Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kuzey55

Alıntı yapılan: Burak - 11 December 2010, 17:14:29
Yalnız atılsaydı bu kadar sevinmezdim sen hakeme çemkireceğine önce doğru dürüst yerde dur kale de ortadan golü yedi

aynen nasıl bi kaleci oldugunu gördük :) ama kalede kim olursa olsun öyle golleri zor atarız.şöyle adamları alamıyoruz.para desen bu sene o da var.gidip abdulaziz le zirveye oynuyoruz.göz var nizam var...

55.hakan

Bizim işimize yaradı sayılır tabiiki galibiyet almamız şartıyla

kuzey55

bolusporlu erdem : kerem abiyle aynı takımda oynadım tanıyordum onu biliyordum :)

Ertuğrul Sağlam

Arkadaşlar Akşam saatlerinde külübümüzü ziyaret eden (Halen Külüpte olabilir) Metro Holdink Yön.Kur. Başk. Galip Öztürk'e yakın bir kaynaktan aldığım sevindirici gelişmeyi sizinle paylaşmak istiyorum.
Galip Öztürk kulübümüze 2011 model otobüs hediye etti. (Herkes futbolcu olamasını istiyordu ama neyse ;))

Daha başka gelişmeler olursa sizin ile paylaşacağım.

kuzey55

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 11 December 2010, 19:52:28
Arkadaşlar Akşam saatlerinde külübümüzü ziyaret eden (Halen Külüpte olabilir) Metro Holdink Yön.Kur. Başk. Galip Öztürk'e yakın bir kaynaktan aldığım sevindirici gelişmeyi sizinle paylaşmak istiyorum.
Galip Öztürk kulübümüze 2011 model otobüs hediye etti. (Herkes futbolcu olamasını istiyordu ama neyse ;))

bu süper bir haber abi.güzel bir otobüs yakışırdı zaten bize...

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: gkhn - 11 December 2010, 17:09:50
Adamlar 2 frikik golüyle aldı üç puanı.

Ben maçın sonlarını izleyebildim fakat Erdem di sanırım adam iki firikik atışı kullandı penaltıdan daha rahat atış yaptı helal olsun beraberlik işimize gelirdi bolunun galibiyeti daha fazla işimize geldi..tabi kazana bilene..

cembaba

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 11 December 2010, 19:52:28

Abi süper bir gelişme bu takım için iyi..

Kadir ÇELEBİ

bu kulüp bu otobüsü satar mı ??? satar bence..

berusa55

11 December 2010, 21:04:13 #8768 Son düzenlenme: 11 December 2010, 21:57:03 berusa55
Bu bir otobüs değil midibüsmüş. Malum; takımımızın Mercedes otobüsü var zaten.

AlıntıÖztürk'ten Samsunspor'a midibüs
11 Aralık 2010 / 18:55

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Samsunspor'a midibüs bağışladı.
Nuri Asan Tesisleri'nde midibüs devir teslim töreni gerçekleştirildi. Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Samsunlu Galip Öztürk'ü, kulübe gelişinde Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu karşıladı. Sporcuların alkışları arasında yönetim kurulu toplantı odasına giren Öztürk, midibüsün teslimini yapılacağı protokolü imzaladı. Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, Galip Öztürk'ün sadece Samsunspor değil, şehrinin yanında olduğunu, yatırım yapan ve şehri seven ender insanlardan biri olduğunu, Samsunspor'un önemli bir sorununu çözdüğünü kaydetti.

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, 'Samsunspor deyince' akan suların durduğunu, kulübün midibüs ihtiyacının bildirilmesinin ardından gerekli çalışmanın yapıldığını kaydetti. Samsunspor'un halkın beklediği yerde olmadığını ifade eden Öztürk, "Bu sene diğer takımların da durumuna bakarsak daha toplu ve diri takım. Ben, Süper Lig'e yükseleceğine inanıyorum. Takviye oyunculara ihtiyaç var. Bir oyuncunun bizim tarafından alınabileceğini söyledik. Sadece otobüsle değil, Samsun'a daha çok neler verebilirzin üzerinde duruyoruz" dedi.

Turizmin sporla özdeşleştiğini ifade eden Öztürk, bu yönde çalışmaların da olduğunu dile getirdi. Öztürk, daha sonra toplantı salonundan çıkarken sporcu çocuklara 50'şer TL dağıttı. Otobüsün anahtarını küçük bir sporcuya teslim eden Öztürk, tesislerde bir süre yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Daha sonra Öztürk, genç bir sporcu ile midibüsün direksiyonuna geçti.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=27002

Kaya

ADAMSIN..... >l< >l< >l< >l< >l< >l< samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

AntZ

Allah işlerini rast getirsin başkanım. Allah başımızdan eksik etmesin seni.

seckin55

Evet abi bildiğimiz yarım otobüsler.Helal olsun.BÜYÜKSÜN... samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

Burak

sırf senin bu tutumun yüzünden metroya biniyorum yoksa yüzüne bakmam metronun bravo >l< >l< >l< samsunspor_x

isyan

Helal olsun Galip Öztürk'e, bide Samsunspor'a daha neler verebiliriz diyor . Allah basimizdan eksik etmesin  >l<

berusa55

TV'de Spor Ekranı

11 Aralık Cumartesi

21.45 Genoa - Napoli /SPORMAX / TV 8
21.45 PSV Eindhoven - De Graafschap / Beyaz TV
22.00 Auxerre - Marsilya /KANAL A
23.00 Atletico Madrid - D. La Coruna /NTV Spor - Anlatan: Osman Sakallıoğlu

12 Aralık Pazar

13.30 Bologna - Milan /TV 8
13.30 Vitesse - Ajax / Beyaz TV
13.30 Bizkaia Bilbao Basket - Unicaja Laboral /TRT 3 Anlatan: Murat Murathanoğlu
14.00 Samsunspor - Gaziantep BŞB /TRT 1 Anlatan: Hünkar Mutlu
14.00 Sivasspor - Konyaspor /DIGI
15.00 Galatasaray Medical Park - Tarsus Belediyesi (KADINLAR BASKETBOL) GS TV
15.30 Bolton - Blackburn Rovers /SPORMAX / PL TV
15.30 Heerenveen - Twente / Beyaz TV
16.00 AS Roma - Bari /TV 8
16.00 İstanbul BŞB - Trabzonspor /LİG TV
16.30 Freiburg - Mönchengladbach /TRT 3 Anlatan: Alper Bakırcıgil
17.00 Adanaspor - Akhisar Bld.Spor /TRT Anadolu Anlatan:Hakan Aslan
17.00 Gaziantepspor - Kayserispor /DIGI
17.30 Galatasaray Medical Park-Vakıfbank Güneş Sigorta TT (BAYAN VOLEYBOL) GS TV
18.00 Tottenham - Chelsea /SPORMAX
18.00 O. Lyon - Toulouse /KANAL A
18.30 Mainz - Schalke 04 /TRT 3 Anlatan :Taha Can
19.00 Ankaragücü - Fenerbahçe /LİG TV
19.00 Denizlispor - Kayseri Erciyes /TRT 1 Anlatan: Birol Reçber
20.00 Real Zaragoza - Real Madrid /NTV Spor - Anlatan: Ercan Taner
21.45 Juventus - Lazio /SPORMAX / TV 8
22.00 Barcelona - Real Sociedad /NTV Spor - Anlatan: Emre Gönlüşen
22.00 Bordeaux - Rennes /KANAL A

13 Aralık Pazartesi

19.00 Karşıyaka - Orduspor /TRT Anadolu Anlatan: Murat Ünlü
19.30 Fenerbahçe Acıbadem- Dinamo Moskova (BAYANLAR AVRUPA ŞAMPİYONLAR LİGİ) TRT SPOR - TRT HABER Anlatan: Cüneyt Kıran
20.00 Bursaspor - Kasımpaşa /LİG TV
22.00 Man. United - Arsenal /SPORMAX
22.00 Valencia - Osasuna /NTV Spor - Anlatan: Osman Sakallıoğlu