Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kivana55

cuma akşamları yayınlanan yayla uşakları programında sunuculardanbirisi  canlı yayında  bize heryer tabzon atkısı açtı  ben onlara yazıklar olsun diyorum..SAMSUNUMUZDA böyle terbiyesizlik yaPMAYIN..GİDİN trabzonda YANIN YAPIN... samsunspor_x

Ollivanders

O slogan fena patladı.

twitter

bu ne ya şimdi koyulan fotoğrafa bakar mısın hele

gkhn

Ben başka bir takım taraftarı olsam o fotoya puan bile vermem saçma sapan bir yarışma oy vermeye bile değmez ama genede verdik işte .:.:.

sercan5592

türkişde otobus son duragının yan tarafı yanıyo suan

Tufan

türkişe nooluyor ya dünde cafe yandı gözümün önünde.

kuzey55

izledikçe deli oluyorum olmaz bu kadar bu taraftra bu yapılmaz.yazık be yazık

emre

pegasus'ta kampanya var ocak şubat mart ayları için 26 liraya..mersin,adana,diyarbakır deplasmanları yapılabilir  :D

evdekiler bana yarıyıl tatili için söyledi ama benim aklıma ilk deplasman yapmak geldi  ;D

berusa55

08 December 2010, 16:24:39 #8664 Son düzenlenme: 08 December 2010, 16:26:31 berusa55
AlıntıÇalıntı mı,tesadüf mü ?
[ 08.12.2010 ]

Çarşambaspor 1923, Bursaspor ise 1963 yılında kuruldu. Ancak her iki takımın renkleri, logolarının tasarımı ve en önemli taraftarlar gruplarının isimleri aynı. Taraftarlar ise şimdi bu benzerliklerin çalıntı mı, yoksa tesadüf mü? olduğunu sanal ortamda tartışıyor

BÜYÜK BENZERLİKLER
Renkleri, logoları ve en büyük taraftarlar gruplarının adı aynı. Bu benzerlik yıllar sonra taraftarlar tarafından sosyal paylaşım sitelerinde tartışılmaya başlandı. Çarşambaspor 1923, Bursaspor ise 1963 yılında kurulmuştur. İki takımın renkleri de Yeşil- Beyaz, hatta logolarının tasarımı bile aynı. Bu benzerlikler tribünlere de yansırken, her iki takımın da Texas isimli taraftar grupları var. Bu büyük benzerlik Spor Toto Süper Ligi'nin son şampiyonu Bursaspor taraftarının da son günlerde bir hayli canını sıkmaya başladı.

TEKSAS DA ÇARŞAMBA'NIN
1923 yılında kurulan ve şu anda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Çarşambaspor'un taraftarları, "Bursaspor'un daha olmadığı yıllarda, ilçemiz Amerika'daki Texas gibiydi. Her maçta mutlaka olay çıkardı. Hatta 1947 yılında takımımız 5 yıl ligden ihraç edilmişti. O zaman ağabeylerimiz de Çarşambaspor Teksaslılar Taraftar Grubu'nu kurmuş. Teksas ismi de ilk kez Çarşambaspor taraftarıyla kullanılmıştır" diyorlar. Bursaspor taraftarı ise aynı tasarımlı birçok takımın logosunun olduğunu söyleyip, sanal ortamda bu logoları yayınlıyor.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=73277

birolkys

SAMSUNSPOR'U AYAĞA KALDIRDIK"

Bir dönem Samsunspor Başkanlığı görevinde de bulunan Ölmez, şehrin ileri gelenlerinin tavsiye ve yönlendirmeleri ile görevi devraldığını, bu rağmen başkanlığı döneminde yanında hiç kimseyi göremediğini kaydetti.

Batık bir kulübü devralarak ayağa kaldırdığını ve bu noktada kendisine destek sözü verenlerin bile yanlarında olmadığını savunan Ölmez, "Bütün bu yaptıklarımıza rağmen tribünlerden gelen hakaret ve seviyesiz tepkilere önceleri anlam veremedim. Bunun sebebinin de maça biletsiz girmek isteyen taraftar olduğunu öğrenince çok şaşırdım. Taraftar takımı maddi ve manevi olarak desteklemesi gerekirken bedava bilet alamayınca hakaretlerini seviyesizleştirebiliyor. Samsunspor'u yönetmek, batık bir şirketi yönetmeye benziyor. Kısaca Samsunspor tecrübesi bana maddi ve manevi olarak çok pahalıya mal oldu. O dönem kendi işimi bile aksatmak zorunda kaldım." açıklamasında bulundu.

Takımı düşürdün hala da konuşuyorsun yaa !!!!!

King Of The North

Vay be güzel bir araştırma olmuş, ilginç geldi bana, yoksa birkaç teksaslı gidip Bursaya yerleşince, o zaman iletişim de sıfır kim nerden bilecek yapmışlar yapacaklarını...

cembaba

Alıntı yapılan: birolkys - 08 December 2010, 17:34:06

Bir dönem Samsunspor Başkanlığı görevinde de bulunan Ölmez, şehrin ileri gelenlerinin tavsiye ve yönlendirmeleri ile görevi devraldığını, bu rağmen başkanlığı döneminde yanında hiç kimseyi göremediğini kaydetti.

Batık bir kulübü devralarak ayağa kaldırdığını ve bu noktada kendisine destek sözü verenlerin bile yanlarında olmadığını savunan Ölmez, "Bütün bu yaptıklarımıza rağmen tribünlerden gelen hakaret ve seviyesiz tepkilere önceleri anlam veremedim. Bunun sebebinin de maça biletsiz girmek isteyen taraftar olduğunu öğrenince çok şaşırdım. Taraftar takımı maddi ve manevi olarak desteklemesi gerekirken bedava bilet alamayınca hakaretlerini seviyesizleştirebiliyor. Samsunspor'u yönetmek, batık bir şirketi yönetmeye benziyor. Kısaca Samsunspor tecrübesi bana maddi ve manevi olarak çok pahalıya mal oldu. O dönem kendi işimi bile aksatmak zorunda kaldım." açıklamasında bulundu.

Takımı düşürdün hala da konuşuyorsun yaa !!!!!

Konuşsun bırak ya ne kadar konuşursa...

AntZ

Süper ligdeki bir kulübü küme düşürmek, batık şirket edebiyatı yapıp herkesi kulüpten kaçırmak ayağa kaldırmaksa aman ha bizi kimse ayağa kaldırmasın, ayağa kalkıp iyice Kocaelispor'a dönmeyelim sonra!

Serkan

Alıntı yapılan: birolkys - 08 December 2010, 17:34:06

Hala senin yüzünden buradayız...!