Samsuni Bank Asya 1. Lig Günlüğü'nde

Başlatan AntZ, 05 December 2010, 00:02:27

« önceki - sonraki »

Ekrem

Dartagnan

55JNR55

Mehmet abi için rant peşinde diyen grubun tek sıkıntısının kendi isimlerinin geçmemesi ne kadar ilginç değil mi ???

[IMG=http://img163.imageshack.us/img163/4241/ayp.th.png][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

lucarelli

Bi deli bi kuyuya taş atmış bin akıllı çıkartamamış. ss.biz her organizasyonu kendi yapıyor, otobüsünü kaldırıyor, biletini alıyor maçına gidiyor. Yapılan şovlar arttıkça, Samsunspor ulusal basında çıkmaya başlayınca atarlar giderler de artmaya başladı.

Bu arada dün Güngörende sahte ss.biz atkıları satılıyordu. Bu sahte atkılarda SS.biz'in yaptığı işlerin ne kadar yerinde ve ne kadar ses getirir olduğunu gösteriyor.

Ajan

06 December 2010, 17:48:22 #139 Son düzenlenme: 06 December 2010, 18:09:04 *AgEnT*
Programı izlemedim ama Mehmet abi programa çıkmadan önce Samsunspor'lu kimliği ile değil Futbol yazarı kimliği ile çıkacağını belirtmişti.Buda demek oluyor ki programdan olabildiğince objektif olmalıydı zaten TRT gibi devletin resmi kanalında objektiflik daha hassasiyet gösterilen bir konu olacağını eğitim seviyesi belli bir düzeyde olan her insan bunu bir şekilde beynine kazırdı.

Geçen hafta belediye evleri kale arkasından kareografi showunu bereber izlerken ananı avradını adamlara bak neler yapıyor diyen insanların bügün o kareografi için ter döken insanlara küfür etmesini hayretle karşılıyorum.Tuareg'in dediği gibi artık kendim ve bağlı olduğum grup adına bazı şeylerin gözden geçirilme vakti geldide geçiyor bile...

seydo55

Mehmet abi Samsunlu ve Samsunsporlu olmaktan gurur duyduk Allah senden Razı olsun büyük Samsunsporlu abim...
yapılan hakaretler terbiyesizlikten başka bir şey değil fazla söze gerek yok....FORZA REZİLLİK

seckin55

Tek kelime ile yazıklar olsun...Keşke her takımın bir MEHMET YILMAZ' ı olsa..

salihcakir

ne söylesek boş bundan sonra...
samsunsporu temsil ediyorlarsa bu adamlar; ben ya bu adamları tanımayacağım, ya da bunlardan sebep samsunsporu tanımayacağım...

YaşarDoğu

Hepimizin derdi Samsunspor iken bu denli absürt olaylarla karşılaşmak ne kadar utanç verici.Dün geceden beri aşırı şaşkın ve üzgünüm.

samsunmania

06 December 2010, 18:46:01 #144 Son düzenlenme: 06 December 2010, 18:51:45 samsunmania55
Yazıklar olsun. Bu adam daha ne yapsın kardeşim yahu. Her platformda neredeyse ailesi kadar takımına önem vererek herkesin sırt döndüğü anlarda Samsunspor'un yanında olması mı suç. Ya da programda meşale mi yakması gerekiyordu. O zaman hepimiz çakma taraftarız. Futbolu adabıyla yaşadığımız, gücümüz ölçüsünde her zaman kulübe destek çıktığımız için mi?
Mehmet bizimdir, biz bizi biliriz. Kimse yanlış yollara girmesin, hakaret etmesin. Ona hakaret edenlerin bir çoğunun iki katı yaşı olan bir insana karşı terbiyeizlik yapmasın. Ona yapılan hepimize yapılanla eşdeğerdir. Biz bu olumsuz tavırı hepimiz üzerimize alıyoruz.
Öyle giderle olmuyor bu işler. Bu sitede bir çok hukukçu, polis, v.b. meslek gruplarından insan var. Hakaretten alırlar içeriye dans ettirirler adamı. O kadar kolay mı bir insana sövmek. Efendi gibi de ki abi şu şu yanlış. O da düzeltsin ya da sana açıklasın.

kadir55ist

bir insan varki ailesinden işinden çevresinden fazla bir futbol takımı için zaman harcıyor .
kitap yazıyor her platform da takımını anlatıyor.
sadece özünde SAMSUNSPOR luluğu bir takımın nasıl sevilip tutulacağını anlatmaya çalışırken sonuç...
başta mehmet abi ve rahmetli teoman abi (mekanı cennet olsun) olmak üzere tüm samsunspor biz ailesini üzmüştür.
unutmasınlar biz bağımsız tarftar platformuyuz taraftar grubu değiliz.
varsa yoksa BİZ SAMSUNSPOR luyuz.

Ertuğrul Sağlam

Dükki maçın moral bozukluğu ve unutmam sebebi ile Bankasya günlüğünü izlemedim. programdan bugün haberim oldu programdan ama Mehmet Yılmaz'ın konuk olduğu programdan çok bir taraftar gurubumuzdan birilerinin yaptığı yanlışı konuşmak zorunda kaldık.
Konunun içeriğini öğrendikten sonra iyice keyfim kaçtı ne bir şey yazasım nede Samsunspor lafını ağzıma alasım var özellikle Mehmet Yılmaz'ın bu konunun muhattabı olması gerçekten canımı çok sıktı. Buna alet olanları allaha havale ediyorum. bazen diyorumki keşke eline çekirdeğini almış alt maratonda aptal aptal maç izleyen, izleyiciden başka hiç bir işe yaramayan biri olsaydım. birde sevdiğimiz değer verdiğimiz bir taraftar gurubundan böyle bir tepki görmek oldukça canımı sıktı. şuan ne birşey yazsım nede birşey yapasım var sabahtan beri kafam allak bullak..... :(

KotuCocuk55

Bu facebookta yazılanlar neymiş merak ettim,az çok tahmin ediyorum ama mümkünse ve hala duruyorsa link atarsanız ne kadar rezilleşmişiz camia olarak görmek istiyorum..

Dün gece yayını izledikten sonra yorumumu yaptım ve 5.sayfada bıraktım.Biraz önce siteye girip sayfa sayısının 10 olduğunu görünce keyifle okumaya devam edim dedim ama samsunspordan gelen herşeyin bir noktada keyfimizi kaçırması gibi bu olaydada aynı duyguları  yaşadım...

Ben mehmet yılmaz'ı samsunspor.biz sitesi dışında tanımam bilmem.
Öğretmen ve iyi bir aile babası olduğunu biliyorum site dışında.
Bunun dışında birlikte 3-4 maç izlemiş,iki kerede halısada buluşmuşumdur kendisiyle...

Ama benim için bu sitede yazılarını yorumlarını keyifle okuduğum örnek,ideal ve kaliteli bir samsunsporludur bilmediğim günlük hayatının dışında..

Dün akşam programı izlerken,sanki halı saha maçı öncesi sohbet eder gibi hissettim kendimi dürüst,samimi,dikine ve biz gibi konuştu...
Kılık kıyafeti konuşması sakinliği ve yorumlarıyla bırakın samsunsporluları tüm samsun şehrinin gurur duyması gereken bir performans sergiledi..

Şimdi bu programın üzerine dahi bu insana küfüre varacak laflar ediyorsa birileri,hemde bu birileri benim en takdir ettiğim grupsa artık bizim taraftarın neden bir bok olmadığını çok daha iyi anlıyorum.

Hakkaten diyecek söz yok.
Benim için 55.000 taraftara bedel bu insanı üzen ve saçma sapan yorumlarla olayı farklı konulara çeken bu zihniyeti esefle kınıyorum...
Yazıklar olsun...

Mehmet Yılmaz seni seviyoruz,sen sıkma canını aldırma bu yorumlara sen dün çok iyi şeyler yaptın hepimiz gurur duyduk senle...

Boşver abi bunları biz hızlanalım
:D

Cem Akalýn

Bu sayfanın yöneticisi kim? Şimdi bir de çoluk çocukla uğraşmayalım?

brigand

Mehmet abiden bir açıklama geldimi hiç? haberi olan varmı?_