Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

red_white

arkadaşlar bugün esra erol'a evlenmeye çıkan bir genç -ismi ibrahim- esra erol'A Samsunspor atkısı getirdi. esra erol da boynuna astı..ibrahim kazanın yıldönümü olduğunu söyledi yüreklerimizi fethetti..talip olduğu kızın karşısına çıktığında da ona da samsunspor atkısı verdi ve samsunspor aşkıyla kıza olan yıldırım aşkını birleştirerek kıza "seni samsunsporlu yapmaya geldim" dedi..böyle yaslı bir günde böyle bir şey izlemek beni çok mutlu etti arkadaşlar..paylaşayım dedim..hepiniz Allah'a emanet olun..    yazmış birisi göreniniz var mı

Ollivanders

celebi

link var mıdır izleyebileceğimiz

55.hakan

Alıntı yapılan: red_white - 21 January 2011, 00:45:24
arkadaşlar bugün esra erol'a evlenmeye çıkan bir genç -ismi ibrahim- esra erol'A Samsunspor atkısı getirdi. esra erol da boynuna astı..ibrahim kazanın yıldönümü olduğunu söyledi yüreklerimizi fethetti..talip olduğu kızın karşısına çıktığında da ona da samsunspor atkısı verdi ve samsunspor aşkıyla kıza olan yıldırım aşkını birleştirerek kıza "seni samsunsporlu yapmaya geldim" dedi..böyle yaslı bir günde böyle bir şey izlemek beni çok mutlu etti arkadaşlar..paylaşayım dedim..hepiniz Allah'a emanet olun..    yazmış birisi göreniniz var mı
Ben araştırıyorum bulursam videosunu atarım buraya

Burak

Alıntı yapılan: Turuncu - 21 January 2011, 00:01:42
Ntvspor'da Atletico madrid - Real madrid kupa maçının rovanşı var izlemek isteyenlere duyrulur. :)

yalnız böyle forma seçilirmi biri beyaz çubuklu biri düz beyaz enteresan

serkancengiz

Değerli Samsunspor taraftarları sizlerinde katkılarıyla yeğenimin girdiği proje yarışmasında birinci olmuştur(Deniz B.Gündere) hepinize canı gönülden teşekkür ederim

http://img820.imageshack.us/img820/6053/52866731.jpg

babasamsunlu

BU SAATTE SİTEDE GEZİNEN DELİLER..SİZDEN BİR YARDIM TALEBİM OLACAK..
BİR SLAYT HAZIRLADIK POWER POİNT OLARAK..
BUNU SİTEDE PAYLAŞMAK İÇİN YAPILMASI GEREKEN HUSUSLARI AŞAĞIYA SIRAYLA YAZABİLECEK BİR ERKEK BULUNUYORMU ARANIZDA ACEP ;)

kalptenþimþek

windows live movie makera gir

video ve foto ekle seçeneğinden sununu seç

dosyaya gir filmi kaydet tıkla

bittikten sonra u tube a at izleyelim..

fat55

Samsunspor'da kriz aşıldı..
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor'un, eski futbolcusu Serkan Aykut'un kulüpten alacakları nedeniyle TFF'ye başvurması sonucu yaşadığı transfer krizi, AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç'ın devreye girmesiyle çözüme ulaştı.

Alınan bilgiye göre, kırmızı beyazlı ekibin eski futbolcusu Serkan Aykut'un TFF'ye, kulüpten 275 bin TL alacağını tahsil edemediği yönündeki başvurusu üzerine Karadeniz ekibi ara transfer döneminde zor durumda kaldı.

Söz konusu durum karşısında Samsunspor Yönetim Kurulu'nun kaynak arayışlarının çözümsüz kalması, devre arasında renklerine kattığı 4 oyuncunun da lisans işlemlerini yapamaması kulübü zor bir sürece sokarken, kulüp başkanı İsmail Erkurt Tutu, durumu AK Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç ile paylaştı.

Kılıç'ın devreye girmesinin ardından söz konusu futbolcunun alacağı olan 275 bin TL, TFF'nin hesabına yatırılarak kulübün transfer tahtasının açılması sağlandı.

Sezon başında da benzer bir durumun çözüme kavuşturulmasında büyük katkısı bulunduğu öğrenilen Suat Kılıç, yaptığı açıklamada, ''İlk yarıda da 400 bin dolarlık bir borç aynı şekilde ortaya çıkmıştı. Ansızın kabus gibi ortaya çıkan borçlardan bunaldım. Kulübün bu türlü bir alacaktan dolayı yaptığı transferlerini oynatamayacak olması beni de üzerdi. Borcun ödenmesinde bizlere destek verenler de sağ olsunlar'' dedi.

ahmetsefa55

bu konuda dün haluk tan 'da yakınıyordu.baskanın ankaraya gıderek tahta konusunu çözmek için uğraştığını söyledi.serkanın 350 bin liralık alacagı varmıs.demekki halledildi.emeği geçenlere teşekkürler.

Serkan

bu denizlili itler niye ulumaya başladılar yine ?

celebi

hiç sorma be kardeşim. çapsızlıkın bu kadarı

Tufan

2 transfer yapmışlar ondan heyecanlı ibibikler  :)

Serkan

ertan ABi bir tablo koymuştu süper lig'de puan durumu neredeydi o ?

celebi