Lig A 19. Hafta l Kocaelispor 3 - 4 SAMSUNSPOR

Başlatan MeL_55, 28 January 2007, 17:16:56

« önceki - sonraki »

berusa55

elazığıya orda bastık burda da basarız!hep basmıstık zaten:)sansı olmayan samsuna gelmesin artık!hadi samsunum hep böyle!

forzasamet

elazıga orda bastık burda da allah ın izniyle fark atarız

berusa55

arkadaslar biz bu kocaeliye niye hep basıyoruz ya! :) adamlar hicbir seyden cekmedi bizlerden cektikleri kadar :D tekrar tesekkürler SAMSUNSPOR'um.bizi cok mutlu ettin bu hafta sonu yine!

forzasamet

hep böle mutlu olalım samsunsporla tek güvencimiz samsunspor

34 SS 1965

cok zevklı bır mactı anlatılmaz yasanır hava guzel takım guzel goller guzel eee tabı bıde levet hocanın seklıde guzeldı hanı :lol:  :lol:  :lol:

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "34 SS 1965"cok zevklı bır mactı anlatılmaz yasanır hava guzel takım guzel goller guzel eee tabı bıde levet hocanın seklıde guzeldı hanı :lol:  :lol:  :lol:

Kardeşim uygun bir zamanında uzun uzun yaz izlenimlerini; şimdi bir kuş kadar hafiflemişsindir.

Takıma tebrikler ama oradaki her bir Samsunsporluya da tebrikler.

Yalnızca BİZ

Samsun galip olduğunda haftam güzel geçiyor.

dr_ahmet

Oh be içerde dışarda farketmeden
herkesi yenebilen güçlü, şanlı SAMSUNSPORUM
hoşgeldin.

L1NUX1NG

Serkan

kayacan

Alıntı yapılan: "samsunlu1965"
 macı tv vermiyor bu macta 1 puan alsak iyi kocaelispor iyi tarnsferler yaptı forvette taner le yunus cok iyiler yeni trasferleri kocaelisporun dikkat etmemiz lazım ama inşalla alırız macı

Yeneriz dedimmi yeneriz......

veis

şuan parmaklarım dondugu için çok şey yazamıyacagım ama samsusporda samsunsporun vefalı taraftarıda süperdi.

Ladikli

Maça bıraz tutuk başladık ve bunun sonunda da penaltıdan bir gol yedik.Ama oyunda dengeyi kurmamız fazla uzun sürmedi ve G.Kaba'nın muhteşem golü ile beraberliği sağladık..Bizim golden sonra rakıp tribünler ile atışmalar oldu buarada da golu yedık.Beraberliği Burhanın golü ile bulduk ve G.kaba nın golü ile 3-2 öne geçtik.Sinanın muhteşem aşırmasıyla 4-2 öne geçtik.Kocaeli son anda bir gol daha buldu ve 4-3 kazandık.Takım ilk yarıya oranla ikinci yarı daha iyiydi.İlerisi parlak görünüyor.Maç resimlerini birazdan ekliyeceğim.

forzasamet

yyyyyyaaaaaa intyernetten okudugum haberlere göre 700 civarında taraftarımız varmış gercekten o kadar varmıydı???

s_uzunkaya

hayırlı olsun arkadaşlar bu galibiyet. bu galibiyet sadece 3 puan değil samsunsporun gerçek hüvviyetini kazanma galibiyetiydi. samsunsporun 2. golü resmen geliyorum dedi ve cep tel. numa bile kaydeddim ;) 3 atak çektim 5 dakka içersinde ve 3. atağı gol alarak yakaladım. pcim format landığından görüntüleri şuan indiremiyorum. kısaca maça deyineyim. 1. yarı dengeli 2. yarının ilk 30 dakkası ise süper baskılı, ne yaptığını bilen, güven veren bir samsunspor izledim. futbolcuların uyumu harika. defansta tufan çok iyiyken feridunun un 40 yıllık samsunsporlu gibi cansiperane ve seyircileri ateşlemek için tribünlere işaretler yapması bu takımı ne kadar sevdiğini gösteriyor, çok beğendim feridunu. adnan ı hısrlı bilirdik zaten ama böyle bir maçını ilk kez gördüm. gökhan yere sağlam basmaya başlamış güven kazanmış sinan sonradan girmesine rağmen klas farkını gösterircesine attığı gol samsunsporun hcumundaki alternatiflerini gösteriyordu. kısacası bu maçtan sonra bir sayısalcı olarak şunu diyebilirim:
geri kalan 15 maç var;
galibiyet 3 puan;
15*3= 45 puan
şuanki puanımız 26;
26+45 = 71 puan :)
ben buna inanıyorum... zaten olması gerekende bu ;)
tşkler samsunsporum...
istanbuldaki maçlarda görüşmek üzere, herkeze slmlar sevgiler...