Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

arkadaslar carsamba dan 1 mınıbus 8 arac kanal s nın oraya gelıyor ah keske bende o tarafa gelebılsem :(((

boyle bır yorum var face de  :D

berusa55

ahmetsefa55

tuh cıkmak zorundayım ınsallah olaylar buyur de tvden son dakıka olarak takıp ederım :D  hadı ıyı geceler herkese

Ertuğrul Sağlam

AKS Tv Genel Yayın Yönetmeni daha önce İsmail Uyanık'ın karşısına Samsunspor Başkan adayı olarak çıkmış Nusret Sağlam'dır

Böyle bir kişinin yönettiği bu kanalda böyle rezaletin olması nekadar abeste iştigal değilmi?....

Burası Heryer Değil ŞEHR-İ SAMSUN Bunu kafanız ya sokun yada biz so-ka-ca-ğııız...

55.hakan

Engiz'dende gidiyorlarmış şu anda Çatalçam'dalarmış

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: hakanelgun - 22 January 2011, 01:10:15
Engiz'dende gidiyorlarmış şu anda Çatalçam'dalarmış
Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 22 January 2011, 01:00:47
arkadaslar carsamba dan 1 mınıbus 8 arac kanal s nın oraya gelıyor ah keske bende o tarafa gelebılsem :(((

boyle bır yorum var face de  :D

Beyler şakamı yapıyorsunuz? eğer gerçekse Gavak'a haber salayım bir minibüste oradan gelsin. :D

55.hakan

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 22 January 2011, 01:12:52
Beyler şakamı yapıyorsunuz? eğer gerçekse Gavak'a haber salayım bir minibüste oradan gelsin. :D
Ben de facebook'tan okudum mobilden yazmış eleman muhtmelen yoldalar

seskat

bende okudum, yoldalar büyük ihtimalle. bu gece yer yerinden oyansın da görsünler   samsunspor_x

Ajan

egerki söylentiler doğru ise bu gece ne tese ürün satış mağazası ne aks tv nede travzonsporlu kalır

celebi

olaylar ne oldu varmı bir durum

birolkys

Face de  aks tv sağduyu olalım açıklaması yapıyor dediler.Ne derece doğru bilmiyorum bildiğim haftaya yayla yavşakları ortada olmazz..

red_white

Alıntı yapılan: birolkys - 22 January 2011, 02:08:26
Face de  aks tv sağduyu olalım açıklaması yapıyor dediler.Ne derece doğru bilmiyorum bildiğim haftaya yayla yavşakları ortada olmazz..

bilgisizin teki yazmış.. dünkü sempozyumu açıklama yapıyor sanmış s...lak

Ertuğrul Sağlam

Bugünki Haber Gazetesinde Efsane Kaptan Emin Kar'ın çok güzel bir ropörtajı var alıp okumanızı tavsiye ederim.

King1965

o aks tv ısınden ne haber var ? bılen varmı

fat55

az önce aradım.0362 333 33 53 lütfen 1 dakikanızı ayırın .şikayet edin durumu.aks yi aradım.dedim burası samsun.trabzon değil.merkezinizi trabzon yapın dedim.kadın bana uydu yayını yapıyoruz dedi.dedim trabzonun kendi uydu kanalları var.onlar samsunu bu kadar gösteriyor mu?cevap veremedi.lütfen siz de arayın.meydanı boş bırakmayalım.şu an resmen her yerim titriyor sinirden.türkişdeki evime pankart yaptırmanın zamanı geldi.ama biraz manalı bir pankart olacak.sabrımız kalmadı.