Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Tufan

celebi

Serkan

kısa donla geziyordun dedi BanA (=

birolkys

Salıpazarı ilçesinin merkezinde  bordo.... bayrak asılıymış.Eğer doğruysa yazıklar olsun.Bir de belediye başkanı samsunsporluyum diyormuş  ..............Bilgisi olan varmı?

Tufan

Alıntı yapılan: Serkan - 21 January 2011, 14:33:12
kısa donla geziyordun dedi BanA (=

kendiyle yaşıt sanmıştır seni komik ya bu td birkaç takım var böle yorumlarını okurken gülüyorum sadece.

celebi

tufan ve serkan bir şey öğrendim az önce. o damardan bir girsek var ya çıldırır bu çamlık yarmaları :)

ahmetsefa55

21 January 2011, 14:44:31 #10416 Son düzenlenme: 21 January 2011, 15:48:11 ahmetsefa55
Alıntı yapılan: birolkys - 21 January 2011, 14:36:24
Salıpazarı ilçesinin merkezinde  bordo.... bayrak asılıymış.Eğer doğruysa yazıklar olsun.Bir de belediye başkanı samsunsporluyum diyormuş  ..............Bilgisi olan varmı?
ben bu konuyla ılgılenım ve sonucunu da buraya yazarım

şöyle bir durum var.beledıye baskanının futbolla yakından uzaktan ilgisi yokmuş.takımda tutmazmış.ama oğlu arkadaşım olur ve sadece samsunsporludur.salıpazarında trabzonlu tayfa çokmuş sanırım onlardan bırı asmıstır.baskanın bılgısı yoktur dedı.ama ben dedımkı başkanın guzel bır pankart hazırlayıp o bayragın yerıne koyması gerekır dedım.babama ıletırım dedı. ;)

sağolsun iletmiş babasına.oyle bır bayrak varsa ındırılır.yerınede guzel bır samsunspor bayrağı asarız demıs başkan.  ;)

Ayberk

TAHTA KAPANDI AÇILDI
21 Ocak 2011 / 13:41
Eski futbolculardan Serkan Aykut ile kaleci Ali Uyanık'ın avukatının alacaklarının transferde kulübün önünü kesmesi büyük panik yarattı. Durumun ortaya çıkmasıyla birlikte apar topar İstanbul'a giden Başkan Erkut Tutu, yoğun mücadelenin sonunda tahtanın a
DURUM ŞİMDİLİK ÇÖZÜLDÜ
Samsunspor'da tahta krizi yeniden hortladı. Kırmızı-Beyazlı ekibin eski futbolcularından Serkan Aykut'un 350 bin TL'lik alacağıyla birlikte yine eski kalecilerden Ali Uyanık'ın avukatının alacağı kulübün transferde önünü kesti. Durumun ortaya çıkmasıyla birlikte harekete geçen Samsunspor Başkanı Erkut Tutu, jet hızıyla İstanbul'a giderek TFF'de bir dizi temaslarda bulundu.

YENİLER OYNAMAYABİLİRDİ
Transferde önünün tıkanmasından dolayı yeni transferlerininde oynatılamama riski doğmuş oldu. Tahtanın açılması için büyük çaba sarfeden Tutu, akşam geç saatlerde sonuç aldı. Görüşmeler sonucunda tahta krizi aşılırken yönetim ve teknik heyet rahat bir nefes aldı. Yeni transferlerin, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın görev vermesi halinde pazar günkü maçta forma giyebilecekleri açıklandı.

Açıkçası çok önemli bir gelişme, her ne kadar yanlışları varsa da bu yönetimin doğrularında da arkasında durmayı biliriz >l<

cgr

Beyler ,

1.Olimpiyat koşusu başladı :) Hani diyorum ki şu Olimpiyat koşularını 15 günde bir yapsak :)

Serkan

Serkan

Bu konuda çağrıya katılıyorum Maçlardan sonra Olimpiyat koşusu ?

millwall

Serkan

herkes o çelebi abiye hakaret eden CAMLIKLIYIZ nickli elemanı şikayet etsin şayet o adam atılmazsa Ben daha yazmam TD'ye...

celebi

Alıntı yapılan: Serkan - 21 January 2011, 15:32:28
Çelebi abi söylesene ( =

olay şu denizli tribünü pkklıların eline geçince bitmiştir. kardeşim bunu bu şekilde td ye yazmak uygun olmaz ama kinayeli yazmak lazım. çok bir tarafları kalkarsa elemanların belirtilebilir şimdi değil yani.

Serkan

Abi kimden öğrendin özet geçsene bana PM'den( =