöyle bir durum var.beledıye baskanının futbolla yakından uzaktan ilgisi yokmuş.takımda tutmazmış.ama oğlu arkadaşım olur ve sadece samsunsporludur.salıpazarında trabzonlu tayfa çokmuş sanırım onlardan bırı asmıstır.baskanın bılgısı yoktur dedı.ama ben dedımkı başkanın guzel bır pankart hazırlayıp o bayragın yerıne koyması gerekır dedım.babama ıletırım dedı.

sağolsun iletmiş babasına.oyle bır bayrak varsa ındırılır.yerınede guzel bır samsunspor bayrağı asarız demıs başkan. 

celebi

ahmetsefa55

celebi

çamlıklıyız denen eleman şimdide ban salça oldu :)

Ayberk

kaptan 55

Alıntı yapılan: cgr - 21 January 2011, 14:51:59
Beyler ,

1.Olimpiyat koşusu başladı :) Hani diyorum ki şu Olimpiyat koşularını 15 günde bir yapsak :)

siz abilerinizi satın kafanıza göre program yapın,haber vermeyin >:( ayrıca hepiniz çirkin çıkmışsınız fotolarda:))

sadece55

Erdal abi bu antremandı..Baktık ekip nasıl öyle karşına çıkacağız :)

Serkan

kendimi koşu öncesi sakatlık yaşayan sporcu gibi hissediyorum ( =

celebi

Alıntı yapılan: Ayberk - 21 January 2011, 16:00:58
Hangi başlıkta abi?

ilk yarının enleri bölümündeydi sildiler mesajları

Ayberk

O sitenin gerçekten de cılkı çıktı >:(

Serkan

celebi

Alıntı yapılan: Ayberk - 21 January 2011, 16:25:54
O sitenin gerçekten de cılkı çıktı >:(

hiç sorma be kardeşim resmen sinir harbi. sadece maç topiçlerinde yazmak.

Ayberk

Benim alakasız mesajlarımı bile sildiler abi. ts-GBB maçının başlığında bizim bir arkadaş sormuş Samsun aleyhine pankart açılmış doğru mu falan diye. Size ne gibi saçma bir cevapla karşılık vermişler :D Ben de biz Van bld sporluyuz ya soramayız haklısınız, böyle bir şey yoksa yok dersin kapatırsın konuyu demiştim. Bunu bile silmişler!

seckin55

Alıntı
Orduspor'un Akıncılar ve Fidangör Taraftar Grubu, mor-beyazlı takımın Pazar günü 13:30'da 19 Eylül Stadı'nda ağırlayacağı K.Erciyesspor maçında Maraton Tribünü'nü kapsayacak şekilde kareografi gösterisi yapmaya hazırlanıyor

----

:D ;D ;) :)

berusa55