Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

Serkan

**KaR6**

Serkan

kalptenþimþek

Burak

Dün Meriç Erkan'la konuştum ( hatırlamayanlar için Tv'de Ahu Tuğba muhabbetiyle bir ara ekranları rehin alan manken  ;D  )  herif Samsunspor'u acayip takip ediyor. Hatta Bank Asya'yı takip ediyor takımların güçleri topçuları hakkında yorumlar yapıyor. Zaten stadda görmüştüm 2-3 kere demekki koftiden gelmiyormuş helal olsun valla

sadece55

Burak

Bizim bir müşterinin orada takılıyor sürekli  :D :D

alperen

Alıntı yapılan: Burak - 02 December 2010, 11:48:49
Dün Meriç Erkan'la konuştum ( hatırlamayanlar için Tv'de Ahu Tuğba muhabbetiyle bir ara ekranları rehin alan manken  ;D  )  herif Samsunspor'u acayip takip ediyor. Hatta Bank Asya'yı takip ediyor takımların güçleri topçuları hakkında yorumlar yapıyor. Zaten stadda görmüştüm 2-3 kere demekki koftiden gelmiyormuş helal olsun valla

ama stada bjk eşofmanlarınla geliyo >:(

Serkan

celebi

parası yoktur birimiz alıpta hediye edelim :)

kalptenþimþek

ekran camının arkasında izlediğimiz hayat malumunuz üzere gerçek hayat değil.. dolayısıyla meriç'te gerçek hayatta farklıdır.. sarılmayın sonra.. ;)

davidsavage

Arkadaşlar dünyagöz hastanesi çok yakında Samsunumuzdada açılacakmış bu konuda bi bilgisi olan var mı,bende sırf lazer için ankaraya gidecem sitesinde gördümde şaşırdım  :)

berusa55

kalptenþimþek

Afyonun köylerinde göz hastanesinden ücretsiz tarama diye dolaşıp garibim köylülerimizi kör etmişler, içim acıdı..