Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Serkan

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 15 January 2011, 16:42:09
Adam savaşmadan 15 gol attı ama nasıl olcak :)

Sen Samsuınspor'lumusun Turgurspor'lu mu ona karar ver sonra tartışalım ; şu sitede 500 mesajın varsa 300 tanesi abartısız turgut'la ilgilidir ;)

fatih

turgut denen şahısta şahsiyet yok messi olsa ne olur
bu taraftara bi yerini gösterecen sonra Samsuna gelince kıçın başın oynayacak

Mustafa Kemal ne demiş:ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim
zeka sıfır ahlak dersen sıfırın altında çevik olsa ne olur olmasa ne olur

ahmetsefa55

turgut'a ahlaksız demem.ama cıddı bır hata yapmıstır ve bu hatasından dolayı da benım gozumden düşmüştür.bende hacettepe macındaydım ve sırf yaptıgı hareket degıl mac ıcındekı umursamaz tavırları da gozumun onunde.bosverın.kımler geldı kımler gectı. bu gözler serkanları,celilleri,,cenkleri,timofteleri,ertugrulları,ercanları,vuralları,ilhanları,tümerleri ve oncesınde de ne efsaneleri gordu.konusmaya degmez bence.gelırse gelır topunu oynar.yok gelmezse allah yolunu acık etsın.bız ısımıze bakalım.
samsunspor_x bu takım bu sene superlıge cıkacak!!!  samsunspor_x

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Serkan - 15 January 2011, 18:07:19
Sen Samsuınspor'lumusun Turgurspor'lu mu ona karar ver sonra tartışalım ; şu sitede 500 mesajın varsa 300 tanesi abartısız turgut'la ilgilidir ;)

Sana kalmadı benim Samsunspor'luluğumu tartışmak haddini bil önce.
Sempati duyduğum ve futbolunu beğendiğim bi oyuncu.
Eleştirilcek yönleri olduğu gibi övülecek yönleri de vardır elbet.
Kimseyi savunup koruma amacında değilim tabiki yaptığı yanlıştı.

Sercan

Elimde koskoca bir valizle gittim Hacettepe deplasmanına,oradan da  Antep'e okula geçmek için.Maçı kazanmak için hiçbir şey yapmadığı gibi bir de üstüne yaptığı o hareketten sonra bana Turgut'u kimse sevdiremez...

ahmetsefa55

berusa55

Serkan

15 January 2011, 20:10:55 #10297 Son düzenlenme: 15 January 2011, 20:18:22 Serkan
Alıntı yapılan: LisandroLopez - 15 January 2011, 19:12:34
Sana kalmadı benim Samsunspor'luluğumu tartışmak haddini bil önce.
Sempati duyduğum ve futbolunu beğendiğim bi oyuncu.
Eleştirilcek yönleri olduğu gibi övülecek yönleri de vardır elbet.
Kimseyi savunup koruma amacında değilim tabiki yaptığı yanlıştı.

Samsunspor'luluğunu tartışmıyorum zaten soruyorum kimsenin Samsunsporlu'luğunu tartışmak kimseye düşmez zaten..?

özel mesaj attım zaten haddimide ordan bildirsin ...

ahmetsefa55

9 yaşında ki küçük kardeşim youtube dan açmış 20 ocak videolarını ızlıyo tek tek.bunu gören bi abi daha ne ister ki  :-[

kaptan 55

bizim için trabzona ... SAMSUN ... demeyi o kadar özledim ki bitsin artık bu özlem.. samsunspor_x

TeRMeLee

Bursa-İBB maçında tribünler niye boş ? Bu arada İBB attı.

Burak

Alıntı yapılan: TeRMeLee - 15 January 2011, 22:41:16
Bursa-İBB maçında tribünler niye boş ? Bu arada İBB attı.

cezalı bursa eziktaş maçından

celebi

beşnumara

Turgut'un transferini konuşanlara şunu söyleyeyim: Turgutun 6s ile ilgili haberini yapan gazetede turgut'un menajerinin babası var eski f4bli.Geçen sene de 6s ile ilgili haberlerini yapıyordu sırf piyasa yapması için reklam için.Ha turgut 6sye gider mi bilemem ki bana göre cehennemin dibine gitsin.Ben samsunsporluyum arkadaş benm için turgut hacettepe maçında bitti kim ne düşünürse de düşünsün

spooks

Alıntı yapılan: beşnumara - 16 January 2011, 00:05:22
Turgut'un transferini konuşanlara şunu söyleyeyim: Turgutun 6s ile ilgili haberini yapan gazetede turgut'un menajerinin babası var eski f4bli.Geçen sene de 6s ile ilgili haberlerini yapıyordu sırf piyasa yapması için reklam için.Ha turgut 6sye gider mi bilemem ki bana göre cehennemin dibine gitsin.Ben samsunsporluyum arkadaş benm için turgut hacettepe maçında bitti kim ne düşünürse de düşünsün
hayırlısı olsun diyip geçcez artık ne diyelim