Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

eveett hayırlı olsun. saat 04.30 ıtıbarıyle istanbul da saganak yagmur basladı

Sercan

Bu ne la herkes İstanbul'da mı ?  :o :o samsunspor_x

miy_x =  :gooolll

Dartagnan

facebooktakı muhabbetlerden catlayacagım valla:) face i kapatsam mi ? Ne yapsam ? ANLAMADIM :) İstanbula gidenleri rizeye  bekleriz :D

ordu_x + miy_x + denizli_x = /o\  :gooolll

Sercan

Alıntı yapılan: Dartagnan - 05 December 2010, 12:52:28
facebooktakı muhabbetlerden catlayacagım valla:) face i kapatsam mi ? Ne yapsam ? ANLAMADIM :) İstanbula gidenleri rizeye  bekleriz :D

ordu_x + miy_x + denizli_x = /o\  :gooolll

Rize deplasmanı da çok kalabalık olur...

Ollivanders

Hacı zaten su 2 maçı alalım biz rizeyi 19 mayısa çeviririz sen merak etme :D

Sercan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 05 December 2010, 13:05:56
Hacı zaten su 2 maçı alalım biz rizeyi 19 mayısa çeviririz sen merak etme :D

La çok istiyom bir yolunu bulup rizeye gelmeyi  :( :(

fatih55ankara

arkadaşlar yapmayın.galip öztürk ts nin liverpool maçı öncesi ts ye 200.000 tl yardım yaptı.ayrıca liverpool elerlerse 100.000 tl de futbolculara prim sözü verdi.hatta metro turizmin bile internet sitesinde açıklama var.

Ollivanders

:) Kardesim dur bakalım 2 macı kazanalım da :)

Tufan

ya niye bu kadar takılıyorsunuz ki bundan önce Kayseri'ye de Trabzon'a da yardım yaptı. ama bunların mantıklı bir açıklaması var sonrasında Kayseri Kent'i bünyesine kattı Trabzon'da Ulusoyla Kanberoğluyla sürekli rekabet halinde malum orada herşey futbola bağlı sevdirmesi lazım kendini.
Galip Öztürk'ün Samsun'a Samsunspor'a yaptığı yardımların yatırımların yanında devede kulak kalır bunlar.
444 34 55 Türkiye'nin her yerindeyse bizim teşekkür etmemiz lazım

Dartagnan

samsunmania

Tam tahmin ettiğim gibi. Giresun yasladı Denizli'ye.

kuzey55

ah ulan kaçırdıgımız fırsata bak.denizli yenildikçe ayrı bi mutlu oluyorummm

KareAs55

Daha bu ligde herşey  erken ama doğru yolu bulmamız lazım , yeni hoca gelse bu kadar kötü oynatmaz denemek lazım 

samsunmania

Bu Rize'deki bal hangi takımda var. Adamlar kendi kalesine atıyor, Kartal maçında +90 da Kartal penaltı kaçırıyor, Bolu maçında maç  1 1 iken vurdukları şut adamın orasına burasına vurup gol oluyor. Biz de direkleri dövüyoruz. Şu talih bir de bize dönse artık.

Dartagnan

06 December 2010, 10:54:47 #8639 Son düzenlenme: 06 December 2010, 10:57:31 Dartagnan
su sayidan kurtulmam lazim :) 1-07 >:(