Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

yalancı göööööööööööööööööööööööööööötttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt......  >:( >:( >:( >:(

kuzey55

atakuma diktiğin borkonutun kaynağı nerden onu söyle adii şrfsiz

AntZ

Alıntı yapılan: kuzey55 - 08 December 2010, 17:48:26
atakuma diktiğin borkonutun kaynağı nerden onu söyle adii şrfsiz

Biz küme düşünce ayağa kalkmış oluyoruz ama adını Samsunspor başkanlığından önce hiç duymadığımız bu amca servetine servet katınca maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekmiş, işini aksatmak zorunda kalmış oluyor..!

Neyse hasss... deyip geçin, zaten bu adamdan mantıklı açıklama beklemek hata.  :-X

cembaba

Bu resmin orjinali iyi olur ya bulabilecek varsa :)

ibo055

DOSTLAR ATAKUM ARENA VARDI KURUCU ERKUT  NERLERDE BİLGİSİ OLAN VARMI ?

doðan

Alıntı yapılan: birolkys - 08 December 2010, 17:34:06
SAMSUNSPOR'U AYAĞA KALDIRDIK"

Bir dönem Samsunspor Başkanlığı görevinde de bulunan Ölmez, şehrin ileri gelenlerinin tavsiye ve yönlendirmeleri ile görevi devraldığını, bu rağmen başkanlığı döneminde yanında hiç kimseyi göremediğini kaydetti.

Batık bir kulübü devralarak ayağa kaldırdığını ve bu noktada kendisine destek sözü verenlerin bile yanlarında olmadığını savunan Ölmez, "Bütün bu yaptıklarımıza rağmen tribünlerden gelen hakaret ve seviyesiz tepkilere önceleri anlam veremedim. Bunun sebebinin de maça biletsiz girmek isteyen taraftar olduğunu öğrenince çok şaşırdım. Taraftar takımı maddi ve manevi olarak desteklemesi gerekirken bedava bilet alamayınca hakaretlerini seviyesizleştirebiliyor. Samsunspor'u yönetmek, batık bir şirketi yönetmeye benziyor. Kısaca Samsunspor tecrübesi bana maddi ve manevi olarak çok pahalıya mal oldu. O dönem kendi işimi bile aksatmak zorunda kaldım." açıklamasında bulundu.

Takımı düşürdün hala da konuşuyorsun yaa !!!!!

la samsunspor başkanı olana kadar seni kim tanıyodun adi insan , antep belediye ile yaptığın ticari anlaşmalar hangi sayede oldu , bir utanç abidesiin başkanlığımızda , fener trübününde tanımadılar bile seni , sonra çıkıp televizyonlarda atıp tutunca reklamın oldu , helede ilhan cav cavın seni canlı yayında madara ettiği anı hiç unutamam , her yerin bordo mavi olupta bu kulupte başkanlık yaptın ya sanada helal olsun sana yaptıranada , maddi manevi zarar ettiğini söylerken , başkanlık sonrası edindiğin çevre ile yaptığın ticari atılımı bağladığın anlaşmaları ve aldığın kredi leri açıklayabilirmisin sayın ölmez....vardır herkesin bir hesabı günü gelir kesilr....

mehmet yılmaz

Yazmayayım, yazmayayım diyordum da bu Adnan Ölmez kamera şakası mıdır? Samsunspor'u ayağa kaldırmış! Evet, ayağa kalk dedi ve kafamıza sıktı ondan sonra  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Terbiyesizlik de bir yere kadar, insanları aptal mı sanıyor bu sevimsiz kişi?  >:(

salihcakir

Alıntı yapılan: CemBaba - 08 December 2010, 18:43:46

Bu resmin orjinali iyi olur ya bulabilecek varsa :)

bu fotoğrafı ben, telefonumla çektim. mail atabilrim sana. özelden paylaş aktif olarak kullandığım mail adresini olmadı

mehmet yılmaz

salih, şu fethi paşa fotolarıyla birlikte bunu da at bana, ben buradan paylaşırım...

fat55

fatih55ankara olan nickimi yeni almıştım.eski nickim fat55 ile bundan sonra aranızdayım.sitenin değerli büyükleri fatih55ankara yı nasıl silebilirim.orada yazdığım mesaj sayısını fat55 e aktarabilir miyim?

maviay55

AlıntıİÇİM CIZ ETTİ
Bu söz Cenk İşler'e ait. Nedeni ise, Güngören maçında kendilerini destekleyen taraftarların maç sonrası üzüntülü görüntüsü

ÇOK ÜZÜLDÜM
Samsunspor'un tecrübeli oyuncusu Cenk İşler, Güngören Belediyespor mağlubiyetinden çok, taraftarın tribünleri boynu bükük terketmesine üzüldüğünü söyledi. İstanbul deplasmanındaki taraftarı muhteşem olarak yorumlayan cenk, "Onlar bu kötü oyunu ve mağlubiyeti hiç haketmedi. Bu maçın skoru kesinlikle böyle olmamalıydı. Şaşkınlık içerisindeyim" dedi.

HAKKIMIZ YOKTU
Çok önemli bir fırsatı kaçırdıklarını belirten Cenk, böyle bir durumla bir daha karşılaşmak istemediklerini kaydetti. Cenk, "Maç sonrası izinli olduğumuz için taksi ile stadı terkettim. Tribünleri terk eden taraftarımızın yüzlerindeki görüntü beni çok etkiledi. Hele küçük taraftarlarımız... İçim cız etti. Bu durumu onlara yaşatmaya hakkımız yoktu" diye konuştu.

YANIMDA YÖNETİCİ VARDI
Yerel bir gazetede, "Cenk maç bitmeden üstünü giyerek stadı terketti" şeklindeki habere üzüldüğünü ifade eden golcü oyuncu sözlerini şöyle tamamladı: "Kesinlikle böyle bir şey olmadı. Soyunma odasında üstümü değiştirdikten sonra, maçı izlemeye devam ettim. Hatta yanımda yönetimimizin İstanbul kanadından Nilşah Alptekin de vardı. Maçı bitirmeden gidecek kadar acemi birisi değilim." 
kaynak:halk

maviay55

kartalspor teknik direktörü Ergün penbe istifa etmiş  :-*

sercan5592

Alıntı yapılan: ibo055 - 08 December 2010, 18:50:22
DOSTLAR ATAKUM ARENA VARDI KURUCU ERKUT  NERLERDE BİLGİSİ OLAN VARMI ?

atakumda erkut abi

berusa55

emre

Alıntı yapılan: emre55 - 08 December 2010, 13:42:23
pegasus'ta kampanya var ocak şubat mart ayları için 26 liraya..mersin,adana,diyarbakır deplasmanları yapılabilir  :D

evdekiler bana yarıyıl tatili için söyledi ama benim aklıma ilk deplasman yapmak geldi  ;D

memleketimin her köşesine gidebileceğiniz bu kampanyada ilet almak için yrın son gün arkadaşlar duyurulur.. :)