Bülent Korkmaz Çarşamba günü Samsunda..

Başlatan maviay55, 06 December 2010, 21:01:19

« önceki - sonraki »

jean

Bulent gelecegine kalparin kalmasi daha iyi oldu

Lusage

Buradaki büyüklerimizin yalan söyleyecek hali yok. Daha dün Bülent Korkmaz'a teklif götüren yönetim bugün arka planda bulunan kişilere karşı tutunduğu boynum kıldan ince tutumuyla her şeyi eline yüzüne bulaştırdı.. Hadi siz bildiğin piyonsunuz. Peki biz zamanında diyorduk ki "Samsunspor'a Sahip Çıkmayan Siyasetçiye Yazıklar Olsun". Sezon başı sahip çıkanlar bugün neden Hüseyin Kalpar'ın hala daha arkasındalar. Ortada bir başarı yok. Tavşanlıyı, Kartalı, Akhisarı, Güngöreni yenemiyorsun. Tavşanlı beraberliğinden sonra takımdaki futbolculardan çok hocanın tercihleri ve sezon sonunda bizi götürebileceği nokta yapılan transferleri kullanamayışı tartışılıyor. Siz ne halt ediyorsunuz önce Bülent Korkmaz ile görüşüp sonra yok görüşmedik hocamızın arkasındayız diyorsunuz. Sizmi hoxanın arkasında hocamı sizin arkanızda çözemedik gitti...

Sezon başı o kadar para veren futbolcuların parasını üstlenen ama bu parayı ve futbolcuları kullanamayan hocayının hala yanında saf tutan kişide nasıl bir ticari zeka var anlayamıyorum. Farklı planlarınız mı var hayırdır!

"Samsunspor'a zarar veren siyasetçiye, işadamına veya herkimse yazıklar olsun"

cezayir55

bosverin her iste bir hayir var biz takimi yine destekleyelim hoca gondermeyle bu isler cozulmuyor bence bazi futbolculari gondermek lazim kenan ve cenk gibi bu obur oyuncularada ders olur

saim55

geç olmadan bir an önce müdehale edilmesi gerekiyor. bu sene de çıkamazsak artık hiç çıkamayız.

Dartagnan

twitter da tanju colagın bir tweeti.

Bulent korkmaz,a teklif goturmusler ama kendisi kabul etmemis..birebir ogrendim kendisinden
about 11 hours ago via Twitter for BlackBerry®

edmontdante

Bülent KORKMAZ"a  teklif götürüldüğü haberi kesindir.Yönetim çıkıp yalanlasa bile kesindir.Bu yönetimin zaten ne yaptığı belli mi?Hocanın yalanlarına hikayelerine aksini bildikleri gözleriyle gördükleri halde ortak olmadılar mı?Ses çıkarabildiler mi?

ibo055

umutlarımız  hayallerimiz   bitti artık  ne var bu  hocada

sadece55

Abi desene yine hikaye işler dönüyor...Yok arkadaş biz çıkamayız lige filan

brigand

yaşanan gelişmeler tamamen acizlik. yapılan yardım karşılıklıysa zaten yardım değildir.yapılan yardımların reklam için, göz boyamak için yapıldığı görülüyor. yazık !!! :(

55.hakan

Bir dahaki senenin wikileaks belgelerinde öğreniriz artık Kalpar'ın neden gönderilemediğini

s_uzunkaya

bülo devre arasını bekliyor olabilir. bülonun istediği transferler gerçekleşirse gelmeyi vaad edmiş olabilir. adam iyi kötü salatasarayda antrönörlük yaptıktan sonra süper lige oynayamıyacak bi kadroya antrönör olarak gelmek istemez. salatasaray dan sonra bankasya liginde bi takıma antrönör ol ve onuda süperlige çıkarama  :( antrönörlük hayatı tamamıyle biter. ama bide şu var 5 senedir süper lige çıkamayan bi takıma antrönör olarak devre arasında geliyosun ve süper lige çıkarıyosun. bu da bülente iyi reklam olur,tekrar doğuşu olur. bence devre arasındaki transferlerin rengine bakmak gerek.

doðan

Yukarıda enginin de söylediği gibi , bülen korkmaza teklif götürdükleri kati doğrudur, kaynaksa bülen korkmazın kendi arkadaşıdır , banada sorduğunda bu kişi nasıl olur bülent diye ilk cevabım olmaz kaldıramaz bu yükü oldu hatta yakın arkadaşı olduğu içinde bozuldu bu abim , sonradan yine emin kaynaklardan aldığım emin bilgide kabul etmediği çünkü takımı zayıf bulduğu yönünde , takviye yapılacağı sözünün veril diği takımın arkasında şehrin bütünleştiğini taraftarın desteğinin görülmeye değer olduğu ordu maçının atmosferi ve transfer sözü verenlerin büyüklüğü karşısında ikn olmuş hatta mehmet yılmaz transferini ( ki bunu bende ilk defa duyuyorum) yapacaklarını söylediklerinde olur  o zaman dediğini biliyorum , sonrasında yine sağlam bir kaynak tan aldığım istihbarattta , 15 dk ile kendisinden bilgiyi direkt alıcakken kaçırdığım kulüpten ilgili kaynak , gündemde böyle ismlerin olabileceğini basının sürekli yazacağını çokd apayidar olmayın dediğini duydum ama en önemlisi bu kişinin başkasıda olabilir ( bülentden ) sözü ile hocanın gideceğini yalanlamadığını duydum , ama vel hasıl son açıklama hocamızın yanındayız sözü ile herşeyi askıya alarak ...
sabret gönül şarkısını mırlıdanmaya devam

jean

Bulent kimki gelirim diye vaad edecek basarisi yok birseyi yok huseyin hoca daha iyidir ondan attan inip essege biniyorduk nerdeyse

Ertuğrul Sağlam

Son iki maçtan çıkaracağımız 4 veya 6 puan, Hüsyin KALPAR ile yola devam edeceğimiz anlamına gelir.
Son iki maçı iyi skor ile bitirsekmi daha iyi? bitirmesekmi?... :(

Mustee13

Son 5 maçta 1 galibiyetimiz var. Mersin maçını da sayarsak son 6 maçta 1 galibiyet.

Bay geçtiğimiz hafta takım kampa götürülmüştü. Kondüsyon depolaması yapıldı. Sonrasında gelen 4 haftada 3 galibiyet 1 beraberliğimiz var. Karşıyaka maçıyla birlikte takımda kondüsyon düşüklüğü başladı.

Sezon başında da takıma fizik kondüsyon yüklemesi yapılmadığı söyleniyordu. Keza (Mersin maçı hariç) ilk 4 haftada 1 galibiyetimiz var. Kalpar da bunu bildiği için o kadar çok rotasyonlu oynattı ki bir türlü takım olamadık.

Bu kondüsyon problemini son 135 dakikada da gördük. Takımın dayanabilme süresi 60 dakika. Hatta o kadar ki ilk yarılar hep rolantide oynuyoruz. Sanki takım gücünü ikinci yarıya saklıyormuş gibi.

Hangi hoca gelir bilmem ama gelirse bir hoca bu takımın fizik kondüsyonunu yukarı çekmesi lazım. Ya da söylesin Klapar'a birileri o yapsın. Hoş Kalpar ile bu takımın sadece kondüsyon sorunu yok. Ama en temel şeylerden biri. Yoksa bu şekilde sezon sonunu göremeyiz.