Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Serkan

Sercan

celebi

üüüüüüüüürüüürüüüüüü tam saf bunlar ya ;D

cembaba

Sercan

Alıntı yapılan: CemBaba - 12 December 2010, 21:24:15
Gururluyuz, güçlüyüz biz ankaragüçlüyüz! :)

Bende severim Ankaragücü'nü.. :) samsunspor_x samsunspor_x

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 12 December 2010, 21:21:30
Bu Ankaragüçlüler ne çok seviyormuş bizi ya :) :)

http://www.ajansspor.com/yorum/?h=267350&offset=20

hacettepe maçı için ankara 19 mayısa gittiğimizde stadın önünde bekliyorduk. o sırada iki tobüs ankaragücü taraftarı geldi. önce dedik, haydaaa, nerden çıktı bunlar? yan sahada çubukspr'un mu ne msçı varmış, onun için gelmişler, otobüsten indiler ve "samsun" diye tezahürata başladılar. zaten eskiye dayanan bir dostluk var aramızda. eğer çıkarsak bursaspor ve a.gücü ile iyi ilişiklier kurulacak gibi görünüyor, bazı sebeplerden dolayı.

Burak

Alıntı yapılan: samsuni - 12 December 2010, 21:26:53
hacettepe maçı için ankara 19 mayısa gittiğimizde stadın önünde bekliyorduk. o sırada iki tobüs ankaragücü taraftarı geldi. önce dedik, haydaaa, nerden çıktı bunlar? yan sahada çubukspr'un mu ne msçı varmış, onun için gelmişler, otobüsten indiler ve "samsun" diye tezahürata başladılar. zaten eskiye dayanan bir dostluk var aramızda. eğer çıkarsak bursaspor ve a.gücü ile iyi ilişiklier kurulacak gibi görünüyor, bazı sebeplerden dolayı.

2004 yılında yurttayken Samsunspor formasıyla geziyordum ( daha sonra o formayı keybettim  :'( :'( )   . Bir tane çocuk geldi '' Şirinler mi dedi '' direk.  Samsunspor'u severiz biz falan dedi çocuk ankaragüçlüymüş

lucarelli

Uzaktan severler de seneye süper ligde karşılaştığımızda ne olacak. asıl dostluk o zaman çıkacak. İnşalah o zaman da karşılıklı olarak böyle duygular besleriz. Bu arada Ankaragücü attı Fener'e..

Akyol

Alıntı yapılan: samsuni - 12 December 2010, 21:26:53
Onlar ankaragücü taraftarı değildi sanırım yerel bir takımın (çubukspor muydu neydi?) taraftarıydı. Tabii yurdun neresine gidersek gidelim belli bir karizmamız var geçmişten gelen bu oldukça gurur verici bir durum...

mehmet yılmaz

Özelde çubukspor maçı için gelmişlerdi ama tribünde ankaragüçlülerdi benim bildiğim...
bizim çarşambasporlular gibi...

Akyol

O zaman; Bıraktık işi gücü saldır ankaragücü >l<

mehmet yılmaz

fenere 2'yi de yasladı başkent. bugün ts'ye 40 m. mesafeden penaltı çaldı hakem, oyun 1-1'di ve penaltı ile ilgisi yoktu. rakiplerinin de salaklğı ve formsuzluğu göz önünde tutulrsa maalesef ts bu sezon şampiyon olacak gibi görünüyor. tek umudum Bursa kaldı.

gkhn

Saldır ankara oooo :) 2 yaptı ankaragücü..

ahmetsefa55

boyle gıderse trabzon sampıyon olabılır. :( :(

engin55