Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

twitter

berusa55

55.hakan

Burak

Kerem'i de atsaydı hakem ne sevinirdim .Gol olmadan önce itiraz etsene faul değil diye. Adam golü atmış burada faulmu olur triplerine giriyo hıyarzan

Sercan

TeRMeLee

Sercan

berusa55

Bizde diğer maçlarda da şansımız yok anasını satayım maç berabere itsin isteriz illa bir taraf kazanır yine

gkhn

Adamlar 2 frikik golüyle aldı üç puanı.

kuzey55

mersinin yenmesinden daha iyi bi sonuc oldu bu.yarın kazanıp ikisini de altımıza almamız lazım

kuzey55

ayrıca şöyle güzel golleri hiç atamadık,böyle bi maçı hiç çeviremedik...

kabacevizli55

11 December 2010, 17:12:08 #8756 Son düzenlenme: 11 December 2010, 17:28:15 samsuni
 bolu_x haketti  ya yiğidi öldür hakkını ver 90 dk sahda bi sey yapma gel 3 puan al var mı öle  miy_x

gkhn

Bende onu merak ediyorum biz ne zaman atacaz böyle goller  :-\ Abdlzz in kullandığı duran toptan bir fayda görmdk ama hala o kullanıyor çıldırmamak elde değil...

Burak

Alıntı yapılan: Burak - 11 December 2010, 17:04:28
Kerem'i de atsaydı hakem ne sevinirdim .Gol olmadan önce itiraz etsene faul değil diye. Adam golü atmış burada faulmu olur triplerine giriyo hıyarzan

Yalnız atılsaydı bu kadar sevinmezdim sen hakeme çemkireceğine önce doğru dürüst yerde dur kale de ortadan golü yedi

beşnumara

ne güldüm mersine özellikle kereme :D levent eriş istifa dye haykıranların halini çok merak ediyorum.Adamlar öle veya böyle 2 güzel gol atarak galip geldiler.Yarın kazanırız ve iksini de altımıza alırız :D