Lig A 19. Hafta l Kocaelispor 3 - 4 SAMSUNSPOR

Başlatan MeL_55, 28 January 2007, 17:16:56

« önceki - sonraki »

King Of The North

Eyvallah Engin bundan sonra alayına gider.

cagdasahmet

Arkdadaslar bu radyo isi hosuma gitti bizde yapsak ? Bir Radyomuz vardi kapandi mi ? Gerci Süper Lige cikinca Trt Fm veriride... :lol:  :lol:

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "cagdasahmet"Arkdadaslar bu radyo isi hosuma gitti bizde yapsak ? Bir Radyomuz vardi kapandi mi ? Gerci Süper Lige cikinca Trt Fm veriride... :lol:  :lol:

evet ya bizde yapsak gurbetteki arkadaslar icinde cok iyi olur bizde sorun yok ama gurbettekileride dusunmeli yetkili kisiler yaparsa cok iyi olur

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "cagdasahmet"Mac bitti arkadaslar cok iyi oldu 3 Puan maci merak ettim.Youtube'ye cekip yüklerim isterseniz aksam.

böyle bir güzellik yaparsanız memnun kalırız. bekliyoruz.

maviay55

zeki abi eskişehir maçı ne zaman?? duruma göre yaww bilion öğrenciyiz :lol:

bu radyo işini harbi harbi düşünelim beyler çokii olur bizler için süper bi gün yaşattın SAMSUNSPORUM kimse tutamaz artık 4 gol attık 3 de yedik ama olsun değdi  8)  levent hocayı tebrik ediorum yaptıgı değişiklikler yerinde zamanında galibiyeti getirdi

King Of The North

Daha çok var Eskişehir maçına Engin 15 Nisanda olması lazım.Ankaraya 3 saat biliyosun gitmesek ayıp olur.İstersen İzmire de kayabiliriz Altay maçına orada çok arkadaşım var her türlü misafir oluruz yaparlar şekillerini.

Sadece Samsunspor

Gol düellosu Samsunspor'un !..

Türk Telekom Lig A'da 7 gole sahne olan maçta Samsunspor, deplasmanda Kocaelispor'u 4-3 yendi..

KOCAELİSPOR: 3 - SAMSUNSPOR: 4

Stat: İsmetpaşa

Hakemler: Cemil Şensöz xx, Feridun Kara xx, Ali Zağlı xx

Kocaelispor: Hakan xx, Özgür x (Dk. Kaan Dobra xx), Mehmet Kahriman xxx, Koray xx, Bülent Kaan xx, Cem Sinan xxx, Bayram x (Dk. 46 Serhat xx), Haydar xx, Umut x (Dk. 67 Cihan x), Yunus x, Taner xx

Samsunspor: Akın xx, Tufan xx, Kenan xxx, Adnan xx, Gökhan xxx, Serdar xx (Dk. 78 Sinan Özkan xx), Sinan Demircioğlu xxx, Feridun xx, Erol xx (Dk. 59 Serkan xx), Zafer xx (Dk. 84 Ömer ?), Burhan xxx

Goller: Dk. 6 Mehmet Kahriman (Penaltıdan), Dk. 28 Taner, Dk. 90 Serhat, Dk. 26 ve 85 Gökhan, Dk. 36 Burhan, Dk. 90 Sinan Özkan

Sarı kartlar: Dk. 5 Adnan, Dk. 27 Gökhan, Dk. 51 Zafer, Dk. 69 Burhan (Samsunspor)

maviay55

inşallah abi 15 nisandaysa gideriz haftasonu tatilne de olsa :) havalarda iiolur ogün gelsin hele ölmezsek gideriz ok..izmire hiç gitmedim valla  :lol: uzak oraya izin alamam heralt..

KÖRFEZ AĞLADII BEEE

Gurbetci Bülent

Vallahi ben bir gün kalpden gidersem o da samsunspor icin olacak öldüm öldüm dirildim ya.
Arkadaslar haftaya tribünleri doldurun ben gurbetdeyim ama ruhum 19 mayis stadinda olacaktir.
SIMSEK CAKMAYA BASLADI yine

maviay55

bülente katılıyorum ŞİMŞEK çakmaya başladı yavaştan hissettirio kendini inş.devamı gelir

herkese hayırlıgünler ben kaçtım sohbet paylaşım için tşkler..

forzasamet

Alıntı yapılan: "Gurbetci Bülent"Vallahi ben bir gün kalpden gidersem o da samsunspor icin olacak öldüm öldüm dirildim ya.
Arkadaslar haftaya tribünleri doldurun ben gurbetdeyim ama ruhum 19 mayis stadinda olacaktir.
SIMSEK CAKMAYA BASLADI yine

al bende de o kadar öldüm öldüm dirildim ama kocaeli ni deplasmanda yenmek onların ünvanlarını ellerinden almak çok güzel

ne mutlu samsun luyum diyene ne mutlu samsunspor luyum diyene

yasasın samsun geliyor samsun

kaldı 15 final haydi samsun um gösterelim samsunun kim oldugunu onlara

iiiiiiişşşşşşşşşşşttttttteeeeeeeee  bbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuu

berusa55

allahınıza köle olayım koclarım benim!evlerinde yenilmeyen adamlara 4 tane caktık!hay yavrum benim!samsunsporumuz da baya bi düzelme var arkadaslar!3 gol yemişiz hiç önemli değil!adamların forvet hattındaki isimler iyi evlerinde oynuyorlar!ama samsunumuz napıyor?bize 3 atana 4 tane cakıyor!heyt be!haftaya elazıga sans veren var mı!biz de oyuna girenler de cıkanlar da süper...takım oluyoruz sanırım!tesekkürler SAMSUNSPOR'um...

cem and naz55

en çok sevindiğimde burhanın samsunspora kastık diye bize gülenler burhandan en iyi cevabı sahada aldılar burhan golü atınca kocaelileri görmek isterdim
efsane dönüyor

berusa55

evet burhana da ayrıyetten hella olsun!burhan kocaeliye caktı resmen samsunsporlu oldu :lol:

forzasamet

Alıntı yapılan: "berusa55"allahınıza köle olayım koclarım benim!evlerinde yenilmeyen adamlara 4 tane caktık!hay yavrum benim!samsunsporumuz da baya bi düzelme var arkadaslar!3 gol yemişiz hiç önemli değil!adamların forvet hattındaki isimler iyi evlerinde oynuyorlar!ama samsunumuz napıyor?bize 3 atana 4 tane cakıyor!heyt be!haftaya elazıga sans veren var mı!biz de oyuna girenler de cıkanlar da süper...takım oluyoruz sanırım!tesekkürler SAMSUNSPOR'um...

elazıga sans mı dedi biri
öle bi ihtimal yok kardeşim sonuna kadar samsunspor o maç sabaha kadar oynansın her türlü alırız
alayına isyan ölüme samsunspor