Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Burak

Alıntı yapılan: Burak - 18 January 2011, 09:58:06
bu ara atkı takma işi tavan yaptı. herkeste atkı var. hatta 2-3 tane lise çağında kızın atkıyla gezdiğini gördüm . çok hoşuma gitti. demek ki 1.lige çıksak nasıl olacak

bugünlerde atkılı ilkokul 5.sınıf çağında bir kız görürseniz benim kuzenim olma ihtimali yüksek :D :D  benden göre göre samsunspora heves etti dün atkı aldım ona okula onunla gidip geliyor

Serkan

Jnr.Serkan

19 January 2011, 14:12:58 #10367 Son düzenlenme: 19 January 2011, 14:17:09 Jnr.Serkan
Okulda  Yıllık çıkartılıyor ve herkes beni Samsunsporluluğumla hatırlıyor hoşumada gidiyor :) Şimdi yazıları world'e geçtiğimden tek tek okuma fırsatı buluyorum.Bir kaç örnek vermek gerekirse

Fanatik Trabzonsporlu bir arkadaş.ona yazımda burası heryer değil akıllı olun.20 yıl sonra bu satırları okuduğunda Samsunsporum anadolu destanını yazmış olacak demiştim :)

Bana Trabzonsporlusun diyorsunda kaç defa Samsun maçına geldim senin için utan  Belki bir gün Samsunspor Süperlige çıkarsa Trabzonla maçınızda Samsun tarafına geçip sırf senin için Samsunsporu tutcam söz.Belki beraber gideriz maça  Hep görüşelim seninle kardeşim 

Kızlardan iki yazı ;
Futbolu seninle anladım.Samsunsporu sayende tanıdım 

Senin Samsunspor aşkını ve sınıfta öğretmen masasına çıkıp 3lü çektirmelerini hayatım boyunca unutmam

Böyle hatırlanmak gerçekten güzel.Bir kez daha gurur duydum Samsunsporluluğumla   8)

kuzey55

berusa55

19 January 2011, 15:40:28 #10369 Son düzenlenme: 19 January 2011, 15:44:58 berusa55
AlıntıSıkmamız lazım

İkinci yarıda da sertlik devam edince Selçuk'a döndüm, "Bu kadar sert oynamanın ne anlamı var? Yavaş olun biraz, sakatlanacak çocuklar" dedim. Selçuk'un cevabı ise hayli ilginçti ve "Aman Hakan Ağabey, sıkmamız gerek. Sıkıntılıyız. Durumumuz hiç de iyi değil. Kusura bakma" dedi.

Allah'tan bunlara çakmadık! Kaldı ki bilerek çakmamış da olabiliriz maçtan önce aziz babaları ağlamış bizim Fatih Öztürk'e yoksa iyice dağılacaklardı herifler!  :D
Alıntı
Fatih Öztürk, Fenerbahçe Başkanı aziz Yıldırım'la arasında geçen ilginç bir diyalogu anlattı. Aynı ortamda aziz Yıldırım ile bir araya geldiklerini belirten Öztürk, "Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nda aldığı kötü sonuçlar nedeniyle kendisi bana 'Siz de yenin tam olsun bari' diyerek espri yaptı. Bende bu sözler karşısında gerçekten hayli güldüm" dedi.

Ayberk

Yok ya hakkaten yensek, havalara girebilirdi takım anlamsız bir şekilde. "Biz olduk" diyebilirlerdi, akhisarı muhtemelen fazla küçümserlerdi. Yenilsek falan moral bozukluğu olabilirdi. Beraberlik iyiydi, ne de olsa hazırlık maçı ;)

usare

19 January 2011, 15:49:23 #10371 Son düzenlenme: 19 January 2011, 15:52:27 usare55
http://www.waybackmachine.org/
Yukarıdaki siteye tesadüfen rastladım. Geçmişten günümüze web sitelerinin gelişimini gösteriyo. Tabiki hemen samsunsporumuzun resmi sitesine baktım. İlk site çok amatörce ya. Ama o zamanlar hepsi öyleydi. ilk kayıt 16.09.2000 tarihinden. Gerçekten çok hoş bi arşiv. İncelemenizi tavsiye ederim.
Bizim siteyede baktım bu arada. 3 şubat 2005 ilk kayıt...

**KaR6**

20 Ocakların aranılan ismi Emin Kar, bu akşam 22.15 te trt 3'te, izlemek isteyen olursa diye not düşeyim dedim..

Serkan

( =
hemen not alalım ki unutmayalım:D

kaptan 55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 19 January 2011, 19:59:53
20 Ocakların aranılan ismi Emin Kar, bu akşam 22.15 te trt 3'te, izlemek isteyen olursa diye not düşeyim dedim..

illa ağlatıcan bu akşam mustafa :'(

oguz_5528

Alıntı yapılan: **KaR6** - 19 January 2011, 19:59:53

Bir Kez daha gurur duyacam takımımla,bir kez daha tüğlerim diken diken olacak

binikalamadım

sabah saat 07:40 zapping gezerken HALK TV de Samsunspor dendi hemen geri döndüm tabi Ayrıntı isimli program fb SAMSUNSPOR hazırlık maçından bahsediliyor Yorumcu Lütfi ÖZEN

Samsunsporun fb karşısında diri durduğunu , isabetli transferler yaptığını , özellikle Hakan BAYRAKTAR'ın Samsunspora çok katkısı olacağını söyledi.

Samsun'un ve Samsunsporun Süper Ligi özlediğini , Süper Liginde artık Samsunsporu beklediğini vurguladı...

kaptan 55

twitter

sadece55

hakkaten bende beyaz'a benzettim :)