Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sercan

55.hakan

Trabzon her zamanki gibi kıskanıp kopya çekmeye çalıştı bu akşam.Yapamadılar ama.Öyle bir şehiriz ve etkimiz var ki alt ligden olsak bile bize özeniyorlar.

Ollivanders

KareAs55

Ben anlamadım bunları ordu-rize-trabzon kafsinkaf çekince elinize ne geçiyor  saçmalık bence yalakalıkdan başka nedir bu şimdi  ?  :)

maviay55

adamlar lider gece maçı toplam seyirci sayısı 16840.. ;D ;D ;D

alperen

berusa55

AlıntıSAMSUNSPORU İYİ YÖNETİYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yönetimin sorunları çözmek için cesur adımlar attığını belirterek, "Kulübe destek konusunda da herkes taşın altına elini koydu" dedi

DETAYLI BİLGİ VERDİ
Kırmızı-Beyazlı yönetim dün Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Makamda gerçekleşen ziyaret samimi bir ortamda geçti. Kulüp Başkanı Erkut tutu, Başkan Yılmaz'a kulübün son durumu hakkında detaylı bilgi verdi. Başkan Yılmaz, hem sportif, hem de maddi anlamda yönetimin büyük yol kat ettiğini belirterek, şunları söyledi:

CESARETLEİ ADIMLAR
"Samsunspor'da bu sezon güzel gelişmeler yaşanıyor. Bunu yakinen takip ediyorum. Gayet iyi yönetildiğimizi söyleyebilirim. Kulübe destek konusunda da herkes elini taşın altına koydu. Destek olan herkesi kutluyorum. Bu birliktelik bizi hedefe götürecektir. Sorunların çözümü konusunda cesaretli adımları nedeniyle yönetimi kutluyorum."

HER ZAMAN YANIMIZDA
Başkan Erkut tutu ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a destekleri nedeniyle teşekkür ederek, "Kulübe sabit gelir kaynaklarının yaratılmasında bize önemli destekler verdiniz. Camiamız adına size teşekkür ediyoruz. Zaten sizlerin desteği ve birlik beraberlik kulübü bu duruma getirdi. Hiç bozmadan yolumuza devam edeceğiz. Bize güveniniz, çalışma şevkimizi artırıyor" dedi.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=23925

berusa55

kuzey55

iyi oldu bu sevmiyorum boluyu.altay zaten zararsız

berusa55

3-3 bitti. Bu da iyi hem altay hem boludan 2 puan uctu  ;)

ahmetsefa55

sezon basında o kadar cok şişirdilerki kendılerını dedım herhalde acık ara sampıyon olacak ama patladılar.zaten gecen sene kı olaylardan sonra boludan nefret edıyorum.iyi oldu keske yenılseydı.

cembaba

ya şu bolu'ya biz nasıl yenildik akıl mantık kabul etmiyor. yine 3-3 kaldılar.

berusa55

Kendi sahamızda olsaydı parçalamıştık onları gudubet Mersin yüzünden Yozgat'ta oynadığımız şanssız bir maçtı. Orda basarız olur biter!

kuzey55

öykü bizim maç yorumunda hocam geçen haftaki tribün şovunu gördünüz mü süperdi dedi :)

cembaba

Burası da bizim öğrenci evimiz :) Salona çok yakıştı be :)