Lig A 19. Hafta l Kocaelispor 3 - 4 SAMSUNSPOR

Başlatan MeL_55, 28 January 2007, 17:16:56

« önceki - sonraki »

55erdem55

edmontdante

Hayırlı olsun beyler.Haftaya  her zamanki yerimizdeyiz.

maviay55

spiker ağlıoooo Allahım sana şükürler olsun yawww

ZEKİ ABİİİİ Allahhhh 3-4 SAMSUNSPORUM SEN ÇOK YAŞAAA

MAÇ BİTTİİİ  :!:  :!:  :!:  :!:

gyuksel55

OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH İŞTE SAMSUNSPOR BU

Sadece Samsunspor

mac bitttttiiiiiiii 3-4 yendik

SAMSUNSPORUM BENIM

samsunmania

işlem tamam geriden gelip bu maçı almak çok güzel bekle bizi süperlig

cagdasahmet

Mac bitti arkadaslar cok iyi oldu 3 Puan maci merak ettim.Youtube'ye cekip yüklerim isterseniz aksam.Ohh beee rahatladim ya Allahim sana cok sükür:lol: Heyecanli mac oldu

kerem55

öldüm bittim valla
Allah'ım sana şükürler olsun.
aldık maçı.

Pergani 55

bu ne ya goller peşpeşe geldi. keşke o golü yemeseydik. neyse maç bitti

kadir55ist

bittiiiiiiiiiiiiiii
işte bukadar
gerçek samsun geliyor
büyük samsunspor büyük taraftarına koşuyor
bence bugünün en büyük olayı büyük samsunspor taraftarıdır
hepsinin alnından öpmek gerekli.

King Of The North

Engin kardeşim ben ne dedim bu maç kesin bizim.Beni utandırmadılar çok mutluyum arkadaşlar.Eskişehir maçını iple çekecem kesin ordayız varmısın Engin?

samsunmania

arkadaşlar forumdaki bütün kardeşlerim teşekkürler. Ta izmirden sanki maçta tribündeymişim gibi heyecan yaşattınız. Herkes aldığı haberleri paylaşıyo, dostluk had safada.İşte Samsunlu ve Samsunsporlu olmanın ayrıcalığı bu.Bu yüzden biz farklıyız.

timofte

Galibiyet yakıştı Samsunspor'umuza.. Zor bir deplasmandan 3 puanla döndük. İkinci yarıda üstün oynadık ama galibiyeti getiren golleri evsahibi ekip galibiyet için yüklenirken bulduk. Bundan sonra bize düşen bu çıkışı sürdürmek. Haftaya Elazığ maçı ile kaldığımız yerden devam etmeliyiz. Takımı yalnız bırakmayan taraftarlarımız bütün övgüleri hak ediyor. Bir de spiker için yorum yaparken biraz empati yapmalıyız bence, sonuçta maçı kendi taraftarları için anlatıyor. Ayrıca hepimiz taraftarız ve benzer duyguları hissediyoruz. Artık onlara bundan sonraki maçlarda başarılar.

maviay55

birlik ve beraberligin sonucu hep zafer olur...SANA süperlig yakışır SAMSUNUM yürü be

NOT:ALAYINA GİDERİZ ZEKİ ABİİİ  :P  :P  :P

sunbeam

Helal olsun. Iki sefer yenik duruma düstükten sonra deplasmanda mac alan takimi bu saaten sonra kimse durduramaz. Rehavete kapilmayip Elazigida yeneriz insallah.

Dördüncü golu Sinan Demircioglumu atti yoksa Sinan Özkanmi?