Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kuzeycity

Alıntı yapılan: Burak - 11 December 2010, 21:32:29
sırf senin bu tutumun yüzünden metroya biniyorum yoksa yüzüne bakmam metronun bravo >l< >l< >l< samsunspor_x

aynen kardeşim

cembaba

Arkadaş bu adam başkan olmalı ya...

Kaya

Çok yakındır Galip Öztürk'ün başkan olması..Samsun'a taşındığını ve zamanının büyük kısmını memleketinde geçirdiğini duydum.

red_white

Alıntı yapılan: iak5529 - 11 December 2010, 22:52:31
Çok yakındır Galip Öztürk'ün başkan olması..Samsun'a taşındığını ve zamanının büyük kısmını memleketinde geçirdiğini duydum.

tahminmi yoksa duyummu?

berusa55

Ağzından bal damlıyor İnanç'cım. İnşallah bu gerçek olur bir gün.

lucarelli

Bence Türkiye geneline hitap eden işadamları bir klübe kolay kolay başkan olmaz. Samsunsporun herhangibir şehir takımıyla olası rekabeti o şehrin takımını tutanların metro'ya binmemesine neden olur. Nasıl ki ben Trabzonsporlu olduğunu flama, bayrak vb gibi şeylerlealenen belli eden yerlerden alışveriş yapmıyorsam, Galip Öztürkün Samsunspor'a başkan olması durumunda Metronun Trabzon arabalarının işlerinde düşüş olabilir.  (Çok mu paranoyak düşünüyorum acaba?)

Gönül başkan olsun ister ama Galip Öztürk sadece dışardan destek olur gibi geliyor.

Kaya

Tahmin değil ayvacıkta kendisi.Zaten kulüp ziyareti ve bunun dışında bugün otobüsle ilgili durumu göz önünde tutulursa uzun zamandır Samsunda olduğunu görmüş oluyoruz.Ayrıca Samsunspor'a daha neler verebiliriz onu düşünüyoruz diyen birinden umutlu olmakta gayet doğal  :D

Burak

11 December 2010, 23:10:30 #8782 Son düzenlenme: 11 December 2010, 23:12:07 Burak
Alıntı yapılan: lucarelli - 11 December 2010, 22:58:56
Bence Türkiye geneline hitap eden işadamları bir klübe kolay kolay başkan olmaz. Samsunsporun herhangibir şehir takımıyla olası rekabeti o şehrin takımını tutanların metro'ya binmemesine neden olur. Nasıl ki ben Trabzonsporlu olduğunu flama, bayrak vb gibi şeylerlealenen belli eden yerlerden alışveriş yapmıyorsam, Galip Öztürkün Samsunspor'a başkan olması durumunda Metronun Trabzon arabalarının işlerinde düşüş olabilir.  (Çok mu paranoyak düşünüyorum acaba?)

Gönül başkan olsun ister ama Galip Öztürk sadece dışardan destek olur gibi geliyor.

ben bunun bir kriter olduğunu düşünmüyorum olsa bile çok küçük bir kitleyi etkiler düşüncesindeyim . Ne bilim Adnan Polat'ın otelinde sadece gese liler kalmıyordur. Yada Kığılı 'dan sadece fenevliler alışveriş etmiyordur ( bu örnekler daha gözönünde olduğu için bunları verdim ) . Sonuçta otobüsle uçak arasında da rekabet var ama metro cayır cayır uçak bileti satıyor kendi yazıhanelerinde. sürekli evde ve işte sabit telefonla konuşmamızı dikte eden turk telekomun yan kuruluşu avea . Ticari taktikler siyasetten beter 2+2  dört etmiyor. Bizim kulübe başkan olanların işleri hep düzeliyor . Bir kere de işi düzgün olan birisi gelsinde işlerini düzeltmekten çok kulüple uğraşsın

red_white

http://www.facebook.com/Kadenizliyiz

şuraya bakın beyler adamlar 100.000 kişilik karadeniz sayfasını hacker leyip aponun videolarını yayınlıyorlar  :o  

Fecr_55

Gercekte böyle bir seye imkan veremedikleri icin sanalda yapabilirler zaten i.ne cocuklari..

Sercan

Alıntı yapılan: red_white - 11 December 2010, 23:25:06

şuraya bakın beyler adamlar 100.000 kişilik karadeniz sayfasını hacker leyip aponun videolarını yayınlıyorlar  :o 

Evet ben hemen çıktım sayfadan...

AntZ

şuraya bakın beyler adamlar 100.000 kişilik karadeniz sayfasını hacker leyip aponun videolarını yayınlıyorlar  :o 

Ancak böyle tatmin olurlar, üstünüze düşeni yapın ve çokta sallamayın.

Sayfa'yı şikayet et --->
Nefret söylemi içeriyor veya bir bireye saldırıyor --->
Bir ırkı veya etnik kökeni hedef alıyor

AntZ

- Birader Hangi takımlısın?
- Galatasaraylıyım?
- Başka? Büyüklerden Hangisi?  :) 8)
- Samsunspor
- Şşşş orda dur, Samsunspor tek başına tutulur ilavesi olmaz  1dk!!! samsunspor_x

sercan5592

bunları sayfa yonetıcılerının bılgısızlıgınden yapabılıyolar bu şerefsizlerin en iyisi oldugunu söyleyen bı grup vardı zamanında coldhackers dıye Türkler basmıştı çok fena kuyruk acıları çoktur

maviay55

12 December 2010, 19:31:05 #8789 Son düzenlenme: 12 December 2010, 20:00:08 maviay55
adana  adana_x 2-2 akhisar bld.    akhisar_x  :D