Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Bunlar harbiden deli ya. İnsan gibi değil :D

@Dortmund

Dartagnan

abi boyle bir sey yok .İmkansiz bir sey ya.

Burak

abi stad doldurma konusunda ingiliz ve almanlar 1 numara süper yaa >l< >l< >l< >l<. sanırım şu bölümde 10 bin kişi rahat vardır.

sadece55

Akyol

Alıntı yapılan: Burak - 17 January 2011, 13:41:53
abi stad doldurma konusunda ingiliz ve almanlar 1 numara süper yaa >l< >l< >l< >l<. sanırım şu bölümde 10 bin kişi rahat vardır.
Ne onbini güzel kardeşim bizim maraton 10 bin kişilik  :)

lucarelli

yaklaşık kapasitesi 80.000 kişi imiş. kapaca iki kale arkası tribün bir maratona eş değer diye düşünürsek o alan yaklaşık 15.000 kişilik olur diye düşünüyorum.

twitter

kale arkasında koltuk yok diye biliyorum birde herkes ayakta olunca böyle bir görüntü oluşuyor

bizim maratonda böyle oluyor aslında manisa maçından bir resim vardı

sadece55

Evet kale arkalarında koltuk yok

celebi

Alıntı yapılan: lucarelli - 17 January 2011, 16:19:33
yaklaşık kapasitesi 80.000 kişi imiş. kapaca iki kale arkası tribün bir maratona eş değer diye düşünürsek o alan yaklaşık 15.000 kişilik olur diye düşünüyorum.

25 bin kişilik orası benim bildiğim

Burak

80.708 (67.000 oturulabilir) diyor wiki baba

Kaya

Dünyanın bana göre en iyi taraftar topluluğu dortmundlular..

En kötü dönemlerinde bile 70.000 ortalama ya oynamış bir takım taraftarından bahsediyoruz.Bu sene şampiyonluğa oynuyorlar ve ortalamayı 78.000 e kadar çıkardılar..Müthişler.. >l< >l< >l< >l< >l<

spooks

Alıntı yapılan: iak5529 - 17 January 2011, 18:51:56
  Dünyanın bana göre en iyi taraftar topluluğu dortmundlular..

En kötü dönemlerinde bile 70.000 ortalama ya oynamış bir takım taraftarından bahsediyoruz.Bu sene şampiyonluğa oynuyorlar ve ortalamayı 78.000 e kadar çıkardılar..Müthişler.. >l< >l< >l< >l< >l<

kale arkası yetıyor zaten :)

kabacevizli55

dortmundlularda bi zahmet doldursunlar zaten baktığımızda böyle dehşet derecede seyirci ortalamalarına ulaşan takımların şampiyonlar ligi şampiyonlukları uefa süper kupa lig bütün kupalar müzelerinde var yıldız futbolcuları da var bu yüzden bu sayılar normal bence
bizimkiler şampiyonlar ligini aldılarda bizmi 70bin kişi maça gelmedik

Ayberk

Doğru abi ama, almanyada herkes ful oynuyor. Boş stad diye bir tanımlama yok orda :o Örnek; almanya 3. ligindeki dinamo dresden 16000 seyirci ortalamasıyla oynuyor. 32000 kişilik stadyumları varmış, yarı yarıya ama Türkiye'de Süper Lig de dahil bu kadar seyirci toplayabilen 2-3 takım ancak var, kültür meselesi biraz da

Efsane Meskenler

adamların kale arkası tam tribün yapmalık bide bizim kale arkalarına bak  :D