Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King Of The North

Eskiden bizim stadlar hınca hınç dolardı, Avrupalılara gülerdik, şimdi bizim stadlar boş, futbolu hem taraftarler hem kurallar katletti, adam kafa kesiyo takım seyircisiz oynama cezaı alıyor, Rıdvan Dilmen de bir süre deplasmana taraftar alınmasın diyor, çözüme bak, iyice düştüler gözümden, bir de bugün araba servisinde beklerken fotomaça baktım bizim maç noldu diye, itin biri bir yazar bizim fenerbahçenin ayarı olamayacağımızı falan yazmış, süper lig şart oldu bunlara inat.

twitter

TV8'de Samsun lafı geçti adamları basmış bizim taraftar  :D

Turuncu

Alıntı yapılan: twitter - 18 January 2011, 00:24:25
TV8'de Samsun lafı geçti adamları basmış bizim taraftar  :D
Evet bende duydum öyle bişe kamyonlarla bastılar filan diye söz geçti  :D

Ayberk

Hedef Süper Lig programını izledim trt'de. Adamlar saçma sapan takımlara süper lig iddiası var dedi; mesela adana :o Bizim lafımız hiç geçmedi. Aslında konuşmayın lan, sessiz sedasız gelelim nazar değmesin dedim içimden :D

Transferleri konuştular. Arkadaş Ordu'nun tek transferi var dakikalarca İbrahim Şahin'den söz ettiler. Programın konuğu Güngören'in hocası Metin Altınay'dı. Hoca takdirimi kazandı. Söze girdi, yani konuşuyoruz da Samsunspor çok iyi işler yaptı, şehir bütünleşmiş, transferleri de iyi, Samsun zaten futbol şehri falan dedi. Spiker de çark etti, övmeye başladı milletvekilleri bile hemen her deplasmanda oluyorlar falan filan, bütünleşme çok önemli dedi. Metin Altınay son noktayı koydu:"SAMSUNSPOR SONUÇTA" dedi, saatlerce izmeme değdi :)

Bu arada tv8 olay nedir ya :D

oguz_5528

Ne konuştuklarını da bilmiyorlar trt'de sözler kitleniyo sonu gelmiyor garip bi program ama Samsunspor kelimesi geçer diye bekliyoruz  ;D

Burak

bu ara atkı takma işi tavan yaptı. herkeste atkı var. hatta 2-3 tane lise çağında kızın atkıyla gezdiğini gördüm . çok hoşuma gitti. demek ki 1.lige çıksak nasıl olacak

kuzey55

ntvspor da bank asyayı konuşuyolar izleyen varmı?

King Of The North

Ben de bu aralar Ankarada araba arkalarında ve önünde çok sık Samsunsporumuzu görmeye başladım gurur verici, hatta hafta sonu birinin yanına yanaştım ışıklarda baktım ki bir bayan, hemen devam ettim önüne geçerek, ayrıca malum takımın bize her yer tirabzon yazan bir minibüsünün tam önüne yanaştım 2-3 dakika izlemek zorunda kaldı bendeki "burası her yer değil samsunspor" atkısını :D

Burak

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 18 January 2011, 10:56:46
Ben de bu aralar Ankarada araba arkalarında ve önünde çok sık Samsunsporumuzu görmeye başladım gurur verici, hatta hafta sonu birinin yanına yanaştım ışıklarda baktım ki bir bayan, hemen devam ettim önüne geçerek, ayrıca malum takımın bize her yer tirabzon yazan bir minibüsünün tam önüne yanaştım 2-3 dakika izlemek zorunda kaldı bendeki "burası her yer değil samsunspor" atkısını :D

zaten trabzzonlular genelde hep dolmuşçuluk yapıyorlar özel ilgileri var sanırım  :D :D 

Sercan

Alıntı yapılan: Burak - 18 January 2011, 09:58:06
bu ara atkı takma işi tavan yaptı. herkeste atkı var. hatta 2-3 tane lise çağında kızın atkıyla gezdiğini gördüm . çok hoşuma gitti. demek ki 1.lige çıksak nasıl olacak

Sorma kardeşim geçende benimde çok dikkatimi çekti,hatta futbolla pek alakası olmayan akrabalarım bile burası her yer değil atkısından istediler :)

55.hakan

Maraton tel örgülere canlı yayından görülecek büyüklükte burası her yer değil şehr_i samsun pankartı takılsa süper olur aslında

kaptan 55

Bu arada tv8 olay nedir ya

bjk'li ihsan kalkavan zamanında atmış tutmuş hakkımızda,SAMSUN'lularda tv binasını basmışlar aziz üstelle arkadan kaçmışlar.o kadar basit program yapmışlar ki aziz üstel,ihsan kalkavan,m.ali yılmaz,ömer çavuşoğlu arasında geyik muhabbetinden başka bir şey yok.Spor programı değil tam bir geyik programı >:(

babasamsunlu

Hakkımızda atıp tutmasınlar o zaman Erdalım..Bırak binayı başka bir yerlerinede basarız  ;)
Kimbilir ne saçma salak sallamalar yapmışlardırda basmıştır bizimkiler :)

berusa55

18 January 2011, 13:04:39 #10348 Son düzenlenme: 18 January 2011, 13:09:24 berusa55
Malesef o tablo eski Ertancım. 52 yıllık ebedi puan cetveline ligin ilk yarısında oynanan 17 maçı ilave edilerek oluşan yeni puan cetveli aşağıdaki gibi :(

5 senedir uzak kalmamıza rağmen yerimizi koruyoruz Antep bu sene bizi geçmiş ama seneye çıkarsak telafi ederiz.

seckin55

Alıntı

Santa Cruz�dan Samsunspor�a davet

Fildişi Sahili ülkesinin futbol ligi takımı Santa Cruz'dan Samsunspor'a açılış maçına davet geldi. Yönetim ligin başlamasını gerekçe göstererek daveti reddetti.

Fildişi Sahili ülkesinin Santa Cruz takımı Fildişi liginin açılışı nedeniyle Samsunspor ile dostluk maçı yapmak istediklerini Samsunspor yönetimine yazılı olarak iletti. Samsunspor yönetimi, Bank Asya 1. Lig'in başlamasına az bir zaman kaldığını Santa Cruz yönetimine bildirerek kendilerine bu güzel daveti için teşekkür edip daveti reddetti.

Santa Cruz kulübünden gelen davetin içeriği

Sayın Başkan Tutu

Bayım,
2010-2011 Fildişi Sahilleri Ulusal Futbol Ligi açılışı sebebi ile bizler, Santa Cruz Futbol Kulübü Üyeleri, Samsunspor ile 2011 yılı Şubat ayı içerisinde yakın zamanda başlayacak liglere iyi bir başlangıç yapmak için, karşılama tarihinin tespitini sizlere bırakarak, bir dostluk maçı oynama arzusundayız. Bu sebep ile müspet cevap vereceğinizi umuyoruz.